פנטזייה פרטית שלנו

פנטזייה פרטית שלנו

מזה מספר שבועות גילה ואני מנסים לממש פנטזייה שלנו. נחשפנו לפנטזיה לראשונה כאשר גלשתי באינטרנט ובפעם הראשונה גיליתי את פנטזיית הקוקאולדינג. מדובר בנושא מורכב למדי שענינו צפייה באישתך בזמן שהיא מקיימת יחסי מין עם מישהו אחר. קוקאולדינג מורכב מתת נושאים רבים שביניהם גם השפלת הגבר תוך ביצוע האקט ואפילו שילובו במין בצורה בו הוא מהווה למעשה מעין "מנקה" שמלקק את מה שהשאיר המאהב באישתו או אפילו מוצץ לו תוך כדי. יש כמובן דרגות שונות לקוקאולדינג, ומה שעניין אותי היה רק צפייה בגילה עם מישהו אחר ללא מעורבות יתר... לאחר זמן רב למדי אזרתי אומץ ושיתפתי את גילה בפנטזייה שלי והיא להפתעתי גילתה התלהבות (שלא לומר התחרמנות..) בכל מקרה החלנו לנסות להפוך את הדמיון למציאות ואז נוכחנו לדעת שהפנטזייה הזו לא ממש חזקה בארצנו הקטנה ואין רבים שמבינים את משמעותה (כי הרי לא מדובר בחילופי זוגות במובן הקלאסי של המלה) בכל מקרה פרסמנו מודעה בעדשה (אתר הכרויות) אך עדיין לא הצלחנו במימוש הפנטזייה. הקמנו פורום (לא נפרסם אותו כאן) המפרט את מרכיבי הפנטזייה והיינו מאוד רוצים לעניין אנשים ולהתקדם לכבר הגשמת הפנטזייה. גילה ודומי [email protected]

bugbuster

New member
כבר גיליתי יותר מאהדה בהודעתכם

הראשונה לפני חודש, ואנצל אולי מעט את ההדמנות. ראשית אחטא במעט פרסומת עצמית ואציין את נסיון ההסבר לגרוי הגבר במה שעל פניו נראה כפרדוקס, שהרי אנו קנאים בדרך כלל לבנות זוגנו, וכיצד זה נסכים לחזות בהן נישגלות לעינינו. רק לסקרנות הורגת חתולים לרגע, האם מנוסח ההודעה אני מבין שלא הצלחתם מאז ועד עתה? לא היה גבר שהיה מוכן
אלא שלא זו הייתה כוונת השאלה שעלתה בי בבוקר כשראיתי את ההודעה. אגב, אני מציין שוב, ישנה לי רגישות רבה לנושא פרסום מודעות בפורום, הן אינן מעודדות, (בהמעטה,) וזו שלכם היא בהחלט יוצא דופן מובהר, ומרגיש צורך לחזור על כך. ואחרי כל הפיתולים, השאלה הראשונה היא לדומי, האם נמשכת אי פעם לאימך. לא להיבהל, אני אסביר. עם עשרות הגברים שמשוחח בתחום המאוד צר שלי, גרוי גילוי עריות אימא בן, רבים מהם, ואלי במעל חמישים אחוז, מיתגרים מהפנטזיה לראות את בת זוגם במישגל לעינהם. ברוב הפעמים אני גם שואל אותם בכוונה במילה "נידפקת." האם מגרה / יגרה אותכם לראות את אשתך / בת זוגך נידפקת. או שגבר "עולה" עליה. מילים שנראה לי ש-"מיזדיינת" (האם מיתגרה לראות אותה מזדיינת,) מאבדת משהו ממהחריפות לעומתן, ובמקרים רבים התשובה היא כן, ונילהב. התופעה חוזרת על עצמה, ובצורה שמייבת אותי לשאול האם יש בה יותר ממקריות. איסור הבן לביאה על אימו יש בו לראייתי אקט הרחקה, והרי כבר ביציאה מהרחם, הורחק העובר מאימו, ולא אגלוש למוטיב הגרוש מגן העדן. כלומר בפשטנות, ובהרבה קיצורי דרך אולי ישנה כאן נגיעה או השקה לחרדת נטישה? שהרי לפחות לפי ההסבר שהעלתי בהודעתכם הקודמת, חרדת הנטישה היא העומדת כמחולל ומניע. ועכשיו לעצם השאלה, אם, והיה וגברים כחול הים יעלו על גילה דומי, האם היית יכל להגיע איתם גם לשיחה, לנסות לשאול האם גרוי עריות איננו זר להם. אהיה ממש אסיר תודה לתשובה. (לשאלתי הראשונה, ואשר לשניה, כמובן שיש באסירות התודה הזו "לנבא" עד כמה אני מאחל לכם הצלחה.)

Godo1

New member
אשמח לעזור

פנו אלי אשמח לעזור בעניין חולק את הפנטזיה מהכוון השני...

Zאר

New member
פנטזיה דומה

שלום לכם אני חייב לציין שפנטזיה דומה מלווה את הזיונים שלי ושל אשתי כבר הרבה זמן. אך פנטזיה כמו פנטזיה, תמיד יש את הפחד לממש את אותה כדי לא לעבור את הגבול שמעבר לה. אני יכול רק להגיד לכם שהתמונה שאני רואה את אשתי נדפקת עם מישהו בבית שלי ובמיטה שלי, מגרה ומבהילה כאחד ( ואני לא יודע מה יותר ) - אולי יצר הקנאה גובר על יצר החרמנות. אבל הצד השני נראה לי יותר קל: שאני מזיין מישהי אחרת ואשתי יושבת ומסתכלת, כנראה שפה זה הרבה יותר קל ( שוביניסט כנראה ), אבל השילוב של סקס עם מישהי זרה, מעין בגידה מהצד והשיתוף של האשה שאתה אוהב זה משהו שמעניין לעשות - אבל גם פה מרגע המחשבה על הפנטזיה ועד מימושה צריך אומץ כנראה, תכתבו לי אם הצלחתם ואיך היה אם תרצו.

aviramab

New member
הפנטזיה

מדוע לא הצלחתם לממש? אגב אני מאוד בקטע של הפנטזיה הזו אבל בת זוגתי ממש לא

למעלה