פנייה לגברים שבחבורה

2bootylicious

New member
פנייה לגברים שבחבורה

ואני מחלקת אתכם לשתי קבוצות קבוצה אחת - מפחדים מצעצועים, חוששים לאבד זקפתם נוכח דולפין קטן, ורוד ורוטט, מאויימים שמה מצאו להם תחליף.. קבוצה שנייה - בטוחים בעצמם ובגבריותם, במקומם ותפקידם בזוגיות בה הם נמצאים, השמחים להשתעשע עם צעצועים ולשעשע את בת זוגם.. לאיזו קבוצה אתם משתייכים ולמה? ומה יש לכם להגיד לחבריכם בקבוצה המקבילה....??

Ring of Kerry

New member
פחחחח...../images/Emo173.gif

לא ידעתי שיש קבוצה ראשונה בכלל. מה יש לי להגיד..? שטוב שאני לא משתייך אליהם, כי הם לא מבינים מה הם מפסידים

galngal

New member
מי שמפחד מפסיד!

גברים שמפחדים מאביזרי מין לא יודעים מה הם מפספסים! וחוץ מזה, צריך לזכור שיש לא מעט צעצועי מין המיועדים גם לגברים ולא רק לנשים - אך צריך להיות קצת יותר "אמיצים" בכדי להנות מאביזרים אלו.

FZeRRez

New member
אני חושב שהשאלה לא בדיוק הוגנת

רוב הסיכויים הם שמכל הגברים שיענו על השאלה תקבלי תשובה שהם לא מפחדים מצעצעים (ואני אחד מהם) אבל אם תחשבי על זה - מי שנכנס לפורום פה - מסתקרן לגלות את התחום \ מעוניין לחלוק את הניסיון שלו.

../images/Emo91.gif ויברטור אנאלי

שלום לכולם , חדש כאן , ובכל זאת בחרתי להגיב . אשתי הייתה במסיבת רווקות של חברה הייתה שם סקסולוגית שם הביאה מוצרים למכירה , וכך קיבלתי ויברטור . תחילה העסק כאב ולא היה נעים אף על פי שנעזרנו בחומרי סיכה ,החדירה הייתה מוזרה ולא ידעתי אך להתמודד עם התחושה והיה לי קשה להינות מהקצב . לאחר תקופה ארוכה ניסיתי שוב לבד וקיבלתי את האורגזמה הכי חזקה שהייתה לי אי פעם , מאז גיליתי את בלוטת הערמונית שמעלה את רף הריגוש לסולם מדידה חדש . למי שכבר חווה חדירה אפשר תחילה עם האצבע לחפש נק' מסוימת מאד חמקנית אפשר להגיע לאורגזמה עצומה שכלל לא קשורה ליתד הזקור ובחלק מהמקרים ניתן להגיע לשיא ללא זיקפה. בהצלחה,

Cגלית

New member
ברוך הבא../images/Emo48.gif

אין ספק שהאורגזמה שונה ומופלאה יותר כשמגלים את נקודת הרגישות הזו. צריך קצת אומץ לשחרר סטיגמות ולהנוצ מעולם עשיר יותר. שמחה לשמוע שהצלחת
צדקת כשכתבת, רצוי להתחיל עם אצבע או אביזר קטן.

izak471

New member
אני אישית אוהב להוסיף אביזרים למשחק

אין כמו זיון טוב כשויברטור רוטט על הדגדגן. אין כמו זיון טוב כשחרוזים אנליים תחובים בישבן ולוחצים על איבר המין מבפנים... אוהב להפעיל וויברטור ולקבל מציצה תוך כדי. והכי הכי.... לקבל מציצה טובה ואצבע של הפרטנרית בישבן שלי מגרה את בלוטת הערמונית. זה תענוג שאי אפשר לתאר. פי 1000 יותר חזק מסקס רגיל. זה פשוט מטריף אותי....

Pokii

New member
אוהב ואוהב

ללא ספק. זה ממממממממממ במיוחד אוהב סטראפ און ארוך ויפה בישבן הסקסי שלי מעולה.

sugardady

New member
אלה שמאוימים מסתובבים פה בפורום?

אז כן, גם אני חובב צעצועים גם לה וגם לי וכדברי טים אלן "MORE POWER"

Cגלית

New member
או שהם רק מציצים

אבל קיימים גם נשים וגם גברים שמרגישים מאויימים מאביזרים. או שטרם נפתחו לעולם הצעצועים. הייתי רוצה שישתתפו, יפתחו ויעשירו את הידע והניסיון.

עפיפון9

New member
אני רק מציץ..

מתוקה שלי, אני הערב הכרתי את הפורום הזה, ואני רוצה לאמר לך שאני בהלם "מוחלט" עד היום עשיתי סקס ברמות , שלדעתי, היו מהגבוהות ביותר, לא תיארתי לעצמי את המתחולל מסביבי בעולם, כשהגעתי לפורום שלך אני מתחיל לעכל "שיש חיים גם אחרי המוות" ויש עבמי"ם וחוצנים פה בארץ הקודש. לא נראה לי שגבר כלשהוא, לא ישמח לבדוק צעצוע חדש, רק איך עושים זאת עם זוגתו, לי אין תשובה. אולי, בעלת נסיון וחשקו.... כמוך, תדריך אותי איך להכניס את המכשירים הללו לבית ? תודה נשמתי על המאמץ.

Cגלית

New member
ברוך הבא עפיפון

מזמינים אותה להצצה בחנות צעצועים מעניינת, או לקריאה משותפת בפורום. וכמובן, הכי חשוב, פשוט להפתח ולשוחח איתה.

למעלה