פנטסי.קון 2001

cheshercat

New member
פנטסי.קון 2001

האגודה הישראלית למד``ב ופנטסיה שמחה להודיע על כנס פנטסיה שיתקיים בחול המועד פסח, 10 - 12 באפריל, 2001. הכנס יערך באולם מופת ברמת-גן, ברחוב קריניצי פינת הרצל, בין השעות 12 בצהריים לחצות. בכנס יהיו הרצאות מלוות בסרטים, דוכני מכירה, תערוכת תמונות ופוסטרים ועוד. פרטים נוספים לגבי הכנס (תוכניה וכו`) יינתנו בהמשך. לצורך בדיקת העדפותיכם בנוגע לתכנים בכנס, מצורפת רשימה של כמאה סרטי פנטסיה. כל מי שמעוניין להשפיע על התכנים בכנס צריך רק לבחור, מתוך הרשימה, עשרה סרטים שאותם היה רוצה לראות ולהעבירם לאמבר בדואר אלקטרוני [email protected] עד הרביעי בפברואר. (בכנס יהיו כמובן יותר מעשרה סרטים ;-) )

pedfoot

New member
מה דעתכם על פנטזיה 2000

זה פנטזיה אין ספק וזה אחלה סרט אז תשימו את זה ברשימה אבל אם לא פנטזיה אז שר הטבעות אחלה סרט ושחכתי לגמרי padfoot רועי מממממממממממזזזזזזזזזזזללללללללללללל-טטטטטטטטטטטטטטווווווווובבבבבבבבבבבבבבבבב מזל טוב מן

yearak

New member
שר הטבעות הציג בבתי קולנוע?

כאילו, שמעתי שמצלמים/צילמו אותו אבל לא שמעתי שהוא יצא לאקרנים... איך הוא?

pedfoot

New member
אופס לא התכוונתי

לא התכוונתי אז רררררררררררררררררררררררררררווווווווווווווווווווווווווווווווווואאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ממממממממממזזזזזזזזזזללללללללללל------- טטטטטטטטטטטטטוווווווווווווובבבבבבבב ממני באהבה pedfoot

pedfoot

New member
אממממממממ אולי זאת התשובה???

בואו נראה מה היא חשפה? היה לה כתובת קעקה? (ככה כותבים את זה?) תספורת מיוחדת? משהו בבגדים שנשארו לה אולי בושם? או שעון<? (איך שעון קשור אני לא יודע) טבעת ריח של משהו? (גם זה לא ממש קשור אבל שווה לשאול) ולמה הוא הרג אותה? היא בגדה בו? עזבה אותו? היא גילתה עליו משהו וברחה לספר? הוא ניסה לרצוח אותה? היא ניסתה לרצוח אותו? הם ניסו לרצוח אחד את השני? (שלושת השאלות האחרונות לא הגיוניות נכון?) היא עשתה לו משהו הרצח היה מוצדק (ברור שלא אבל הבנתם למה התכוונתי...)

והנה אני עונה

היא חשפה את היותה אישתו. לא שעון, טבעת, נזם, כתובת קעקע או כל דבר אחר. אני לא יודעת בידיוק למה הוא הרג אותה אבל אני מתארת לעצמי תשובה. אבל היא קשורה באופן ישיר לתשובה אז אני לא יכולה להגיד. אבל השאלה היא לא למה הוא הרג אותה, אלה למה הפקח שיחרר אותו. תנסה לחשוב על זה. אגב, יש לי עוד קווסט, כשתגמור את זה אני אתן את השני תמר דינרו

pedfoot

New member
הנה ניסיון לא הגיוני לתשובה

היא ניסתה לרצוח אותו והוא ביים את מותו אחר כך הוא ראה אותה ברכבת והרג אותה הוא אמר לפקח אבל הבן אדם נחשב למת אז מה הוא יכול לעשות? או אולי הפקח לא היה חכם מדי וד שהוא הבין מה אמרו לו האיש שרצח ברח?

Hermione G

New member
זה היה ממש קרוב!!!

באמת היה פהה רצח מבוים... אבל לא שלו... נחשו של מי....

של אשתו!!! אשתו! אשתו! שאת היתה אשתו!!!!

היי זאת Hermione, אבל אני אצל אור (בלי הסבלנות שהייתה פעם בפורום שלנו ו... הלכה) וקראתי מה שכתבתם, וזאת אשתו!!!! נכון? אז ככה- אשתו והפקח זממו לרצוח את הבעל, אבל הפקח חתר תחת האישה וזמם עם הבעל לרצוח את אשתו בזמן שהיא תנסה לרצוח אותו (ממש זוג סמיפטי הא?) בכל מקרה, היא באה לרצוח אותו, אבל הוא רצח אותה במקום (בכאילו) והפקח חשב שהוא הרג את האישה, אבל זה לא היה נכון, כי בעצם האיש ואשתו קשרו קשר שהיא תעשה את עצמה מתה ואז הבעל יהרוג את הפקח!!! או שלא... טוב זה נהיה קצת יותר מסובך ממה שהתכוונתי שזה יהיה.

Hermione G

New member
הקווסט

הוא רצח אותה בהחלטה של שניה - שהוא ראה מה שראה שהיא הורידה את הכפפות ( תשאלו מה!!!!!) ולא תכנן את זה לפני זה...

Hermione

New member
נו... נו...

אני במתח... מה קרה שם פור הבנס סייק???!! היא לא חשפה טבעת, היא לא חשפה צלקת, אולי היא חשפה טלפיים? או פרסה או משהו כזה של חייה? ואז הוא נבהל ורצח אותה? לא ממש נשמע הגיוני...

Hermione

New member
אני חושבת על כמה...

ההוביט (לא ראיתי אבל אבא שלי אמר לי שזה סרט נורא יפה, וגם אמרו לי פעם שהיה סרט על הסדרה של נרניה (``האריה, המכשפה וארון הבגדים`` ושות`) וגם הסרטים של שר הטבעות, יש את החדש (שאני לא יודעת אם זה כבר יצא, אבל אני מתה לראות את זה) וחוץ מזה היו לזה גם גירסאות קודמות (אני יודעת על אחת- מצוייר עם שילוב של בני אדם, קצת מוזר אבל יפה) ויש את הקוסם מארץ אוץ, שאני ממש ממש ממש אוהבת (כבר סיפרתי לכם שאני הגלגול השני של ג`ודי גארלנד?) ויש עוד אבל אני לא מצליחה להזכר בהם כרגע...

yearak

New member
מה זאת אומרת עכשיו יוצא החדש??

מתי יצאו הקודמים? אפשר למצוא אותם בבלוקבסטר(ד)?

Hermione

New member
לא נראה לי...

זה סרטים ממש ממש ממש ישנים... אבל אולי בסיפריות וידאו מסריחות כאלה של סרטים ישנים...

למעלה