פניות באתרי הכרויות...

פניות באתרי הכרויות...

אתמול בלילה, "היום שהיה" בערוץ 10, צוטט מחקר (נדמה לי של אוניברסיטת חיפה) שמצא כי באתרי הכרויות רוב הפניות (כ-70%) הן דווקא לנשים נשואות, אחריהן בהפרש ניכר נשים רווקות ואז, באחוזים בודדים פחות- נשים גרושות. האם ההסבר לכך, לדעתכם, הוא כמו ההסבר שהוצע בתוכנית: שגברים חושבים שנשואות מחפשות רק סקס באתרים כאלה (למרות שמתברר שהרוב מחפשות קשר משמעותי ומחייב- שגם זה לא כל כך ברור לי)? אולי יש לכם הסבר אחר? בכל מקרה, אותי זה מאוד הפתיע. ועוד באילו אחוזים

nate2000

New member
תופעה מעניינת

לי זה קרה דווקא בפורומים, כתוב לי במפורש בכרטיס שאני במערכת יחסים וזה לא מנע כמה פניות במסרים. גם אחרי הסברים שאני תפוסה מאוד חזק הבחור עדיין המשיך להתעקש (באמת לא ברור לי למה....). נראה לי שלהוציא אישה נשואה מבעלה או כמעט נשואה מבעלה העתידי זה משהו מאוד מאתגר. זה הרבה יותר קשה מאשר עם רווקה (מזכיר קצת את הפתגם "מים גנובים ימתקו"). ובכלל למה בכלל אישה נשואה פותחת כרטיס באתר הכירות? מה היא שכחה שם? (בהנחה שהיא לא נמצאת בהליכי גירושין)

נכון../images/Emo45.gif מסכימה../images/Emo13.gif

מה אישה נשואה מחפשת באתרי הכרויות ??? סקס ? כנראה, שהגברים שנכנסים לכרטיסים של נשים נשואות מחפשים בדיוק אותו הדבר ולכן, זה מתאים להם

למעלה