פנטר!

שי!!!

New member
פנטר!

לפני כמה זמן השעת שתי חברות פורום, שלא בצדק. אתה השעת את ``לבנדר`` ואת ``sweet heart `` רק בגלל שהם כתבו בכמה הודעות דברים שהיו OFF TOPIC, שלא היו קשורים לנושא. לדעתי היית צריך לתת להם הזהרה, אחרי הכל הן היום חברות פורום די חדשות...ובגלל שלא עשית את זה, אני חושב שאתה צריך לתת להם עוד הזדמנות...אני מכיר את שתיהן-ואם תזהיר אותן, הן יקשיבו...אני ערב לכך...(אני ערב לכך?! כמה לא מליצי...)

Vilia©

New member
באמת תהיתי לאן הן נעלמו...*מהורהרת*

אני חושבת ששי צודק...תן להן עוד הזדמנות! זה לא יפה שאתה ככה מנדה אותן מפה רק בגלל שהן אמרו דברים שלא קשורים להארי פוטר... הרבה פה מדברים על דברים לא קשורים...אז זאת סיבה להעיף את כולם? אני לא חושבת...ובמקרה הזה אני חושבת כמו שי... טלי

Panther

New member
כן כבר דיברתי איתם בדוא``ל

לסוויט הארט אני מוריד את ההגבלה, מלבנדר עדיין אני מחכה לאי מייל תשובה. עם לבנדר זאת היתה בעיה - כי היא לא נכנסת לעתים קרובות, ואיך שהיא באה היא התחילה לדבר עם סויט הארט על כל מיני אנשים ומה היא חושבת עליהם. אם זה היה חבר פורום פעיל יותר היתי נותן אזהרה, אבל עצבן אותי שהיא באה פעם אחת לפורום וישר מתחילה לדבר על דברים כאלה. כשהיא תחזיר לי דוא``ל גם ההגבלה שלה תבוטל.

MadonnaFan

New member
לידיעתכם...

ולידיעתו של פנתר במיוחד... פנתר כותבים עם ת`!!! (מצטערת אם אני נשמעת כמו המורה ללשון אבל אמא שלי הדביקה אותי בשינאה לשגיעוט קתיו) סלחו לי על ההתפרצות @מעין@ (שמסכימה עם שי)

פגעסוס

Well-known member
העניין כבר נבדק...

וניתן לרשום פנטר גם עם ת` וגם עם ט`. מאחר ופנטר רושם את שמו עם ט` מן הראוי שגם ככה יפנו אליו (-:

LuNaTiC

New member
פנתר טוען ש

לפי מילון אבן שושן או וואטבר, שני השיטות נכונות... אייל סטיק וויז פנתר.. רגילה לזה עוד מהימים של בגירה.. -ענבל-

Panther

New member
הא?

מה זה הימים של בגירה? קראת את הספר במקום לראות את התוכנית טלויזיה כל יום ברבע לשבע בבוקר?

LuNaTiC

New member
הל נו!!!

שאני אפסיד את מוגלי?? שירו איתי כולם: ``מו מו מו מו מו מו מוגלי!!`` ואני נאמנה לסרט של דיסני.. את הספר לא קראתי אף פעם... אבל בספרים של דיסני, שאני עדיין ממשיכה לקנות, דרך אגב, אז היה כתוב פנתר.. וככה למדתי והתרגלתי בלה בלה.. הממ, אתה באמת מעדיף פנטר? אני אנסה להפוך את זה להרגל.. לא יצליח, כי זה נראה לי נורא מוזר, אבל נגיד.. אני לא סובלת כשמישהו כותב ענבל עם י.. עינבל.. אז נתגבר על הדעות קדומות ונקרא לך פנטר.. הממ -ענבל-

Hermione

New member
גם אני מעדיפה את פנתר

זה נראה יותר טוב. לא יודעת למה- ``פנטר`` נראה פשוט לא בסדר. זה לא מסתדר לי. ולפי דעתי, כל הענין הזה עם ההודעות שלא קשורות להאי פוטר זה ממש מגוחך. הרי היה ברור שבאיזשהו שלב כבר לא יהיה לנו ממש על מה לדבר. וכבר היתה תקופה מאוד ארוכה שכולן התייאשו מלמצוא על מה לדבר. עכשיו הפורום הרבה יותר ער ממה שהוא היה פעם, את זה אני חייבת לציין. ואני חושבת שזה לגמרי לגיטימי שיש כאלה שמדברות על נושאים אחרים. לא מוצחן בעיני מישהי? שלא תגיב. לא צריך להיות כאלה מקפידניות, אף אחת לא תמות מזה. צ`יל אאוט!

LuNaTiC

New member
בעיקרון, מה שהיא אמרה!!

זה פורום של הארי פוטר.. אבל מה, ראינו שאנחנו מוצאים פה עוד נושאים שמייחדים אותנו חוץ מזה.... למשל לדבר על ספרים אחרים. כי אין פורום על ספרים ומיותר שיהיה, כי פה זה מקום טוב.. אז בהתחלה המטרה היא לדבר על הארי פוטר וזאת גם המטרה היום.. אבל נושאים אחרים לא יהרגו אותנו, ונימנע מדיבורים מטומטמים על הארי, למרות שאני אוהבת אותם:) ואני נזכרת בכאב איך פנתר מחק הודעה שלי.. נראה לי.. כששלחתי הודעה להרמיוני או hermione g, אני כבר לא זוכרת.. מי מהם שאוהבת את הפאוורפאף גירלס, ושלחתי לה ציור של באבלס שעשיתי.. והוא נמחק מהפורום!!! וזה היה ממש אוף אופיק.. איתכם הסליחה, לאב, לונה! -יותר נכון.. ענבל-

coolit

New member
זה ממש לא נראה כמו משהו שאפשר

לעשות, לכתוב פנתר עם ט`!

למעלה