פנייה לכולם

baryb

New member
פנייה לכולם

חבר`ה אני רוצה אחת ולתמיד להכריע בטווח של 25000-30000 איזה אוטו הכי ספורטיבי כדאי לקנות? אני מתלבט בין הדגמים השונים של ה106 XSI\GTI\RALLY או 205 GTI או אפילו AX ספורט. אם יש לכם הצעה טובה יותר אני מוכן לשמוע

66

New member
תשובה

106 ראלי שנת 96 בלבד. לא יודע מחירון אבל זאת העדיפה. אפשר גם שנת 95 אבל כמדומני אין לה הגה כוח.

shaymolcho

New member
יש טיפה בעיה.....

ה-106 שנת 96 עולה בסביבות ה36000 כזכור לי אבל זו באמת ה-מכונית אז ככה שאולי שווה להשקיע טיפה יותר.....

gtv 1750

New member
אופ`

לדעתי אם כבר שווה ללכת על zx volcane. זה כבר באמת אוטו אוטו שלא מוערך, המחיר שלו נמוך והוא התמורה הכי טובה ביחס שקלים-הנאה שיש.

baryb

New member
אבל החלקים שלו סיטרואן יקרים...

ובכלל סיטרואן מהדגם הזה נדירות וקשה למצוא

66

New member
רק 1.3

1.6 זה רק משנת 97 ואישית יש לי העדפה ל-1.3 בגלל יחס כ``ס/מומנט וכמובן בגלל שהשילדה הרבה יותר עדיפה (ויוכיחו זאת כל אלה שנהגו בשתיים)

t6

New member
קבל תיקון...

1.6 זה משנת 95 1.3 זה עד שנת 94 ונדיר מאד חמצוא אותם. T6

t6

New member
אני התכוונתי ל- XSI

באמת מה ההבדל בין הראלי ל- XSI ? אם מישהו יודע אשמח שיענה לי... תוה מראש T6

66

New member
מצא את ההבדלים

עד לשנת 96 (כולל) ההבדל חוץ מהמנוע (100 כ``ס בראלי 103 ב-XSI) מדובר בשילדה מחוזקת לראלי שמקנה לה התנהגות כביש מדהימה אם כי לא הכי נוחה בכבישים משובשים (כאלה יש הרבה בארצנו). הראלי גם מגיעה יחסית ``ערומה``. ללא חלונות/מראות/דלתות ורק ב-96 (או אולי עוד ב-95) הוסיפו לה הגה כוח וכל זאת בשביל שתהיה כמה שיותר קלת משקל. הראלי מועדפת ע``י רוב הנהגים מה-XSI 1.6. חומר למחשבה. בשנת 97 החליפו לדגם חדש ושתלו בו את מנוע ה-1.6 של ה-XSI. עוד פרטים אני לא יודע בודאות. מניסיוני שלי, כדאי יותר ראלי 1.3. אפשר היום למצוא הרבה שהוסיפו להן חלונות/דלתות חשמל.

baryb

New member
כן אבל...

למרות שכנראה הראלי עדיפה לא מצאתי אחת כזו למכירה... ואני מתכנן על אחת כזו...

66

New member
עידוד קל

לפני חצי שנה רציתי לקנות והיו מלא. צריך למצוא אותם פיזית ולא רק בעיתונים. הרבה מזל צריך. ורק לבנה. בהצלחה

baryb

New member
מאוד מעודד...

אבל לא יודע אם אני בקטע של לבנה... אני ינסה למצוא אחת בכל זאת

gtv 1750

New member
וולקן.

מניסיון כבעלים של אחת, אז החלקים לא כאלה יקרים וחוץ מזה היא אמינה למדי. בקשר לנדירות? אני חייב להסכים. את שלי לא מצאתי דרך העיתון אלה הצקתי לכל בעל וולקן שנקרה בדרכי. יגעת ומצאת האמן!!!

baryb

New member
לא יודע...

עד היום ראיתי וולקן רק בתמונות.. לא ראיתי אחת בארץ.. ובכלל יש לה מנוע 2000 סמ``ק ואין לי כל כך הרבה להשקיע באחת כזו. אני מחפש מנוע עד 1.6

alexsam

New member
מאפיה המידע הזה?!

חלקים שלו ממש לא יקרים.....וחוץ מזה לאוטו אין הרבה תקלות והוא לא דורש ביקור במוסך כל שבת

moshem74

New member
לגבי סיטרואן...

לגבי סיטרואן...יש לי חברים מוסכניקים בכל מיני מקומות...עד היום כל אחד שהגיע למוסך עם סיטרואן התגובה שלהם הייתה...הינה העגלות באות...שאלתי למה?האם הם באמת גרועות כ``כ? אז ככה ,בנוחות אין על סיטרואן,כוח לא חסר להם אבל ברגע השם מגיעות למוסך...גם המוסכניקים עצמם לא אוהבים להתעסק עם הרכב הזה וגם החלקים שלו נורא יקרים ...לך למוסכים ותשאל ותראה שאני צודק,לאנשים שקונים ומחליפים כל שנה לרכב חדש אז זה באמת לא מעניין בכלל אבל לאילו שקונים משומש...חבל על הזמן,לך יום אחד...תעשה סקר שוק...שווה לך תאמין לי.יחסוך לך הרבה מאוד כאב ראש בעתיד... בקשר לרנו המצב לא יותר טוב כן.....אני לא מדבר על אמונות ישנות אני פשוט מציג עובדות בשטח.

למעלה