השיר השני PATOMA
אני מקווה שזה השיר שרצית ... Πάτωμα Κοντά στα κύματα θα χτίσω το παλάτι μου θα βάλω πόρτες μ’ αλυσίδες και παγώνια Και μες στη θάλασσα θα ρίξω το κρεβάτι μου γιατί κι οι έρωτες μου φάγανε τα χρόνια Να κοιμηθώ στο πάτωμα να κλείσω και τα μάτια γιατί υπάρχουν κι άτομα που γίνονται κομμάτια Ξυπνάω μεσάνυχτα κι ανοίγω το παράθυρο κι αυτό που κάνω ποιος σου το ‘πε αδυναμία που λογαριάζω το μηδέν μου με το άπειρο και βρίσκω ανάπηρο τον κόσμο στα σημεία ריצפה ליד הגלים אבנה את ההרמון שלי ויהיו בו דלתות עם שרשרות ומנעולים ובתוך הים השליך את מיטתי בגלל שאהבותיי "אכלו" את שנותיי לישון ברצפה ולעצום את עיניי כיוון שיש אנשים שהיו לרסיסים מתעוררת בלילה ופותחת את החלון ומה שאני עושה, מי אמר לך שזאת חולשה שאני מתחשבת באפס מתוך חולשה ומוצאת את העולם נכה בנקודות מסוימות PATOMA KONDA STA KIMATA THA XTISO TO PALATI MU THA BALO PORTES M' ALISIDES KE PAGONIA KE MES STI THALASA THA RIXO TO KREBATI MU GIATI KE E EROTES MU FAGANE TA XRONIA NA KIMITHO STO PATOMA NA KLISO TA MATIA GIATI IPARXUN ATOMA PU GINONDE KOMATIA XSIPNAO MESANIXTA KE ANIGO TO PARATHIRO KE AFTO PU KANO PIOS SU TO 'PE ADINAMIA PU LOGARIAZO TO MITHEN MU ME TO APIRO KE BRISKO ANAPIRO TO KOSMO STA SIMIA