פנטזיית הדלת

פנטזיית הדלת

נכנסנו למכונית בדרכנו אלייך הבייתה אחרי הופעה ואנחנו כל כך חמים מסתכלים זה לזו בעיניים מתנשקים ברעבתנות אין קץ ידיים תובעניות מטיילות על הגוף ידיים שלי,ידיים שלך מעביר ידיים על הבטן שלך מטפס למעלה,סוגר ידיים על השדיים סוחט אותם לאט לאט הפטמות שלך מזדקרות לאט לאט גולשות הידיים אל המקום הכי חם בגופך מרגיש בחום וברטיבות מבעד לבד השמלה 8הידיים שלך מטיילות לי על כל הגוף נעצרות בתפיחה הגדולה בקדמת מכנסיי לוחצת..מלטפת אנחנו כל כך רוצים כל כך חמים מתניע את האוטו,בדהרה על הכביש השומם כל הנסיעה היד שלך מלבה את האש שבתוכי והיד שלי בכל הזדמנות סוגרת על ירכך החמה שנינו כל כך רוצים מגיעים סוף סוף אליך הביתה מטפסים במדרגות כמו שני תאומים סיאמים נשיקות , ליטופים פורם את כפתורי חולצתך סוגר ידיים חזקות על שדייך משעין אותך כנגד הקיר במדרגות הזקפה שלי מאיימת לקרוע את מכנסיי מצמיד אותו אל הכוס החם שלך ידך פורמת לאט את חגורתי מחליקה יד חמה אל תוך מכנסיי עוטפת אותו אנחנו כל כך רוצים מגיעים לדלת נכנסים אל תוך הבית לא יכולים להתאפק יותר משעין אותך אל הדלת תחתונייך נושרים מעביר יד על הכוס הלוהט שלך כל כך רטובה בתנועה חלקה ומהירה חודר לתוכך אוחז בישבנך מכניס ומוציא את המוט הלוהט שלי אל תוכך מרגיש את ההתכווציות בכוס שלך מגביר את הקצב שנינו צועקים כאילו אין אפ חד בעולם ההתכווציות שלך גוברות מטריפות את הזין שלי מרגישים שזה מגיע ממלא את הכוס שלך בסילוני זרע לוהטים ואת גומרת ביללה התכווציות הכוס שלך סוחטות את כל מה שהיה בי נשארים צמודים מתענגים על הרגע על החום המשותף שלוהט כמו תנור ואז הלכנו אל..... אבל זה כבר פנטזיה אחרת.....

kali florida

New member
../images/Emo2.gifמוקייייייי מוקי מוקי

מוקהההההההה אין לי מלים כל פעם מפתיע אותי מחדש

למעלה