פניה לפורום

odelia 3011

New member
פניה לפורום

איזה באסה שאף אחד לא עונה לי אני מבואסת חשבתי שהגעתי למקום הנכון של הזמר היווני

odelia 3011

New member
פניה לענת

תודה על המסר ששלחת לי ורציתי לדעת אם יש מצב למפגש עם הפורום בכל זאת זו זכות לאהוב מוזיקה מיוחדת כזאת וכדי מיידי פעם להיפגש ולהחליף חוויות

F a d i

New member
אודליה,אכן הגעת למקום הכי נכון

למוזיקה יוונית על מה לענות?אולי לא ראינו שאלתך?!אולי לא שאלת..?! נסי שוב.. לא להתיאש..!
לילה טוב ואחלה שבוע לך ולכולם...

ThaGaPa

New member
הי אודליה

כולנו כאן משוגעים על מוסיקה יוונית משהוא כתב קודם שאם נדבקים בזה -זה לא עובר ולכל אחד יש את תחום ההתענינות שלו -בים של המוסיקה היוונית אז אולי תנסי להסביר לנו איפה את שוחה בכל זה! אני גם לומדת יוונית, תוך כדי קריאה של חדשות, כתבות ומאמרים באינטרנט. אם את מחפשת צט- תנסי להתחבר לר-דיו בלילה של יום שלישי , בתקווה שהשבוע לא תהיינה תקלות-תכנית של מוסיקה יוונית בהגשה של יקירנו פאדי. עדינה

ThaGaPa

New member
וכמובן העיקר והחשוב שכחתי

גם את מילות השירים אני לומדת

odelia 3011

New member
פניה לעדינה

עדינה תודה על היחס אני לא התכוונתי חלילהלהעליב פשוט רציתי לשוחח עם מישהו שמחובר כמוני למוזיקה המדהימה הזאת ואני בצט כל יום ולא רואה אף אחד אז אנחנו בטח עוד ניפגש

odelia 3011

New member
פניה לפאדי

חיכתי לך יום שישי ולא התכוונתי חלילה להעליב פשוט רציתי עם מישהו לחלק את האהבה שלי למוזיקה היוונית סליחה אם העלבתי ואנייודעת שאני במקום הנכון

rodedy

New member
הי אודליה

עד כמה שאני זוכר שאלותיך לא היו ממוקדות נסי שוב תותחי הפורום אף פעם לא אכזבו

odelia 3011

New member
תגובה למסר

אוליי זה נכון ובגלל אהבתי למוזיקה הזו אני מנסה שוב ופונה בבקשה ליצירת קשר כי אין הרבה שמביני םכמה ענקית המוזיקה הזאת ומה היא עושה לרגש אז אני לוקחת מילותיי חזרה

odelia 3011

New member
פניה ל rodedy

תודה על תשומת הלב ואני רוצה לדעת איפה אפשר ללמוד יוונית ואם אפשר לארגן פגישה בין כולם כי זו זכות לאהוב יוונית ורציתי תמיד לפגוש עוד כמוני

סיריוטי

New member
באמת הגעת למקום הנכון

זה לא נורא שלפעמים לא עונים לך כי לפעמים פשוט לא יודעים בקשר למה ששאלת או שפשוט לא שמים לב תשאלי שוב אני בטוח שמתייחסים לשאלות שלך מקווה שתהני פה

odelia 3011

New member
פניה לסריוטי

אני יודעת שהגעתי למקום הנכון ושמחה להיות בו אשמח אם נתכתב עוד ואני רוצה לשאול איפה אפשר ללמוד יוונית בחיפה

סיריוטי

New member
שלום אודליה

אני יגיד לך את האמת אין לי מושג איפה אפשר ללמוד יוונית באזור חיפה אני רק בן 16, ואני יודע קצת יוונית ולא יצא לי לחפש מקווה שמישהו יוכל לעזור לך

F a d i

New member
אודליה אני מקווה שתראי את ההודעה

הזו כי זה נדחף ממש לתחתית העמוד אני למדתי יוונית באונ' חיפה וממליץ לך בחום להצטרף (קבוצת מתחילים התחילה לפני שבועיים..) צרי קשר אם את מעוניינת...

odelia 3011

New member
תגובה לfadi

שבת שלום מתוק שלי קראתי את ההודעה ואני אפנה לאונברסיטה לשאול שאלות תהיה בקשר

סיריוטי

New member
לאודליה

אני גר בקרית חיים (ליד חיפה) ודרך אגב פאדי רשם לך הודעה אם זה לא בעמוד הזה תבדקי בעמוד הבא

סיריוטי

New member
לאודליה

מה כתבת לי במסר? יש לי בעיה ואני לא יכול לראות את ההודעות ששולחים לי במסרים אם תוכלי לרשום לי פה או שתתחברי אליי לאיי סי קיו המספר איי סי קיו שלי הוא 82654585

למעלה