פניה לעזרה

נתי ב

New member
פניה לעזרה ../images/Emo53.gif

הי, הילדה סובלת מאוד ואנחנו לא יודעים ממה. זה לא נראה כמו אוכל, כי כבר ניסינו את כל הסוגים ומאז שעברנו לצמחי (לפני כ- 10 ימים) היו כמה ימים שקטים. תדירות היציאות שלה המריאה לשחקים אחרי המעבר, ממש אחרי כל ארוחה, והן מאוד מימיות (תסלחו לי על התיאור). משהוא מכיר את התופעה ? היא נכנסת להתקפות בכי קורע לב ונראה שמשהוא ממש כואב לה. גם כשהיא לא בוכה היא נמצאת בחוסר שקט יחסי: אנחות, קולות משונים...אמנם היא קצת מצוננת והאף קצת סתום אבל אני לא מאמינה שזה הגורם. יש לכן השערות ? בנוסף, מחפשת המלצה לרופא ילדים מומלץ באיזור המרכז, היינו מעוניינים בחו"ד שניה באופן פרטי. והכי כואב בכל הסיפור זה שהיא מחייכת הרבה פחות מאשר אחותה כי חצי מהזמן היא סובלת ובחצי השני היא מתאוששת מהבכי. נתי המיואשת.

נעמיא

New member
זה פתאום הופיע?

אולי גזים?-ניסית גליקול? בכל אופן בגיל כזה הייתי בודקת גם עם רופא. ולא מכירה מישהו להמליץ,אבל אני בטוחה שתיכף תקבלי המלצות.

נתי ב

New member
זה לא הופיע פתאום

התקפות כאבי הבטן היו פחות או יותר מהיום הראשון, בגלל זה ניסינו את כל סוגי האוכל החלבי, אבל כשעברנו לצמחי קיבלנו כמה ימים של שקט, אבל פתאום זה חזר. הגליקול קצת עוזר ואנחנו מתמידים איתו, אפילו סתם בשביל הכייף שלה כי היא אוהבת את המתיקות שלו.

אספידו

New member
ללכת לרופא...

נשמע כמו איזה וירוס או חיידק שגורמים לה לשלשל, וכאבי הבטן נובעים מזה כנראה... רופא ילדים בתל אביב - הייתי ממליצה על ד"ר גבי שחר - לא יודעת אם הוא מקבל פרטי, אבל יש לו מרפאה בבבלי בת"א (מקבל דרך מכבי ואולי גם מאוחדת).

*שיר

New member
../images/Emo4.gifאין לי רעיון אבל הייתי רצה לרופא

אני מניחה שכבר הייתם אצל אחד שאמר שזה שום דבר... רעיון כללי: האם את נושאת אותה עליך במנשא? אולי חסר לה חום אנושי? אולי היא קצת מפחדת? תנסי לשאת אותה עליך או להרדים אותה עליך, ותראי אם זה עוזר משהו. אצלנו זה עזר מאוד לרותם שהיה חסר שקט כשהיה פצפון. אבל אצלך את מתארת גם בכי קורע לב, אז זה נשמע לי קצת יותר רציני. אני הייתי הולכת לעוד רופא ועושה בדיקות מקיפות.

גליונת

New member
נתי,ממש נראה לי שכדאי ללכת לרופא.

אין לי המלצה לרופא,מצטערת (אני מירושלים...) אבל אם היא סובלת כדאי למהר ולמצוא את מקור הבעיה. לאביגיל היתה בעיה הפוכה-עצירות שממש גרמה לה לסבל,וברגע שהענין נפתר קיבלנו ילדה חדשה ומרוצה-שווה ביותר!

שירוק

New member
וכמו שכולם אמרו לך חשוב ללכת

לרופא. יתכן שזהו התקפת כאבי גזים , שלעיתים לקראת שלושה חודשים מתחזקת, או מחלה שמצריכה טיפול. כמו ששירלי (שיר) רשמה לך, כדאי להחזיק אותה על הידיים, חום הגוף מרגיע כל כאב.

שי99

New member
פרופ´ שפירר בגבעתיים

כמובן, ללכת לרופא. שתרגיש טוב ! שי

anatt

New member
יש לנו רופאה נהדרת

פרופ´ סירוטה. אנחנו הולכים אליה לטיפת חלב פרטי. היא מקבלת באפקה. היא ראש מחלקת ילודים ופגים בשניידר. אם את מעוניינת - אשלח לך פרטים במסר. הרבה בריאות, ענת.

קירה1

New member
היא באמת מצויינת. אני מכירה אותה.

היינו אצלה בשניידר. אני תמיד אומרת שאם חס וחלילה משהו יקרה, אני הולכת אליה. טפו טפו טפו

גם אני מצטרפת להמלצה לפנות לרופא

מעבר לזה: האם היא גם מאד מזילה ריר ומשחקת עם האגרוף בפה? ייתכן שהיא מתחילה בהצמחת שיניים. זה נשמע, כביכול, מוקדם מדי, אבל אני יכולה לספר לך שהילדות שלי, שתיהן כאחת, הוציאו שן ראשונה בסביבות גיל 3.5 חודשים. אצלי, אמנם, לא היו להן כל תופעות לוואי, לשמחתי הרבה, אבל בהחלט אחת מן התופעות הללו יכולה להיות שלשולים ואי שקט. עוד דבר: ייתכן שבכל זאת מה שמפריע לה הוא הצינון, שמקשה על הנשימה. אפשר לבדוק את זה די בקלות: סדרי את המזרון של המיטה בצורה אלכסונית (פשוט תכניסי משהו מתחת למזרון, באיזור הראש), ותשכיבי אותה כך שהראש גבוה יותר מן הריאות. בצורה כזו פחות נסתם האף, וקל יותר לנשום. בכל מקרה, מקווה שיעבור לה הכל בקרוב, ושלא תסבלו יותר מדי.

נתי ב

New member
עדכון

ביקרנו שוב אצל הרופא והוא אומר שעמית נראית ילדה נורמלית לגמרי. הכאבים הם כנראה כאבי בטן שיכולים להופיע גם כשהתזונה היא צמחית ונתן לנו סירופ חדש (חמישי במספר). מה שהוא עוד טוען שהבעיה היא שיש לי בת נוספת להשוות אליה ולכן אנחנו בהיסטריה, נו ??????

למעלה