פניה למנהלים כאן

פניה למנהלים כאן

התעלמתם במופגן בהודעתי הקודמת. אבקש לקבל (פרטי אם קל לכם יותר שם) פרטים מלאים שלכם, לרבות מס´ טלפון בכדי שאוכל להיפגש עמכם ולראות במה דברים אמורים. אני לא נוקט כאן בשום צד (שאתם לא דתיים או כן) הרבה דברים כאן תמוהים ואני רוצה להסיר ספק מליבי ואם צריך, גם מלב האחרים. הודעת הנהלת הפורומים לא מזיזה לי ואני תורמת ומחזקת את עמדתכם. אם הכל יהיה כשורה, אשמח ללמוד עמכם, לשאול ולסייע בכל דרך אפשרית

זכות האדם לשמור על פרטיותו.

ולכן אנו בוחרים לא להכניס את חיינו הפרטיים אל תוך העולם הורטואלי הזה. אני בטוח שאת מבינה. בכל מקרה צרי קשר בפרטי-זה יותר נח.

זאת ממש לא זכותך הפורום זה../images/Emo70.gif

שלומלום לך, לא ידידי טעות בידך, בפורום כמו זה אינך יכול לשמור על אלמוניות!. כיצד אתה רוצה שאנשים ישאלו אותך שאלות מבלי לדעת מי אתה?, מה הסמכתך הרבנית? מי הרב שאתה מתייעץ איתו? (אם בכלל יש כזה). אולי אתה בכלל לא רב? פורום זה הוא כמו פורום מומחה ואינך יכול להיות בו אנונימי!! אתה רוצה להיות אנונימי, בבקשה. תפתח פורום "זרמים ביהדות" או "זרמים בקישון" או כל פורום אחר בו כל אחד יכול לומר את דעתו ואתה תהיה שווה בן שוים. לא כמו כאן שאתה כביכול "הרב" שהוא בעל הדעה ואו הידע! שלומלום

צודק.

בתור מנהל הפורום איני יכול להיות אלמוני. לכן אני כותב בשמי. מי מסתתר תחת המעטה של "שלומלום של נילה"?-ומהי הכשרתך המקצועית במתן עזרה בתחומי נישואין-זוגיות ובעיות מין?. לגבי עניין הרבנות-הסתכל נא בראש העמוד בשורה הלבנה וראה בעצמך שפורום זה אינו פורום "מקצועי" גרידא ולא בא לפסוק הלכה לרבים. ולכן הציבור יכול להתחשב בדעתי ויכול גם לא להתחשב בדעתי. זוהי בחירתו האישית. אני מציע את דברי בתוספת מכלול של ידע המצורף לכך מתוך הספרות עצמה. כל אדם שיש בו חשדנות יכול לקחת את הספר בעצמו ולבדוק.

giingiit

New member
אף אחד ברחובות לא מכיר רב

בשם הרב יוסף חיים גרין. אתה בטוח שזה שמך? כתבתי לך בפרטי שאני מבררת ובינתיים זה לא נראה טוב.

סליחה ידידי אך אתה טועה ומטעה!

שלומלום לך, לא דומה המשל שנמשל. אתה פתחת פורום "שאל את הרב" לכן אתה חייב לתת לציבור את כל המידע על אותו רב שהם ישאלו אותו, אני חוזר ואומר את כל המידע אחרת זו התנהגות שאיננה הולמת ולא ישרה. תאר לעצמך שמישהו יפתח פורום "שאל את הרופא" מבלי שאף אחד יוכל לדעת מי הרופא ואולי מדובר בכלל "ברופא אליל" או בשרלטן? ואנשים יתייחסו אליו כאל רופא מודרני, לא היית קורא לכך רמאות? לגביי אישית אינני מעוניין להשוויץ בהשכלתי ואו ניסיוני ואו ידיעותי לגביי תחום עיסוקי (ויש לי במה להשוויץ) אך בעניין הפורום "טיפול מיני" הסמכות המיקצועית שם מצוינת במפורש כולל שם מלא, כתובת, טלפון, קורות חיים וכו´ אז אשמח אם אתה תעשה את אותו הדבר שלומלום

למעלה