פנטזיה

neurostory

New member
פנטזיה

זה היה הקיץ האחרון לפני הגיוס. הייתי משועמם בבית וממש צריך קצת כסף בשביל לקנות תקליטים ואולי לנסוע לאילת. גרנו בשכונה אמידה בחיפה, אפילו שלא ממש התאמנו לשם, הורי היו שכירים והפרנסה לא הייתה תמיד קלה. חיפשתי תעסוקה שאוכל קצת להתפרנס ממנה. באחד הימים כשהייתי אצל חברי דן, ישבנו ודיברנו וסיפרתי לו שאני מחפש עבודה ואין לי מושג מה אני יכול לעשות. תוך כדי שאנו מדברים נכנסת אמא של דן למטבח, תמיד קראתי לה גברת ברקוביץ' אפילו לא ידעתי את שמה הפרטי. לפני שאני ממשיך, תיאור קטן של גברת ברקוביץ': לא יודע איך אבל כבר מגיל צעיר היא תמיד גרמה לי להסמיק ולהתבלבל כל פעם שראיתי אותה: כבת ארבעים, דקת גזרה, תמיד מטופחת ולבושה בהידור מאופק, תספורת קארה שחורה ופנים של אלה מסתורית עם מבט חד קר ומקפיא. היא כנראה שמעה את השיחה ופנתה אלי בישירות שלה ואמרה: למה שלא תעבוד אצלי ? העוזרת שלנו בחופשת לידה ואני צריכה מישהו שינקה ויסדר פה שלוש פעמיים בשבוע. כמובן שהסמקתי והשפלתי את עיני שנתקעו על נעלי העקב השחורות שהיא לבשה, מלמלתי: כן, אולי, רעיון טוב... והיא לא נתנה לי להתלבט יותר מדי ואמרה: תבוא מחר בשמונה בבוקר ותתחיל. מאוחר יותר בלילה היה לי קשה להרדם, המחשה על גברת ברקוביץ' עם המבט הקר הזה ומשהו בה כל כך משך אותי לא ידעתי אפילו למה אני נמשך רק הרגשתי כל כך חסר אונים לידה וזה נורא ריגש אותי. בבוקר בחמישה לשמונה נקשתי על הדלת. גברת ברקוביץ' פתחה, מלובשת ומאופרת כתמיד. יופי שבאת בזמן, אמרה, אני אוהבת שמדייקים ושונאת שמאחרים. לא הגבתי ונכנסתי אחריה לבית הריק, דן לא נמצא הוא בים עם הגלשן, לא צריך לדאוג לכסף... היא הראתה לי מה צריך לעשות בכל חדר ואני נגררתי אחריה במבט מושפל ונבוך. בסוף היא אמרה: טוב, אני יוצאת, אתה תסתדר פה לבד, ותשתדל לגמור לפחות שלושה חדרים עד שאחזור בשעה שתיים עשרה. וזהו, נשארתי לבד בבית, התחלתי לנקות ולסדר, לא המון עבודה הבית היה מסודר ומצוחצח בדיוק כמו גברת ברקוביץ' המטופחת. לאחר כמה שעות עברתי ליד חדר השינה שלה ושם תפס את עיני מראה שנטע אותי במקום. על השטיח ליד המיטה היו מונחים זוג נעלי עקב, שחורות עם עקבים גבוהים ומחודדים בצורה קלאסית. הרגשתי עקצוץ בכל הגוף, הייתי חייב לראות מקרוב. ניגשתי אל המיטה, התיישבתי על הקצה והרמתי את אחת הנעליים בידי. העור היה חלק ומבריק והנעל עדינה ועם זאת בעלת נוכחות דומיננטית וסקסית. בחיים לא עשיתי את זה, לא יודע איך להסביר את זה אבל מצאתי את עצמי מלטף את עצמי עם הנעל על החזה, על הפנים, ולאט לאט מתחיל ללקק אותה מכל הכיוונים כשהשיא היה שהכנסתי את העקב הדק לפי וינקתי אותו, הכנסתי והוצאתי אותו מפי ובאותו זמן אני מרגיש שכל גופי רועד ושמתפתחת לי זקפה אדירה במכנסיים. אחרי כמה דקות קסומות כאלה הפסקתי, הסמקתי וחזרתי לעבוד. אבל לא יכולתי להמשיך, פשוט שיגע אותי הרעיון של הנעליים האלה שם ומה שהם עשו לי. חזרתי לחדר השינה והפעם סידרתי את הנעליים על הרצפה כאילו שגברת ברקוביץ' עומדת שם בתוכן, ופשוט זחלתי על השטיח וליקקתי את הנעליים, מדמיין אותה עומדת מעליי ומסתכלת עליי במבט הזה המקפיא, ומתחכך בשטיח. בהמשך: איך גברת ברקוביץ' תפסה אותי על חם....

bugbuster

New member
כן איש, כןןןןןןןןן! את ההמשך!

