פניה לקוראי הפורום

דנה אז

New member
פניה לקוראי הפורום

הפורום נפתח כדי להוות מקור תמיכה למשפחות שכולות, ואני חושבת שחשוב שהפורום קיים, עבור המשפחות ברגעי המשבר. אבל בפועל מעט מאוד הודעות נכתבות.
מבחינת ההנהלה בתפוז זה בסדר כי, הפעם לא מודדים את הפורום מבחינה מספרית, ומבינים את הקושי לשתף ולכתוב ולקיים פורום פעיל. אבל אני מרגישה שבמצב הנוכחי הפורום לא ממש משרת את המטרה שלו ואין ממש שיח, תמיכה.
לפי קוראי ההודעות אני רואה שישלא מעט סמויים, ואני מעלה את השרשור כדי לבקש מהם לקחת חלק בפורום, ולהגיב להגיד את המילים הראשונות. לכתוב למה הם לא כותבים. אם יש דבר שהיו עוזר להם להתחיל... חשוב לי ללמוד ולשפר את הפורום, כדי שישרת אתכם, ויתן מענה ותמיכה.
ומי שרוצה יכול גם להגיב במסרים

elipol

New member
כדי שהפורום יעזור

הפורום בצורה הפסיבית שלו - הרבה קוראי ומעט כותבים - לא ממלא את תפקידו האמתי: לעזור לאנשים שמתמודדים עם אובדן ושכול.
זה נכון שיש רבים שקוראים וכך מרככים את הכאב, את הגעגוע. יחד עם זאת הדרך לכתוב, לחלוק דברים, להוציא תסכולים ואף כעסים , ולעשות את זה בכתב , היא שמניבה תוצאות טובות יותר, עוזרת יותר. הרי כל אחד שנכנס לפורום מחפש לעזור קודם כל לעצמו וזה בסדר. כאשר הוא כותב , מתחלק, מתלבט הוא עוזר לעצמו וגם לאחרים שקוראים.
כל מי שעדיין לא כתב, שינסה לכתוב אפילו בקצרה: איך הוא קם בבוקר, מה עובר עליו בעבודה, בין חברים, בארוחות משפחתיות, בחגים, בתאריכים קשים של אזכרה, יום הולדת.
נסו לכתוב. בהתחלה זה קצת קשה, אולי לא נראה טבעי. זה יבוא עם הזמן וזה יהיה לעזר קודם כל לכותב וגם לנו.

למעלה