פנייה לדעתכם

Shaisal

New member
פנייה לדעתכם

שלום לכולם!

אני מתנצל מראש אם חלקכם יראו את הפנייה כפרסומת - זאת ממש לא הכוונה ולכן לא אצרף URL או את שם השירות.

שמי שי, ואני כאן כדי לקבל את הדעה שלכם, כדי לעורר דיון סביב הנושא, וכדי לשפר את מה שאנחנו עובדים עליו במרץ ב 8 חודשים האחרונים - שותפיי ואני התאהבנו בתחום שהכרנו מעט מאוד, ועכשיו אנחנו חושבים עליו כל היום. אנחנו שמחים להיות חלק מהשינוי שמתחולל בתעשייה כל כך חשובה.

השקנו לאחרונה אפליקציה שמטרתה היא לחבר בין משתמשים ניידים למדיה בצורה יעילה יותר ממה שקיים היום.
חלק מהשירותים שיש היום (טוויטר, מיילים אדומים, אפליקציות של חברות מדיה מסויימות) עושים את העבודה בצורה מסויימת, אבל אף אחת לא מאחדת את הגלובליות, קלות שימוש, אמינות המקורות, חוויית שימוש חברתית וכו' שאנחנו כן מנסים לעשות. עם זאת, עדיין התחרות על לב הקהל קשה מאוד.

שאלתי הממוקדת היא: מה דעתכם על האפשרות לכך שיהיה פלטפורמה אחת, שמרכזת במקום אחד את משתמשי הקצה מחד, וכלל ערוצי המדיה (עיתונים, אתרים, ערוצי חדשות, בלוגרים) מאידך? משתמשי קצה יעלו תוכן והמדיה תוכל לגשת לתוכן זה בזמן אמת ולהשתמש בו לצרכיהן (ואפילו לבקש דברים ספציפיים מהמשתמשים).
הבהרה: אנחנו ממוקדים על תוכן ויזואלי - לצורך ההשוואה, מעין אינסטגרם ממוקד לחדשות עם פיצ'רים מתקדמים שיאפשר פרסום מיידי של תכנים, זיהוי מיקום גיאוגרפי וכו'.

שאלתי הכללית היא: מאחר שהשקנו את האפליקציה ממש לאחרונה, אנחנו מתמקדים על שני דברים עיקריים - 1) הוספת משתמשי קצה, ו 2) מציאת שותפים מתוך המדיה - האם הינכם מעוניינים לקחת בזה חלק?
אם זה נשמע מעניין למישהו מכם, או שיש לכם רעיונות איך אפשר לגרום לדבר הזה להתרומם, אשמח אם תגיבו פה.

תודה רבה!
שי

הרעיון לפורטל חדשות אינו חדש

הוא קיים בצורת חדשות גוגל, Currents, Flipboard ועוד שירותים ואפליקציות.
אין ספק שיש מקום לשירות כזה.

השאלה היא מה האפליקציה שלכם עושה טוב יותר מאחרות?
מה המיקוד שלכם?

ורעיונות?
אולי שירות חדשות דומה לגוגל ניוז אינטילגנטי שיתחשב בפרמטרים שונים:
* למידה מדפוס קריאה בעבר. (אם נכנסתי יותר לכתבות על כלכלה מה NYT אולי כדאי שהאלגוריתם יציע לי כתבות דומות לכשיצאו)
* כתבות שעוררו ענין אצל חברים ברשתות החברתיות
* אפשרות קסטומיזציה, אם מענין אותי לעקוב אחרי הפועל מרמורק בכדורגל, כדאי שתהיה אפשרות כזאת בתכנה.

Shaisal

New member
אנחנו פחות פורטל, אלא יותר סוכנות ידיעות

יש את הפורטלים שמאחדים חדשות- והאמת שהרעיונות שלך ממש טובים לתחום הזה.

אבל השוואה יותר טובה זה Reuters, אבל כזה שמוזן מדיווחים מקהל המשתמשים.
כשהמיקוד שלנו הוא באופן התצוגה - תמונות (ווידאו ברגע שנחליט) שיהיה יותר חברתי (דומה לאינסטגרם).
זה מבוסס מיקום וזמן, כך שתוכל למצוא ולצפות את החדשות דרך התמונות.

העניין שבגלל שזה ממוקד לחדשות, אנחנו מכילים כחלק מתנאי השירות אפשרות פרסום במדיה לשותפים (במקום ליצור קשר עם המשתמש, הם פשוט יפרסמו) - שזה לא מתקיים היום (ראה ערך תמונות מטוויטר שמדיה "גונבת" או מבקשת לפרסם).
שותפים מהמדיה יכולים גם להוסיף משימות צילום (כמו שהם עושים עם צלמים מקצועיים) כך שמשתמשים ניידים יקבלו התראות לפי הרלוונטיות שלהם.

הצלחתי להבהיר יותר טוב?

seelinewoman

New member
מי יערוך וימנע לשון הרע ודיבה?

אחת הבעיות הכי גדולות שיש היום בתקשורת הפתוחה היא
שלא מכירים את חוקי לשון הרע, או שלא פועלים לפיהם,
או שמזלזלים בחיי אדם, כמו מקרי ההתאבדות של בני נוער כתוצאה מכך.
אבל גם פרסום תמונה יכול להרוס חיי אדם או לגרום להטרדתו.
מי ייתן את הדעת ואת הדין על כך?

Shaisal

New member
שאלה מעולה, אבל מי עושה את זה היום ברשתות

החברתיות?
זאת בדיוק הגישה שלנו. המדיה כמו תמיד צריכה לסנן תוכן לפני שהיא מפרסמת. אבל ברשתות הפתוחות כמו YouTube, Twitter, Instagram אין אף אחד שרשמית מסנן את התוכן (חוץ מפילטרים טקסטואלים שמונעים מילים מסויימות) - אם תוכן לא הולם עולה לרשת, לקהל יש אפשרות לדווח עליו ולגרום להורדתו. זה מה שאנחנו עושים.
מה שאנחנו אומרים שבמקום שאנשים יעלו תוכן חדשותי למיליון מקומות שלא נועדו לכך, ואז המדיה צריכה לחפש את התוכן הזה (וזה לא כל כך פשוט ומהיר), אנחנו נשמש בתור הערוץ הזה. אם משהו לא הולם עולה, למשתמשים יש אפשרות לדווח על זה (או שלנו ברגע שזה מקבל חשיפה גדולה יותר ואנחנו מזהים את זה).

למעלה