פניה לתושבים

Master Stav

New member
עריכה יפה

שמח שהעלת את זה לפה .... ברשותך אתייחס לתכנים לאחר שאחרים יעשו זאת . תודה על ההענות אייל

yonib1231

New member
שאלת תם

לפי המצגת אתם כרשימה תחברו לכל מועמד שייבחר לראשות המועצה. במידה ומיקי אקרמן ייבחר האם גם אז תחברו אליו?

Master Stav

New member
איל אני מבקש תגובה כנה

אתה כותב כן ...כלומר אתה תחבור או כול מי שיבחר מהרשימה יחבור ואחדד ....צ'וך יחבור ?

תגובה כנה ואבקש ממך תשובה לשאלות...

אכן כן. אנחנו עומדים אחרי כל מילה. אנחנו ניכנס לקואליצה עם כל מי שייבחר לראשות המועצה. כמובן בתנאי שירצה אותנו. אני מבחינתי השאיפה שלי שבקואליצייה יהיו 11 חברי המועצה. כי מה בסך הכל כולם רוצים (אני רוצה להאמין) כשהם רוצים להיבחר - לבוא ולעשות דברים ולשפר - אולי אני נאיבי ???? בכל אופן בזה אני בטוח שכל אחד מהמתמודדים בצורן - זו כוונתו. גם המתמודדים מקדימה שהכרתם אותם אישית (אנשים מקסימים) - זו כוונתם. שאלתי. האם אתה תשים פתק של יחד בתנופה לרשימה בכדי להגדיל את האפשרות להכניס יותר חברים מצורן מאשר את מספר 2 של מיקי מקדימה ? שאלה נוספת: אתה דיברת פעם עם צו'ך ישירות או שהכל ממה שאומרים ? אולי תבוא לחוג בית שלנו ? שאלה נוספת: ראיתי שאתה משווה את פעילות סמדר לפעילות של צ'וך ממה שאתה מכיר... האם עפ"י אותם פרמטרים של השוואת עשייה - אתה מעדיף אותי במועצה או את מספר 2 של מיקי או מספר 3 (יסלחו לי כי אני לו זוכר/יודע את שמם) ?

Master Stav

New member
כן כולכם ?

.....? בוא ואענה לך אחת לאחד .... 1. לא לא אשים פתק של יחד מאחר ופתק של יחד הינו הכנסה של צ'וך למועצה, אני מאלו שהפנימו את האיחוד, כך שבצורה פרגמטית לחלוטין אבחר את המתאימים ביותר ללא הבדל מין גזע צבע ו/או כתובת מגורים , אני מסרב להצביע על בסיס שיבטי/שכונתי ומתעקש להצביע על בסיס של מעשים . 2. דיברתי עם צ'וך יורת מפעם אחת ...שאל אותו ההכרות שלנו היא רבת שנים עוד לימי נתניה העליזים .... אני חושב שהוא איש חביב ביותר אבל איש שאינו מתאים בגין מזגו המתלהם ואופיו הנקמני ( על פי דעתי ) להיות לפה כל שכן מוציא ומביא את דברי התושבים במועצה . 3. אתה מכניס אותי לפינה אבל אענה לך על פי אמונתי אתה וגבי דהן מספר 2 ברשימתו של מיקי שניכם אנשי עשייה ציבורית כך שמאחר והוא ניבחר עלידי מיקי ואתה בחרת ללכת לדרך אחרת אצביע עבורו , גם לגבי שרון ניר גנש אני חושב שיש לו לתרום הרבה במועצה וזאת על בסיס הכרות אישית כאמור אם זאת ואני מדגיש עם זאת ....אם צ'וך לא היה ראש הרשימה שלכם ...( כתבתי שאני חשוב שהוא אינו מתאים) אני מניח שהיה לי יותר קשה להיות כול כך החלטי מאחר ואני מכיר ומוקיר את פעילותך ואת פעילותם של דרור ועדנה אוסיף ואומר .... אייל חשוב שתפנים, אני לא מאמין שצ'וך מסוגל להביא את עצמו להיות חבר מועיל בקואליציה שתנוהל בראשותו של מיקי אקרמן אופן ההתנהלות, אופן ההתייחסות, חוסר ההייחסות והמעש בקדנציה הנוכחית, לקיחת קרדיט על דברים שאין לו ולו שמץ של קשר אליהם...כמו מטה המאבק באנטנות תחנת הילל לדוגמא ( היתי שם 3 שנים ...לא ראיתי את פניו שם ולו פעם אחת !!! ) גורמים לי בפירוש שלא לחשוב אפילו לכיוון של הצבעה לרשימתכם והמלצה על סמדר רוני וקרן כאלטרנטיבה למי שמעוניין בהצבעה על בסיס שיבטי/שכונתי ( שכונה מלשון שכונת צורן ...כן כן צורן היא עכישו שכונה כמו בני ביתך כמו הכפר כמו השיכון ) מקווה שתשובתי מובנת, אתה מוזמן לשוחח איתי בכל רגע נתון ... אגב ....נענתי לבקשתך ושדה החובה (כתובת דו"אל ) אינו חובה בעצומה ....האם שלחת אותה לרשימת התפוצה שלך ?

