פניה לבנות,

פניה לבנות,

למה בעצם אתם בוכות? אני מדבר מנסיון אישי ולא רוצה לעורר מהומה או משהו כזה פשוט אני מכיר כמה שמקבלים דברים ממש קשה, ואינ צריך לתת כתף תמיכה ולראות איך כל החולצה שלי הופכת להיות רטובה מדמעות של מישהי. עובדה, בנות פשוט יותר רגשניות מבנים. כל בן מקבל כל יום, כל היום, סירובים שונים מבנות, אם זאת הזמנה או שיתוף, ומקבלים את בסדר. אבל לעומתם הבנות לא כמובן שהם לא ימשיכו אלא יבכו על זה ליל ויום, ואני לא מדבר רק על בנות שעדיין לא הגיעו לכיתה י´ אלא אפילו אלו שכבר ניכנסו לשירות חובה בצבא. וממה ממה הם בוכים? רק שהוא ישב בטיול שנתי באוטובוס ליד מישהי אחרת? רק בגלל שלא אמר להתראות כשהלך הביתה? רק בגלל שיש בנות שכן נותנות לו ואת לא? NEWS FLASH: זה מה שרוב הבנים מחפשים, אז תתפשרי או ... אז בעצם אולי בנות תכתבו מה הסיבה הכי טיפשית שבגללה בכיתם בגלל בן? הכרה עשית כבר? שחר/18/בן/נותן תמיכה נפשית ויעוץ לפץרון משברים בעזרת עקיפת הבעיה והצגתה באור שונה.

אני יסביר לך ...

אנחנו הבנות ... כשאנחנו אוהבות מישהו אנחנו מוכנות לתת לו את הנשמה שלנו את כל כולנו וכשאנחנו רואות שזה לא מצליח לנו והוא הולך לנו למישהי אחרת אנחנו נפגעות מזה וזה קשה לנו אז הדרך שאנחנו מוציאות את זה זה הבכי ... אנחנו לא כמוכם שמוציאים הכל במכות וגומרים עניין .. אנחנו יותר "עדינות" ... חוץ מזה אתה בעצם אמרת משהו - רב הבנים מחפשים שיתנו להם וזהו .. אנחנו לא ... כשאנחנו אוהבות אנחנו אוהבות וכשלא אז לא ... בגלל זה אנחנו מגיבות ככה כי האהבה חשובה לנו

Angelred

New member
.....

אני תומכת ב"אוהבת את בריזה" אנחנו נותנות את הכל את הלב ונפש ושהבנים הולכים למשהי אחרת זה פוגע בנו ולכן אנחנו בוכות. וגם נכון שזה עדיף על ללכת מכות. בברכת האור והאהבה שירן

אתה עונה לעצמך

שאלת למה בעצם אתן בוכות? ואז אמרת שבגלל שבנות יותר רגשניות מבנים חוץ מזה... אל תבוא בפוזה של זיין אולימפי יא פותר בעיות דגול שכמוך, אף אחת לא צריכה "לתת" למישהו רק מתוך פשרה כי רוב הבנים ככה! אם מישהי תרצה "לתת" לי רק בשביל שאני ישב לידה בטיול השנתי באוטובוס או שאני אגיד לה שלום כשהיא הולכת הביתה אז אני מעדיף שהיא תחזור הביתה בוכה מאשר ש"תתפשר"... אני חייב להגיד שקרעת אותי בשאלה שלך
שיהיה לך יום טוב גבר... עשית תיום שלי הרבה יותר טוב

סתם תיקון קטן

ההדגשה הייתה אמורה להיות רק על המילה רק וזה יצא על הכל טוב לא חשובבב...

GirlFriend

New member
go עומר....../images/Emo3.gif

יש לי תשובה פמיניסטית מאוד בשבילך.... לא רק בנות בוכות! אוקי, אני מודה אני נפגעת בקלות, אבל זה לא אומר שכל הבנות ככה... ולא ממש כל ההבנים מחפשים רק להשכיב מישהי.... חבל שאתה חושב ככה

בקשר לשאלה שלך...

לא יודעת מה לענות לך... אני בוכה כי אני מתרגשת מהר וקל לפגוע בי, ואם אני בוכה בגלל שהוא לא אמר לי להתראות או שהוא ישב בטיול השנתי ליד מישהי אחרת זה בגלל שאני שמה לב גם לדברים הקטנים שנראים ל"מצ´ואים" למניהם כדברים שוליים חסרי חשיבות ומטומטמים! ובנות לא בוכות על כל שטות, שהם מאוהבות הם פשוט מאוהבות עד הסוף ועם כל הלב ועם כל הנשמה... זה הכל!!

אהה ושכחתי להוסיף...

אם אני אוהבת מישהו ולפי הראיה שלך אני צריכה "להתפשר" ולתת לו אז... אני בחיים לא יעשה את זה, בשביל זה יש את כל הזולות למניהן ואם אני מאוהבת בו, וזה מה שהוא רוצה ממני, אז עם כל הדמעות שאני אזיל אני אחשוב שאם זה מה שהוא רוצה ממני ושאני צריכה "להתפשר" אני מעדיפה לבכות כל חיי מאשר לרצות אותו בצורה הזאת...

למעלה