פנייה לועדת מצפון

פנייה לועדת מצפון

שלום לכולם, אני צריך תשובה ממישהו שיודע אני כיום חייל בצבא. פניתי לועדת מצפון לפני הגיוס, החליטו כי אשרת ללא נשק. בזמנו זה נראה לי בסדר, אז לא ערערתי. היום אני רוצה לצאת. אני לא יכול יותר להיות חלק מהמערכת הזו. אני רוצה להמשיך לעשות זאת בדרך של מצפון, והצהרת אמונותיי, במקום ללכת לקב"ן, ולשקר. אם אני רוצה לעמוד בפני ועדת מצפון, ולהשתחרר מטעמי מצפון. למי עליי לשלוח את המכתב והבקשה, בעת היותי חייל בצה"ל? צפריר.

כתובות

הכתובות החשובות הן קודם כל שר הביטחון וראש אכ"א. הפחות חשובות הן המפקד שלך והראש יחידה שלך. ופחות פחות חשובות הן הפרקליטות.

legogras

New member
אין את זה גם במאמרים.../images/Emo105.gif

מישהו יכול לעשות רשימת כתובות?

hushhash

New member
יש באתר של פרופיל חדש

יכול להיות שהשתנו חלק מהדברים, אם כי בכתובות האלו אני השתמשתי רק לפני כמה חדשים ולא היתה שום בעיה

אין כתובת של ראש אכ"א.

אבל תודה בכל זאת, גם הפרטים של שר הביטחון, וועדת פטורים שימושיים. ד"א, האם ועדת הפטורים המצויינת באתר, קשורה לאותה ועדת מצפון? האם אפשר לפנות אליהם? או שהפנייה חיייבת לעבור דרך ראש אכ"א? צפריר

אופסיס

התכוונתי לראש מנהל גיוס. נכון שאת אחרי גיוס אבל הוא זה שאחראי על הוועדה. לאיזה וועדת פטורים שמצויינת באתר את מתכוון?

אני בן. אבל תודה.

לא משנה. למי אני שולח מכתב סירוב מצפון לאחר הגיוס? מפקד לשכת הגיוס תל השומר, שר הביטחון, מפקד ישיר, ומפקד יחידה? ראש אכ"א? משהו? תודה. צפריר.

משהו

לא ללשכת גיוס. למנהל גיוס. זה יחידה באגף כוח אדם. אם כן, כי צריך להבהיר כנראה. שולחים לשר הבטחון, לראש מנהל גיוס שזה יחידה באכא, למפקד ישיר ולמפקד יחידה וכדאי גם לפרקליטות הצבאית.

למעלה