תשובות

1. כן לכולם. 2. תודה על הכנות 3. בנושא של הצבעה על בסיס "שיבטי". הרי זו סיסמת הבחירות של מיקי כשהוא בא לתושבי צורן. הוא ושאר האנשים שרוצים לשמוע את דעתנו מציגים את זה בצורה של איך ייתכן שתושבי צורן לא יצביעו בעד נציג שהוא תושב צורן. מה לעשות תחליטו . אי אפשר לאחוז במקל משני הצדדים. מה לעשות שכל הרשימות מקדימה מתנהגות על בסיס "שיבטי". דע לך, אם בכל הרשימות של המתמודדים מקדימה היו שמים מספר 2 מצורן, צו'ך בכלל לא היה מקים את הרשימה.

Master Stav

New member
צר לי איל לא קונה

1. לא ...אין מצב מהכרות אישית עם האיש 2. תמיד ...אנו מכירים כמה שנים ואתה יודע שאני הולך עד הסוף עם האמת שלי תמיד 3. לגבי השבטיות ...לא נכון ...חד משמעית מיקי וכל מי שנימצא ברשימה שלו, מצהיר על התאמה לתפקיד ולא שיבטי/שכונתי כאשר מעלים מולנו את טענות יחד בתנופה לגבי לבחור אנישם מצורן למועצה או אז אנו שואלי בהפוך על הפוך אז למה לא מיקי .... אתה מנסה להפוך שוב את העניין ....אז אשאל אותך כרשימה שמצהירה על שבטיות שכונתית למה לא מיקי ? אתה טוען ל3 מנדאטים לפחות ? נו ....למה לא יהיו 4 כלומר ראש מועצה + 3 מצורן , ניראה לי מצחיק לדבר על מקל וקצוות ניגמרו לך הקצוות אייל .... ולגבי צ'וח והרשימה ....דייייייייייייייייי ביחאת אייל דייייייייייייי אתה עושה צחוק מעצמך ובגדול אצל ראש רשימתך וכתבתי זאת גדול וברור הכול כולל הכול אישי ושום דבר מלבד זאת .

