פנטזיות - טוב או לא?

p v c

New member
פנטזיות - טוב או לא?

פנטזיה, עושה לכם טוב, או להיפך? יש שיאמרו שהפנטזיות הם טעם חייהם, אולי זה משום שדמיונם כה מפותח, שהם חשים כל פנטזיה כחויה במציאות... יש שיאמרו שהפנטזיות מותירות להם טעם חמוץ של החמצה בפה, כמו רעב שחושב מאוכל ורק מגדיל את רעבונו... מעניין לערוך משאל: 1. האם פנטזיה עושה לכם טוב? 2. כשאתם מפנטזים, האם זה רק על מישהי שיש לכם סיכוי שזה יתגשם אי פעם, או שלאו דווקא?

p v c

New member
אני אישית...

שייך לקבוצה ב´, הפנטזיות אוכלים לי את הגוף ואת הנפש כאחד, אני בטוח שאילו הייתי מגדל זקן כבר היה מלבין מפנטזיות... 2. אני מפנטז, וזו הבעיה שלי, רק על אלו שיש לי (עכ"פ בדמיוני הפרוע) סיכוי להגיע אליהן, וכשזה לא מתגשם, זה פשוט מחליא אותי... "אהבה מבעד לסורגים" - קראו לזה פה פעם.

Lateralus 666

New member
אני דווקא...

שייך לקבוצה הראשונה, פנטזיות הם חלק חשוב מהכיף במין...וחוץ מזה, יש האומרים שפנטזיות לא אמורות בכלל להתגשם. (נק` למחשבה...)

....

לי אישית הפנטזיה עושה מאוד טוב זה מלמד אותי על הדברים שאני אוהבת וזה גורם לי לממש דברים שאני רוצה האומנם בדימיון בלבד אבל זה עדיין איפה שהוא מספק. בקשר לשאלה השניה אני אף פעם לא רואה גבר שאני באמת מכירה אף פעם לא ראיתי בפנטזיות שלי ממש פנים מוגדרות

למעלה