את ההמשךךךךךךךךך, וכמובן ברוך הבא וכאלה וכל השאר. אגב, חשבתי אולי, אולי גם החבר, דני??? יש סיכוי שהוא? מממ טוב נו, סתםםםםםםם.

neurostory

New member
המשך...

ככה המשיך השבוע, כל יומיים אני בא לבית של גברת ברקוביץ, רואה אותה מסודרת ומטופחת, בדרך כלל יוצאת לסידורים שלה כמה דקות אחרי שאני הולך ומשאירה אותי לבד בבית הגדול, לבד עם הנעליים וחדר השינה שלה. הייתה לי כבר שגרה כזאת, כל פעם מתחיל לעבוד, בערך אחרי שעה נכנס לחדר השינה, כבר הכרתי את ארון הנעליים שלה וכל פעם בוחר זוג אחר, מלטף איתו את עצמי בעדינות, על החזה, על הפנים, על הזין דרך המכנסיים, ומלקק את הנעל טוב, בייחוד מוצץ את העקב, מכניס ומוציא אותו מהפה לאט לאט תוך כדי שנוגע בעצמי. היו לה המון זוגות נעליים בכל מיני צבעים וצורות אך המכנה המשותף לכולן היה עקב הסטילטו הדקיק והמראה האלגנטי והמהודר. אף פעם לא גמרתי, תמיד היה הפחד הזה שפתאום היא תחזור, נהניתי להתגרות כך בעצמי ולהביא את עצמי למצב של גירוי וזקפה שמציקה כל הזמן, רק בלילה, בבית הייתי מתפרק לתוך הכרית בעודי חולם על גברת ברקוביץ' עומדת מעליי בעוד אני זוחל על הרצפה ומלקק את נעליה והיא מסתכלת עליי במבטה הקר, המקפיא. באחד הימים לפני שסיימתי לעבוד הייתי כל כך מגורה, הייתי חייב עוד פעם אחת לגעת בנעליה ולדמיין אותה מכריחה אותי ללקק אותה. ניגשתי לחדר השינה והוצאתי זוג סנדלים שחורות עם רצועות עדינות שקושרים סביב הרגל. הן היו כל כך עדינות וקלות, כמו נוצה בכף ידי ועם זאת ההשפעה של הסנדלים האלה עליי הייתה פשוט מיידית ומהממת. התחלתי להעביר סנדל אחד על לחיי, מדי פעם מלקק אותו בעוד הסנדל השני מוצמד היטב אל הזין שלי מבעד למכנס הקצר שלבשתי, מדי פעם מתחכך בעדינות. ופתאום... שמעתי את הדלת נפתחת ואת הקול שאי אפשר לטעות בו של טפיפת עקביה של גב' ברקוביץ עולות במדרגות. איבדתי עשתונות וזרקתי את הסנדלים על הרצפה ומייד יצאתי מהחדר, רצתי למרפסת היכן שהיו חומרי הניקוי והתחלתי להתעסק עם הדלי והסמרטוט, כולי בוער ומסמיק, והזקפה מסרבת להעלם לוחצת במכנסיים. שמעתי אותה מסתובבת, אמרה לי היי מהמטבח, החזרתי היי קלוש והמשכתי לעבוד. אחרי כמה דקות היא באה ונעמדה מאחורי. הרגשתי את הסומק שוב עולה. שי ? היא אמרה, אתה יכול לבוא איתי שנייה ? פניה היו קפואות כרגיל והיה נדמה לי שאני מבחין בזיק של כעס בעיניה הקרות. כמובן גבירתי, עניתי, לא יודע בדיוק מהיכן נפלט לי ה'גבירתי' הזה. היא נגשה ישר לחדר השינה והצביעה על הסנדלים ועל ארון הנעליים הפתוח. מה זה צריך להיות ? שאלה בקול מקפיא. הסמקתי נורא והתחלתי לגמגם, אה... פשוט עברתי כאן.... ראיתי את הנעליים ורציתי לסדר... ואז