פניה לפורום היקר

odelia 3011

New member
פניה לפורום היקר

שלום לכולם שבוע טוב מי יכול לעזור לי ולתרגם לי את השיר של אדוניס רמוס היי גמרת אותי הלה נא מטלוייסס משהו כזה ואם למישהו יש עוד מידע על אדוניס תודה מראש ושבוע טוב לכל אוהבי ומכורי היוונית

the greek

New member
בבקשה

Έλα να με τελειώσεις - Αντώνης Ρέμος Από τη μέρα που 'φυγες τον ήλιο έχω χάσει κι' η νύχτα την καρδούλα μου αιχμάλωτη έχει πιάσει Έλα να με τελειώσεις μόνο εσύ μπορείς Έλα να με τελειώσεις μη μου το αρνηθείς Στο στήθος μου μη φοβηθείς μαχαίρι να καρφώσεις Είσαι όλα ότι έχω και δεν έχω σου φωνάζω άκουσε με δεν αντέχω άλλος να φιλάει τα χείλη που φιλούσα εγώ Δεν υπάρχει λόγος πια να ζω μονάχος είμαι σαν το κύμα που το σπάει ο βράχος μου 'δωσες ζωή και έλα παρ' την πίσω σε παρακαλώ Από την ώρα που 'χασα εσένα από κοντά μου κομμάτια γίναν οι χαρές και τρόμος τα όνειρα μου בואי "לגמור" אותי – אנדוניס ראמוס מהיום שהלכת את השמש איבדתי והלילה את ליבי שבויה תפסה בואי לגמור אותי רק את יכולה בואי לגמור אותי אל תסרבי לי בחזה שלי אל תחששי סכין לתקוע את כל מה שיש לי ואין לי אני צועק לך הקשיבי לי אין לי יותר כוח אחר מנשק את השפתיים שאני נישקתי אין כבר כל סיבה יותר לחיות לבד אני כגל בים הנשבר לנגד הסלעים נתת לי את החיים בואי קחי אותם חזרה בבקשה מהרגע שאבדתי אותך מליידי השמחות היו לרסיסים וחלומותיי לאימה בואי לגמור ... את כל מה ... ELA NA ME TELIOSIS APO TIN MERA PU' FIGES TON ILIO EXO XASI KI' E NIXTA TIN KARDULA MU EXMALOTI EXO PIASI ELA NA ME TELIOSIS MONO ESI MBORIS ELA NA ME TELIOSIS MI MU TO ARNITHIS STO STITH MU MI FOBITHIS MAXERI NA KARFOSIS EISE OLA OTI EXO KA THEN EXO SU FONAZO AKOUSE ME THEN ANDEXO ALOS NA FILAI TA XILI PU FILUSA EGO THEN IPARXI LOGOS PIA NA ZO MONAXOS IME SAN TO KIMA PU TO SPAI O BRAXOS MU 'DOSES ZOI KE ELA PAR' TIN PISO SE PARAKALO APO YIN ORA PU 'XASA ESENA APO KONDA MU KOMATIA GINAN E XARES KE TROMOS TA ONIRA MU ELA NA ME … ISE OLA OTI EXO…

the greek

New member
השיר השני PATOMA

אני מקווה שזה השיר שרצית ... Πάτωμα Κοντά στα κύματα θα χτίσω το παλάτι μου θα βάλω πόρτες μ’ αλυσίδες και παγώνια Και μες στη θάλασσα θα ρίξω το κρεβάτι μου γιατί κι οι έρωτες μου φάγανε τα χρόνια Να κοιμηθώ στο πάτωμα να κλείσω και τα μάτια γιατί υπάρχουν κι άτομα που γίνονται κομμάτια Ξυπνάω μεσάνυχτα κι ανοίγω το παράθυρο κι αυτό που κάνω ποιος σου το ‘πε αδυναμία που λογαριάζω το μηδέν μου με το άπειρο και βρίσκω ανάπηρο τον κόσμο στα σημεία ריצפה ליד הגלים אבנה את ההרמון שלי ויהיו בו דלתות עם שרשרות ומנעולים ובתוך הים השליך את מיטתי בגלל שאהבותיי "אכלו" את שנותיי לישון ברצפה ולעצום את עיניי כיוון שיש אנשים שהיו לרסיסים מתעוררת בלילה ופותחת את החלון ומה שאני עושה, מי אמר לך שזאת חולשה שאני מתחשבת באפס מתוך חולשה ומוצאת את העולם נכה בנקודות מסוימות PATOMA KONDA STA KIMATA THA XTISO TO PALATI MU THA BALO PORTES M' ALISIDES KE PAGONIA KE MES STI THALASA THA RIXO TO KREBATI MU GIATI KE E EROTES MU FAGANE TA XRONIA NA KIMITHO STO PATOMA NA KLISO TA MATIA GIATI IPARXUN ATOMA PU GINONDE KOMATIA XSIPNAO MESANIXTA KE ANIGO TO PARATHIRO KE AFTO PU KANO PIOS SU TO 'PE ADINAMIA PU LOGARIAZO TO MITHEN MU ME TO APIRO KE BRISKO ANAPIRO TO KOSMO STA SIMIA

סיריוטי

New member
יפה מאד אבל...

אני חושב שאפשר לתרגם את השורה σου φωνάζω άκουσε με δεν αντέχω בעברית: לשמוע אותך בוכה לא יכול בכל זאת תודה רבה על התרגום

yannhs

New member
יפה מאד בלי אבל

סו פונאזו -אני צועק לך אקוסה מה- שמעי אותי/הקשיבי לי ד/ן אנדכו- אני לא שורד/מחזיק מעמד/ יכול יותר וכו'

GLGGM

New member
מעט תיקונים לריצפה...

ריצפה ליד הגלים אבנה את ארמוני יהיו בו דלתות עם שרשראות וטווסים ואל תוך הים אשליך את מיטתי כי גם אהבותיי בזבזו לי את החיים לישון ברצפה לעצום גם את עיניי כיוון שיש גם אנשים שמתנפצים לרסיסים אני מתעוררת בלילה ופותחת את החלון ומה שאני עושה, מי אמר לך שזאת חולשה שאני סופרת את אפס שהוא עצמי עם האין סוף (של היקום) ומוצאת את העולם נכה בנקודות (מטפורה מעולם האגרוף: ניצחון בנקודות)

למעלה