פניה נואשת.

טרכיאה

New member
פניה נואשת.

אולי בכלל יימחקו את זה מכאן. אני בתול, ואני מחפש סטוץ...(בן 21).... אם יש פה מישהי שמעוניינת...שתשלח לי מסרישי או מייל: [email protected]

חופ שיה

New member
דבר ראשון

לא ימחקו אותך בגלל הודעה נואשת או בגלל שאתה בן 21 או בגלל שאתה בתול. יכול להיות שימחקו אותך כי להודעות כאלה יש לוח מודעות לפורום שבו אתה אמור לפרסם. שיהיה בהצלחה , וחבל על כל דקה ללא סקס שאתה מבזבז.
אתה גם יכול לשתף אותנו בסיבה שעוד לא יצא לך לקיים יחסי מין עם בחורה?

טרכיאה

New member
בקשר ללוח...

טוב עברתי עליו...והגעתי מסקנה המצערת שרק גברים מחפשים סקס מזדמן.... מייאש נורא.

חופ שיה

New member
אז אולי במקום ללכת נגד הנשים

תלך עם הנשים ותחפש לך משהו יותר ריגשי? מה גם שאני מאד ממליצה שהפעם הראשונה תהיה עם בחורה שיש לך אליה רגש כלשהו, אחרת אתה תרגיש שאתה עומד למבחן וזה רק יקשה עליך להתנהל באינטראקציה הזאת.

טרכיאה

New member
חשבתי על זה.

אבל... א. אני לא חושב שכדאי שאני אכנס קשר עם מישהי לא דתיה...כי זה לא יהיה יציב לדעתי... ב. דבר שני..זה לוקח זמן.

חופ שיה

New member
ברור שלוקח זמן

ואני אספר לך עוד משהו - זה גם דורש השקעה - מי אמר שהחיים קלים.:) לא עם כל אשה שאתה מזדיין איתה צריכה להיות אשתך לעתיד גם אם יש לך קצת רגשות חיבה אליה. אבל אם אתה דתי אז מן הסתם אתה כבול בחוקי ודיני הדת שלא ממש מאפשרים לך לקיים יחסי מין לפני החתונה, ולכן כל החילופי המילים בנינו נאמרים לריק.

טרכיאה

New member
לא התכוונתי...

לא התכוונתי להיכנס לויכוחים תיאולוגיים... אני מבין שעדיף שיהיה רגש עם הסקס אבל...זה רע לחפש את זה בלי קשר מעמיק לפני כן...?

חופ שיה

New member
אז תבנה קשר

חצי מעמיק , לא הכל חייב להיות שחור לבן , אפשר לנסות את התחום האפור- אם אתה מבין על מה אני מדברת. לא בטוח שאתה בנוי לקשרים כאלה , אבל אולי זה שווה ניסיון. יכולה לומר לך שאנשים שאין להם בעיה להיות בתחום "האפור" בהחלט מזיינים כאילו אין מחר.

gaico26

New member
לא חסר "דתיות"

יש די הרבה דתיות שהולכות על ה"תחום האפור"...("בתולה טכנית").

למעלה