פניה לנהגים. . .

פניה לנהגים. . .

כשאתם נוסעים בחורף ועוברים בשלולית תאטו, תזכרו שיש אנשים שחוטפים את כל מה שבשלולית על הבגדים שלהם. אני אישית מאוד משתדל להאט כשאני נכנס בשלולית, אבל היום לא שמתי לב ועובר אורח פשוט התמלא במים. (עצרתי בצד וביקשתי סליחה..) אבל קחו לתשומת לבכם...

גם לי זה קרה

עצרתי וביקשתי סליחה מכוווולם (תחנת אוטובוס עמוסה) הערה נכונה וחשובה מאוד

מצטרף ‏ב?ור ‏/tapuzforum/images/Emo186.gif

פעם‏ ‏נסעתי‏ ‏על‏ ‏אופניים‏ ‏ונהג‏ ‏מונית‏ ‏שעבר‏ ‏מילה‏ ‏רחוב‏ ‏שלם‏ ‏מהשלוליות‏ ‏שברחוב‏ ‏רדפתי‏ ‏אחריו‏ ‏עד‏ ‏הרמזור‏ ‏וביקשתי‏ ‏רטוב‏ ‏כולי‏ ‏שיסע‏ ‏בזהירות,‏ ‏ובמקום‏ ‏זה‏ ‏הוא‏ ‏צעק‏ ‏עלי‏ ‏שאני‏ ‏יפנה‏ ‏לעיריה‏ ‏שיתקנו‏ ‏את‏ ‏הכביש,‏ ‏כשהמשיך‏ ‏לנסוע‏ ‏הוא‏ ‏חטף‏ ‏אבן‏ ‏מאחורה,‏ ‏הוא‏ ‏יוצא‏ ‏כולו‏ ‏עצבני‏ ‏אמרתי‏ ‏לו‏ ‏תפנה‏ ‏לעיריה‏ ‏שהרחוב‏ ‏מלא‏ ‏משוגעים..‏ ‏השנה‏ ‏הלכתי‏ ‏באמצע‏ ‏הכביש‏ ‏וכשצפרו‏ ‏לי‏ ‏וצפרו,‏ ‏זזתי‏ ‏מעט‏ ‏ועברו‏ ‏לאט‏ ‏אחד‏ ‏פתח‏ ‏חלון‏ ‏וצעק‏ ‏למה‏ ‏אני‏ ‏הולך‏ ‏בכביש,‏ ‏עניתי‏ ‏לו‏ ‏שזה‏ ‏הסיכוי‏ ‏היחיד‏ ‏להישאר ‏יבש,‏ ‏כמה‏ ‏שאני‏ ‏קיצוני‏ ‏אבל‏ ‏חוסר‏ ‏ההתחשבות‏ ‏הזו‏ ‏בציבור‏ ‏מביא‏ ‏אותי‏ ‏לזה‏!‏

האחדדדד

New member
בעוד אתה פונה לנהגי רכבים אפנה בבקשה להולכי

דרכים.אנא שימו לב אל התינוקות של בית רבם שעושים דרכם הביתה מבית ספריהם ולילדות קטנות שמחכים שיחצו איתם את הכביש בעוד הם מתביישים לבקש זאת להדיא ובפה מלא בעיני ראיתי לא פעם איך מבוגרים מכל המינים עוברים ולא שמים לב אליהם וזה ממש מצער לראות

למעלה