פנייה לחברים...

פיני אמר ש...

אחרי המשחק מול נובו מסטו הוא אמר שאראפוביץ` בכיין ומצחיק כמו הכדור הצהוב. לדעתי פיני טועה,קשה לי להאמין שאראפוביץ כזה מצחיק,לפחות לא כמו הכדור הצהוב...

מה הוא לא אמר ...

``מנסים הכל נגד מכבי .. עכשיו הכדור הצהוב ..`` :) זה רק אני ? הוא שהוא מפגר ? הוא מפגר .. ואם לא .. תסבירו לי מה הקשר ?!?!

פיני לא מפגר,הוא צודק.

ביום שני בעיתון היתה תמונה(בצבע) של הטבעה של נייט אהפמן. אחרי שהתאמצתי מאוד גיליתי שהכדור מוסתר ע``י חולצתו הצהובה של אהפמן. למרות אחוזי הקליעה הגבוהים(יותר מהרגיל) עם הכדור הצהוב אני חושב שלפיני יש סיבה מוצדקת לכעוס ולהתנהג כמו מפגר. הקבוצה שהכי נפגעת מהכדור היא מכבי תל אביב,גם בגלל התלבושת וכמובן בגלל המשחקים באירופה. אני לא חושב שפיני מפגר,הוא אומר את מה שהוא חושב באמת ואם על זה הוא צריך לעמוד לדין אז משהו דפוק באיגוד,אולי עכשיו זו גם דיקטטורה. מעניין אותי אם היו מחליטים לעשות כדור אדום במקום צהוב. מעניין אם יורם חרוש היה שותק...

ומה עם כל הקבוצות בעולם

שמשחקות בתלבושת כתומה ? (יש כאלה בכלל ?) אבל בכל זאת .. פיני ושמעון מפגרים .. עזוב את זה שהם חושבים שהצבע של הכדור פוגע במכבי :) .. למה הוא אמר ``מנסים כל מיני דרכים נגד מכבי ...`` הוא אידיוט ! הוא אידיוט ! הוא אידיוט ! מכבי לוקחת אליפויות .. שיקח אותם ושישתוק ... אבל לא .. מכבי תל אביב חייבים להיות מעורבים בכל מה שקשור פה ..

אני לא מכיר קבוצה שמשחקת עם חולצות

קבוצה שמחליטה שהצבע של החולצות שלה יהיה כתום צריכה לקחת בחשבון גם שיהיה לה קשה לשחק עם כדור כתום,אבל פה אנחנו מדברים על הארץ,ואין קבוצה בכתום,יש קבוצה בצהוב. אולי הוא אומר דברים כאלה כמו ``כל מיני דברים נגד מכבי``... בגלל שהוא צריך לשבור את הראש,בכל משחק מחדש,את מי להוציא הפעם מהרוטציה? אם פיני לא יתנהג כמו מפגר אף אחד לא יעשה את זה במקומו,בסך הכל הצבע של הקבוצה שלי ושלך שונה מצהוב,אז למה שנכעס? שוב אני אומר שאם הכדור היה אדום גם יורם חרוש לא היה שותק ואולי אפילו יותר מפיני. תאמין לי שיותר מזה שאני מחכה שמכבי לא יקחו פעם אחת את האליפות אני מחכה שפעם יבוא מאמן למכבי,יקח אליפות וישתוק.

צוק, לא צודק, צודק, לא צודק...

צדק? יש כזה דבר בעולם? בכל אופן, פיני צודק למרות שיכל להגיד הכל ביותר פרופרציות ופחות התבטאויות. אבל שום כדור לא יצליח להכשיל את הצהובים שלנו...

למעלה