פנטזיות.

orange love

New member
פנטזיות.

לכולנו יש כאלה. אז יאללה להתחיל לשפוך... (פנטזיות זה יכול להיות גם רשימת הTO DO ליסט שיש לכולנו בראש)

לי אין to do list

אני עושה הכל לא מחכה לא מפנטזת עושה. כמובן שמי שקרא בקפדנות את כל התגובות שלי מבין שהפרטנר שלי, היחיד, אהובי, הלך לו וביוזמתי... עכשיו אני מתגעגעת. רק אליו. אז תחסכו גם את ההצעות...

BodyCount40

New member
נשמע לי מוזר שהוא הלך ביוזמתך ושאת

מתגעגעת אליו קצת לא עולה באותו קנה לא ?

BodyCount40

New member
"סיפורים מורכבים" זה השם השני שלי

ואיך את קשורה לסיפור הזה בכלל ?

אמרנו אלופה לא ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

יודעת מה שאני רוצה וגם מה שאני לא רוצה...

SandySandy

New member
הפנטזיות שלי ...

1) שבחורה תאונן לי. 2) לרדת למישהי או שמישהי תירד לי. (2 הסעיפים האלה ישארו בגדר פנטזייה כמובן). פנטזיות על החבר שלי
: 1) שיחדור אליי מאחורה. 2) שיאונן לי. 3) אני יורדת לו. 4) לעשות איתו סקס בג'קוזי. 5) לעשות איתו סקס על חוף הים.

פנטזייה חדשה...

סקס על האופנוע ים בעומק הים הפתוח !!!!!!! נכון שזה נשמע טוב ? רק שלא יבוא לנו איזה כריש...
[הכי מצחיק זה לתאר זוג עירומים לבושים בחגורות הצלה בדוגי על האופנוע ככה ברקע הים...

Nomeo

New member
וואלה?!? ייאלה...

התעלסות באגם מזוכך, מתחת לפני המים. זיון חשאי בלבוש מלא במקום הומה. התגופפות לוליינית. שתבוא הבחורה ושתפצח בליטופים בעת שרוחי שלווה עלי, וגופי במנוחת התרגעות.

טוב נו יש לי פנטזיה

לתפוס את הדיג'יי של המועדון שאני עובדת בו באמצע מיקססססססססס להפשיט לו את המכנסיים ולמצוץ ושהמוסיקה תעלה ותעלה ותעלה......

BodyCount40

New member
תיזהרי שהPITCH לא יעלה ויעלה ויעלה

ואני לא חושב שזו כזו פנטזיה בשמיים.... זה סך הכל דיג'י בלי לזלזל, הם מאוד "זורמים" בלשון המעטה קשה לי להאמין שאם זה מה שתעשי לו באמצע סט הוא יגיב בשלילה

אני לא יכולה כי

יש למעפן חברה כבר שנתיים וחצי והוא כמו איזה בונקר רוצה אותי וישן איתה שיזדיין, הוא לא מקבל כלום!!

למעלה