אייל ידידי, וגם גיל ברקאי (כנסו כנסו ...)
מצגת יפה אבל לא באמת כנה... כמו שכבר אמרו וכתבו, אתם מבקשים שיצביעו עבורכם לרשימה... אבל אין לכם החלטה במי לתמוך כמועמד... חבל שבחוגי הבית ובשיחות הזמירות שונות !!! מכיוון שראש הרשות הוא כמעט "כל יכול" ואילו חברי המועצה הם "סטטיסטים" בלבד (ראו מה קרה ב 5 השנים האחרונות), אין לי אלא להסכים עם הכותבים מעליי, ולהתלבט בין שתי אופציות: או ש"הכל אישי" כפי שאמרו על צ'וך, או שנתקפתם ב"ליקוי מאורות" ואתם לא קוראים את המפה, בהיכרותי את שניכם כאנשים נבונים, אני מהמר על האופציה הראשונה. בנוסף, ועם כל הכבוד שאני רוחש אליכם, באמת, איך אתם יכולים לרמוז שלא יהיו מספיק חברי מועצה מצורן ???, מכיוון ש"אין באף רשימה מספרי 2 מצורן", אבל שכחתם לציין פרט מאד חשוב, מעבר לרשימה שלכם רשימה שכולה מצורן, יש עוד תושב צורן שבוודאות יהיה במועצה הבאה, והוא היחיד מכל הרשימות שממוצב בהן כמספר 1 , שמו, אם שכחתם .... מיקי אקרמן, חבל שבגלל שטיפת המח של צו'ך אתם לא ממליצים עליו, ובכך מאפשרים פעם נוספת הפקרה של "שכונת צורן" בפני גולברי, או "תואם גולברי" מקדימה. בקיצור, יש לתושבי צורן הזדמנות פז לשים על כיסא ראש המועצה תושב צורן, איש שידאג לתקן את העיוות שנוצר, וידאג בכל יושרו גם לקדימה, גם לחינוך, גם לביטחון וגם לאיכות הסביבה, ואילו אתם, בגלל אינטריגות אישיות של העומד בראש הרשימה שלכם, וגם בגלל אלו שמושכים בחוטים מעל הרשימה שלכם, עושים בדיוק את ההיפך ... גיל, אייל, לא מאוחר להתעורר. ליאור