Master Stav

New member
צר לי איל לא קונה

1. לא ...אין מצב מהכרות אישית עם האיש 2. תמיד ...אנו מכירים כמה שנים ואתה יודע שאני הולך עד הסוף עם האמת שלי תמיד 3. לגבי השבטיות ...לא נכון ...חד משמעית מיקי וכל מי שנימצא ברשימה שלו, מצהיר על התאמה לתפקיד ולא שיבטי/שכונתי כאשר מעלים מולנו את טענות יחד בתנופה לגבי לבחור אנישם מצורן למועצה או אז אנו שואלי בהפוך על הפוך אז למה לא מיקי .... אתה מנסה להפוך שוב את העניין ....אז אשאל אותך כרשימה שמצהירה על שבטיות שכונתית למה לא מיקי ? אתה טוען ל3 מנדאטים לפחות ? נו ....למה לא יהיו 4 כלומר ראש מועצה + 3 מצורן , ניראה לי מצחיק לדבר על מקל וקצוות ניגמרו לך הקצוות אייל .... ולגבי צ'וח והרשימה ....דייייייייייייייייי ביחאת אייל דייייייייייייי אתה עושה צחוק מעצמך ובגדול אצל ראש רשימתך וכתבתי זאת גדול וברור הכול כולל הכול אישי ושום דבר מלבד זאת .

liorbn

New member
אייל ידידי, וגם גיל ברקאי (כנסו כנסו ...)

מצגת יפה אבל לא באמת כנה... כמו שכבר אמרו וכתבו, אתם מבקשים שיצביעו עבורכם לרשימה... אבל אין לכם החלטה במי לתמוך כמועמד... חבל שבחוגי הבית ובשיחות הזמירות שונות !!! מכיוון שראש הרשות הוא כמעט "כל יכול" ואילו חברי המועצה הם "סטטיסטים" בלבד (ראו מה קרה ב 5 השנים האחרונות), אין לי אלא להסכים עם הכותבים מעליי, ולהתלבט בין שתי אופציות: או ש"הכל אישי" כפי שאמרו על צ'וך, או שנתקפתם ב"ליקוי מאורות" ואתם לא קוראים את המפה, בהיכרותי את שניכם כאנשים נבונים, אני מהמר על האופציה הראשונה. בנוסף, ועם כל הכבוד שאני רוחש אליכם, באמת, איך אתם יכולים לרמוז שלא יהיו מספיק חברי מועצה מצורן ???, מכיוון ש"אין באף רשימה מספרי 2 מצורן", אבל שכחתם לציין פרט מאד חשוב, מעבר לרשימה שלכם רשימה שכולה מצורן, יש עוד תושב צורן שבוודאות יהיה במועצה הבאה, והוא היחיד מכל הרשימות שממוצב בהן כמספר 1 , שמו, אם שכחתם .... מיקי אקרמן, חבל שבגלל שטיפת המח של צו'ך אתם לא ממליצים עליו, ובכך מאפשרים פעם נוספת הפקרה של "שכונת צורן" בפני גולברי, או "תואם גולברי" מקדימה. בקיצור, יש לתושבי צורן הזדמנות פז לשים על כיסא ראש המועצה תושב צורן, איש שידאג לתקן את העיוות שנוצר, וידאג בכל יושרו גם לקדימה, גם לחינוך, גם לביטחון וגם לאיכות הסביבה, ואילו אתם, בגלל אינטריגות אישיות של העומד בראש הרשימה שלכם, וגם בגלל אלו שמושכים בחוטים מעל הרשימה שלכם, עושים בדיוק את ההיפך ... גיל, אייל, לא מאוחר להתעורר. ליאור

אליה ל

New member
מצגת ממש מקסימה איל רק שיש בה בעייה קלה,

קלילה והיא שמי שעומד בר' הרשימה הוא צ'וך........ ואת סיבת הבעייה אתה מעלה במצגת......... צ'וך דחף ותמך ביוסי מלכה ושיתף איתו פעולה. צר לי, לא ברור לי כיצד אתה, גיל, דרור שאני מאוד אוהבת ועדנה נמצאים ברשימה שכזו. מאוד מצער שישוב שהיו לו סיכויים להיות ישוב פורח ומוצלח הפך להיות ל.......... סתם צ'כונה שכזו . שתהיה לכם שנה נפלאה

למעלה