פנטזיית אונס..

הגנטלמן

New member
פנטזיית אונס..

האם יש פה בנות שהסטייה שלהן או הפנטזייה שלהן היא שהן נאנסות? זה אולי מוזר שדבר שהוא טראומטי יכול להיות הפנטזייה של מישהי.. אתן לא חושבות? לגברים: האם מישהו הגשים לחברה שלו או לאישתו את הפנטזיה הזו? כיצד? אני מעוניין התגובות כדי לנסות לממש את זה לחברה שלי.. לנשים: האם בן זוגכם הגשים לכן את זה? כיצד? מחכה לתגובות..

bugbuster

New member
קצין אתה לא.. לפי הלא ג'נטלמן

מקווה שפיה ומכשפה תשפדך בצלב לשונה, אני הייתי בוחר במוקיע. יודע מהי הוקעה? מוט כלונס מוחדר לפי הטבעת. הנידון מפרפר מעליו, מעיק בכובד משקלו העצמי, פירפוריו מעמיקים בקלונס המבקע. פונטוס פילאטוס רוחץ שיפכי צואה דם ובליל מעיים.

בחורהX

New member
../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif

אני אישית סולדת מזה בלי קשר למידת הפתיחות לרעיונות חדשים בלה בלה בלה אבל שמעתי שזאת סטייה/פנטזיה של נשים רבות (וגברים ?!) אם חברה שלך בעד, מה הבעיה כאן ? תפשיט אותה קרע ממנה את הבגדים (שתלבש משהו לא יקר) היא תצעק קצת תזיין אותה והגשמת פנטזיה. (מצטערת על הציניות, אבל האסוציאציות של המילה "אונס" בשבילי הן כאב שלא כרוך בהנאה,אלימות ופגיעה נפשית) כבד הא ?!
אהההה יש לי רעיון ! אולי במקום זה תנסו סאדו נשמע יותר מעניין.

infatuation

New member
ממ..

אני יכולה להבין למה הרעיון כ"כ מחלחל אותך, אבל לפעמים קיים מעין צורך בכאב הזה או בהשפלה הזו. יכול להיות שאולי זה נובע באיזשהו מקום מחוסר ביטחון עצמי, חוסר כבוד עצמי.. אבל כל עוד זה בא בהסכמה ולא באמת כאונס אלא כמשחק אז אני חושבת שאין בזה כל רע. "האסוציאציות של המילה "אונס" בשבילי הן כאב שלא כרוך בהנאה..." בשבילי למשל גם זה מעלה אסוציאציות של כאב, אבל ביחד עם זאת זה מחמיא.. בצורה מעוותת של זה.

אממ....וואוו...

כן..זו פנטזייה שדי שמעתי עליה הרבה.. אני חושבת שמה שעושה את זה..זה המשחק כוח.. של להיות נשלטת..הפראיות..הפחד.. וזה בהחלט מוזר..שדבר שלילי כזה יכול להפוך לפנטזיה..אבל זה קיים.. ממ...אני חושבת שדרך טובה לקיים דבר כזה... שבת זוגתך נמצאת במקום שומם.. על כביש ראשי בלילה..מנסה להגיע למקום חפצה.. עומדת בצד הדרך..מפוחדת.. ואז אתה מגיע ברכב שלך..עוצר לה בצד.. שואל אותה לאן היא צריכה..והיא התמימה עולה לרכב.. ואתה אוסף אותה...מתחילים לנסוע. .אתה נכנס לדרך שונה...והיא מתחילה לחשוש.. לפתע עוצר את הרכב...קושר לה בחוזקה את הידיים...שם לה כיסוי עיניים.. ומוציא אותה מהרכב...אתם הולכים..והיא לא יודעת איפה היא... מנסה לקרוא לעזרה...(היא חייבת לשתף פעולה בעניין...)... אתם ממשיכים ללכת..לפתע אתה עוצר... משכיב אותה בכוח על האדמה...ומפה לשם... תפעיל את הדמיון..(;

זה מוכר

לי היה מקרה עם מישהי שאהבה את זה... אולי לא ממש אונס, אבל אהבה סקס אלים ופעם היא סיפרה לי שיש לה חלום שחוזר על עצמו עם מישהו שהיא נמשכת אליו שבו הוא אונס אותה. האמת אני אוהב קצת סקס אלים ובשליטה, אבל זה בתנאי שזה בהסכמה מלאה של הבת זוג!!!

secret77

New member
זה משהו שלעולם לא אבין

אני מבין את הפנטזיה. אבל זו לא פנטזיה שאמורה להתגשם. אם אתה רוצה לביים אונס שלה, הרי כיוון שהיא מכירה אותך זה לא יהיה כל כך אונס....מה היא תעשה כאילו?.... מצד שני אני מניח שהיא ממש לא תרצה להיאנס באמת, על-ידי גבר זר...

