פנטזי פוטבול

אני ../images/Emo45.gif

בשנה שעברה התחלתי.. והתמכרתי.. בYahoo.. ESPN.. FOX ו NFL.COM . ראיתי בסוף העונה שעברה בפורום אנשים נוספים שרשמו על הליגות שלהם.. כמו גם בחור אחד שהתגאה כמייצג הישראלים שזכה בליגה פבליק של ESPN.. ואני בטוח שיש עוד הרבה יותר אנשים שמשחקים . כמו כן יש אנשים/שלחקנים נוספים מהפורום בוואלה . חשבתי לפרסם כאן פוסט באמצע אוגוסט.. אבל טוב שהקדמתני ויאללה אני בפנים . האימייל והיאהוו מסנג'ר הינו [email protected] .

modz0r

New member
אתה יכול להסביר בכמה מילים מה זה?

או להביא לינק?

royfr

New member
בגדול

ליגת פנטזי, זו ליגה שבה משחקים מספר שחקנים, שבה כל שחקן בוחר לו קבוצה ממספר שחקנים שמשחקים בליגה ה"אמיתית" , במקרה שלנו ה-NFL, וכל שבוע הוא משחק נגד שחקן אחר כשהנקוד נקבע לפי הנתונים הסטטיסטיים של השחקן במשחק האמיתי של אותו שבוע.

laufgas

New member
גם אני משחק!

פעם ראשונה שאני משחק. קראתי את החוקים וכו', אבל עדיין כמה הסברים יעזרו לי. אני משחק ב-NFL.COM.

גם בESPN ובYAHOO חינם

בעיקר ביאהוו זה מעולה מפורט עם הרבה אפשרויות לעשות setting .

royfr

New member
נכון

אבל תעשו השוואה בין הממשקים החינמיים ללא חינמיים, ותראו אם הכסף שווה את זה.

roei90210

New member
לא יודע מה איתכם

אני נהנה מספיק מהליגה החינמית של yahoo

dbroncos

New member
היתרון של CBS/ NFL.COM

בניגוד ליאהו, הסטטיסטיקות שם מתעדכנות און-ליין בזמן המשחק, ולא צריך לחכות למחרת ב 11 בבקר כדי לראות מה הקבוצה שלך עשתה. ברגע שאתה מתמכר לזה מספיק חזק (ושלא יהיו אי הבנות, מדובר בהתמכרות) אז אתה בפירוש מעדיף לראות את זה בזמן המשחק. ברור שאפשר לחשב לבד, אבל זה לא בדיוק אותו דבר

Sporting News

למי שמעוניין לשחק במשחק הפנטזי החינמי של Sporting News http://fantasygames.sportingnews.com/football/home.html יש ליגה לישראלים בשם Israel NFL Fans

modz0r

New member
איזה מרגיז שאי אפשר לזכות בכסף

בגלל שאנחנו לא בארה"ב.. :) מישהו אולי מכיר אחד שכן אפשרי? :)

הדראפט אצלי בליגה כבר נערך

אני יוצא להגן על התואר מהעונה שעברה. היה דראפט די מפתיע אבל סביר.

laufgas

New member
גם אצלי הדראפט כבר נערך - הצילו!

אני די חדש בעניין הפנטזי פוטבול. כשהדראפט נערך לא הייתי מול המחשב אבל סידרתי את הבחירות שלי לפני זה. זה בסדר? היה עדיף שהייתי מול המחשב כשהדראפט נערך? עוד שאלה - עכשיו אחרי שהדראפט נערך, מה אני יכול לעשות עד שהעונה מתחילה? תודה!!!

איזה בטחון!

עוד לא שיחקת וכבר אתה מתלונן על הכסף שלא תרוויח כשתנצח :) בוא אלינו לליגה, יהיה כיף גם בלי כסף :)

למעלה