פניגאה...

שרון104

New member
פניגאה...

שבועות שאני מתחננת בפני בן זוגי ללכת לפניגאה. אחרי שהפעלתי את כל המניפולציות הנשיות המקובלות יותר והפחות הוא התרצה סוף סוף. כנראה שההופעה של פיל קולינס פתחה לו איזה תא אפור סתום. מה אהבתי? הכל... קודם כל העיצוב. למרות שישבנו מסביב לשולחן הגבוה מה שאני לא כל כך אוהבת, היה נוח מאד. אהבתי גם את החלון השקוף שדרכו ניתן לראות את העשיה וההמולה במטבח. אבל בעיקר אהבתי את הסיבה שלשמה התכנסנו... האוכל כמובן. הקוקטליים היו מצוינים ולא היה צורך לשלוח אותם לחיזוק או רה פיל. דקירי תות לי וג'ימסון לו. החלטנו להתפרע (נו עד שהגענו...) והזמנו לנו 3 ראשונות. אויסטרים על קרח, בייבי קלאמרי,וטונה. אני בעיקר אהבתי את הטונה שהגיע בתצורת טרטר עם חרדל ובלילה שהוגדרה כ"רביולי ופירה תפוחים". לא בדיוק כמו הפירה של אימא אבל ניחא. הקלאמרי היו בסדר, לא עילוי לכתוב הביתה, ובאויסטרים החזירון לא נתן לי לגעת אבל ממראה פניו הזורחות הבנתי שהם עשו את העבודה. עיקריות: אני הלכתי על סינטה בפילפל סצ'ואן שהגיע עשוי בדיוק כמו שאני אוהבת עם פירה שורשים רוטב ציר בקר אקזוטי ונתח קטן של כבד אווז (סורי... סורי..) מנה מיוחדת, מענינת ועשירה בטעמים. אהוב נפשי בחר ב פונדו פירות ים (אוףףף איזה משעמם הוא) בקערה יפה וגדולה הוא קיבל קוקי סאן ג'ק, קלאמרי, סרטנים , ג'מבו שרימפס (וללה איזה ג'וק מפחיד, אני שמה על כאלה k400 ...) הכל מונח על מין קרם כזה המכונה בתפריט "קציפת סרטנים" . כל הגן חיות הזה נכחד בערך אחרי 5 דקות... לא ביזבוז? קינוח: בננה עם קרפ קוקוס, קצת שוקולד, חלב ממותק . היה מעבר לקינוחים הסטנדרטיים המקובלים. עלה? לא יודעת אבל עוד יעלה לי .... אחלה מסעדה, אחלה אוכל... הכל אחלה. ממליצה מאד בעיקר עם בן זוג מתאים.

גסטרו

New member
WOW , אני מתכננת להזמין לשם שתי

חברות טובות שאוהבות ומבינות באוכל , טיפה התלבטתי (הכוונה לצהרים ) , עכשו הפור נפל. אז ילדות יום ההולדת- היכונו !

anatc

New member
קוראים בכל אות כמה נהניתם

למרות הבינוניות של הראשונות בדר"כ זה הפוך - הראשונות מעלפות והעיקריות מחרות מחזיקות מאחור
ובאמת
ל
ון שלא נתן לך לטעום ולו אויסטר אחד אני מקווה שאח"כ הוא "שילם" האויסטר נחשב לאפרודיזיאק שחבל"ז...

פ ו ל ק ע

New member
אמש בפנגיאה

יש מנות חדשות בתפריט - מנות "חורף". טעמנו שתיים: אוסובוקו טלה עם קרם כרובית ומשמשים מיובשים - מעלף, מדהים, מענד מעולה. וברווז עם פירה ערמונים וסילאן - מדהים (לאוהבי הברווזים). לראשונות אכלנו את מרק הבטטה המוכר והטוב (לא טוב, מצויין!), טונה (טרטר טונה עם סורבה חרדל וסשימי טונה עם תפוחים) וסשימי ילו-טייל עם ויניגרט צ'ילי. נפלא. לקינוח (למרות שכבר באמת זה היה יותר מדי): בננה לוטי (ערמת קרפים עם קוקום ומעליהם פרוסות בננה מקורמלת - חתוכים למלבנים ישרים, עם קרם פרש ורוטב אנגלז. ואנגולטי ערמונים - שזה מין מאפה במילוי ערמונים (קוראסון?) שצף במרק ערמונים ושוקולד. הקינוחים היו נהדרים בגלל שהלא היו נורא מתוקים. היה טעים להפליא. הכל. זאת ללא ספק המסעדה הכי טובה שאכלתי בה בשנה האחרונה.

פ ו ל ק ע

New member
נדמה לי שכן - אבל אנחנו

לא לקחנו אותה כי בעלי לא אוכל פירות ים (מה שמוציא בערך חצי האופציות בתפריט).

מיצמיצ69

New member
המרק בטטה אכן חלומי

את הבבנה לוטי לא כ"כ אהבתי- טעים אבל לא מסעיר ואת האנגולטי לא אהבתי הקינוח הכי טוב שלהם לטעמי זה הממתק שוקולד אורגזמטי!!!!!!!!!!!

meravbr

New member
זה לא רק המרק, כל המנות יקרות עד

מאד, זאת בפירוש מסעדה לאירוע מיוחד (אם את לא נמנית על אלו שמרשים לעצמם מסעדה כזאת פעמיים בשבוע
). אנחנו מאד הופתענו מהמחירים אבל נשארנו כי ידענו שהאוכל שווה את זה והיה לנו אירוע לחגוג (יציאה משמעותית ראשונה בערב אחרי חודשים ארוכים...). לדעתי ארוחה זוגית בערב נגמרת שם בקלות ב- 400-500 שח, כולל שתיה בסיסית מאד (כוס אחת או שתיים של יין, לא יותר). אבל המסעדה הזאת שווה ביותר, ואולי שווה לנסות את עיסקית הצהרים המאד משתלמת שלהם...

Miss Lagotte

New member
יומולדת 28 ואוטוטו לידה מצדיקים

את זה או שללכת (שוב) לקופי בר?
לפחות נרוויח את היין....

meravbr

New member
קשה קשה ../images/Emo178.gif

אבל לדעתי שווה, רק לא לצפות למנות גדולות מדי...

מיצמיצ69

New member
אני אומרת כבר חודשיים לכל מי שמוכן

לשמוע שזו מסעדה מעולה שמחה שנהנית.. אני מתה ללכת לשם שוב...

שרון104

New member
../images/Emo24.gif מחבקת את כולכם...

מאד חששתי מהפעם הראשונה, האמת שלהבדיל מסקס זה אפילו לא כאב. מזלי שיש לי מורה מצוין.. תודה!

ריקילאב

New member
מצטרפת להמלצות וחייבת להוסיף גם

את מימד הנעימות - פשוט כייף לשבת שם המוסיקה בדיוק טובה במידה והעיצוב מזמין

למעלה