אונס זה אונס ויש חויות לא נעימות

אחת השחקניות שנאנסה בסרט , בחירת השחקניות בישראל גילה אלמגור שחקה זונה שנאנסת בסרט מלכת הכביש לפני שנים ואמרה שבקשה מהחברה השחקנים שלא ירחמו עליה, הם עשו מה שעשו ואמרו קאט היא הלכה אותו היום הביתה מימררת בבכי וקרצפה את עצמה ושבוע סבלה ממש ועם אותם שחקנים לא היתה מוכנה לשחק יותר היא מיומנת נפשית להעמדת פנים , אין ספק שזה מסוכן מאד נפשית הנזק יכול להגיע לא מיידית , נזק נפשי חזק מן הנזק הגופני של סקס אלים

*g99

New member
יש לי תחושה שיש בלבול עצום בהגדרות

אני בטוחה שאף אחת לא מפנטזת להאנס! כבר דשנו בנושא הזה המון פעמים..אולי הכוונה לסקס שמשלב בו אלימות כמו סאדו,שיש בזה הנאה של שני הצדדים והסכמה על כל פעולה משני הצדדים..אבל אונס?? אני חושבת כמו רבים מכם שאונס זה דבר שכופים עליך,ועל זה אני לא מוכנה שיכתבו בפורום. ברוב הפנטזיות האלו מדובר על כאב,השפלה של האישה והנאה רק מצד המכה שזה לא מקובל כדבר לגיטימי. אני מוסיפה לינק בהודעה שרשמתי לפני כחודש בעקבות הנושא. נ.ב. בתגובה האחרונה כתבה "פוmיקי" שלקטינים אסור להיכנס לפורום,אמת רק שלצערי לא תמיד יש לי שליטה על מי קורא בפורום או כותב בו..כל אחד יכול להיכנס ורק לקרא וכמו כן היו קטינים שכתבו ולא היתה לי אפשרות להוכיח שהם קטינים,אז ככה שזה לא בשליטתי.

secret77

New member
אז יש לך טעות מאד מאד גדולה

הרבה מהנשים מפנטזות להיאנס. זה פורסם בעשרות מחקרים (מכירה את דו"ח הייט? תקראי). בעולם הדמיון, הכל מותר. בטח כשזה משפר את החוויה במציאות(למשל, לפנטז על אונס בשעת אוננות). ולמה הגיוני בעינייך שמישהי תפנטז על יחסי סאדו, כשהיא מוצלפת ומושפלת, אבל לא תפנטז להיאנס ע"י 4 גברים בפארק? תקראי קישור של פסיכולוגית בנושא: http://www.wol.co.il/magazine/press.asp?categoryCode=110&id=2185

*g99

New member
אני מכירה את הכתבה הזו,

אבל צריך פה להבין שלא לכולם ברור שפנטזיה היא פנטזיה ולא תמיד אפשר לממש,וישנם כאלה שאסור לממש. מבחינתי אני חייבת להגביל אלימות שנעשת באכזריות וללא הסכמה והנאה של כל המשתתפים. סאדו זה משחק שכלליו ברורים לכל המשתתפים ואינו כלול בכאב וברגע שאחד המשתתפים חש כי הושפל או נעשה משהו נגד רצונו הוא אומר זאת והמשתתפים מפסיקים,בניגוד לאונס,אין כלל זכות דיבור ולא שואלים בכלל מה כן ומה לא. וכפי שכתבה הפסיכולוגית בכתבה הזו "ברמת המוסריות כל פנטזיה היא "בסדר".זה רק בראש שלנו,אין נזק לזולת,והריגוש המיני מוגבר"..אם ככה,יש לי שאלה,נניח (שלא עלינו) נכנסת בחורה שעברה אונס בילדותה וקוראת פנטזיה שכזו? זו לא פגיעה בזולת? אבל זו לא הסיבה שאני לא אוהבת את המילה אונס..אונס זה מעשה שלא יעשה. כתבות יש מכל הדעות,יש בעד ויש נגד..אני מודעת לכך,אבל הכתבות באות לתת חומר למחשבה ולא פוסקות עובדות.

רק רגעעעע

בתת המודע מי שמפנטז או מפנטזת גבר כזה, זה בדר"כ ע"י מישו פחות או יותר מוכר, אפשקט ההפתעה, אויל גם קצת סקס חזק וקשה.... אבל במהות זה לא אונס,

Sefy

New member
מה שנקרא: סקס עם שליטה

כאשר צד אחד הוא אגרסיבי ושולט, וצד שני הוא הכנוע

אילוניק

New member
בתור גנטלמן היה ראוי שתשאל

אותה מה יעשה לה את זה אולי מה שושה את זה לאחת יגעיל או ידחה את החברה שלך

למעלה