בדיוק הגעת... ולא ידעתי..... פשוט לא ידעתי מה להגיד. היא עמדה שם והסתכלה עליי, לבושה בחליפת עסקים מחויטת, חצאית עד הברך, גרביונים שחורים ונעלי עקב שחורות. נו ? היא אמרה ? אני פשוט לא מבינה.... היא המשיכה להסתכל עליי ואז הביטה במכנסיי וראתה את הבליטה שלוחצת שם ושוב הסתכלה על פניי הסמוקות. אמממ... נראה לי שאני מבינה.... היא פשטה את הז'קט שלה ונשארה בחצאית וחולצה לבנה, פתחה כפתור בחולצה ונכנסה אל החדר, התיישבה על כסא לצד המיטה, כל הזמן הזה לא הפסיקה להסתכל עליי במבטה הקר. תקשיב עכשיו טוב היא אמרה, אני רוצה שתכנס לפה ותראה לי בדיוק מה עשית כאן לפני שבאתי. אבל גבירתי, אמרתי, לא עשיתי כלום באמת ! אמרתי והסמקתי. בוא מייד ! היא ציוותה, אתה תראה לי עכשיו בדיוק מה עשית ! לא יודע מה קרה לי אבל עם הבושה והפחד חשתי ריגוש כמו שלא חשתי בחיים, וראו את זה עליי או יותר נכון ראו את זה על הזין שלי. התקרבתי לאט לאט. הסנדלים היו עדיין על השטיח. ירדתי על ברכיי, מבטי מושפל. הרגשתי אותה נועצת מבטים בי, זה היה כל כך משפיל ומרגש באותו הזמן. נו, קדימה ! היא אמרה. לא הייתה לי ברירה, לקחתי סנדל אחד וקירבתי אותו אל שפתיי. עצמתי את עיני ונישקתי אותו בעדינות. המשכתי ללטף את עצמי עם הסנדל, בעיניים עצומות עדיין הרמתי את הסנדל השני והתחלתי לשרטט עם העקב עיגולים וקווים על החזה, על הבטן, על הזין. הוצאתי את הלשון והתחלתי ללקק את העקב ולמצוץ אותו כמו מוצצת או אולי עליי לומר כמו מוצץ. הרגשתי בגן עדן ולא היה אכפת לי מכלום. אחרי כמה דקות היא אמרה: די ! מספיק ! הנחתי את הסנדלים בחזרה על הרצפה והשפלתי את מבטי, נותרתי ככה על הברכיים. היא קמה והתקדמה לעברי לאט, שמעתי שהיא מתנשמת יותר מהרגיל. היא נעמדה מעליי ואמרה: אם אתה רוצה שלא אספר להורייך איזה מין סוטה אתה, תצטרך לעשות כל מה שאומר לך מעכשיו, מובן ? הנהנתי בראשי, היא לא יודעת שזה מה שמטריף אותי, הקשיחות שלה, האכזריות שלה, הקרירות שלה. טוב מאד, היא אמרה. היא התקרבה אליי עוד יותר ועמדה ממש לפניי. עיני עדיין היו מושפלות וכל מה שראיתי היו נעליה ורגליה הלבושות בגרביונים שחורים. היא בחרה את מילותיה בשקט והטעימה אותם לאט: אז אתה דלוק על נעלי עקב ? הנהנתי בראשי, רק לשמוע אותה מדברת כך גרם לי לרצות להתפוצץ. ניסית את זה פעם עם אישה אמיתית ? לא... רוצה לנסות ? כן.... עכשיו אני רוצה שתנשק את הנעליים שלי היא אמרה. לא הייתי צריך יותר מזה ומייד כרעתי והתחלתי לנשק וללקק את נעליה בעוד היא עומדת בשקט מעליי. די מספיק, אמרה אחרי כמה דקות. חזרתי להיות על ברכיי לפניה. היא התקרה עוד יותר קצת אליי ולפתע הרגשתי אותה אוחזת בראשי ומצמידה אותו לערוותה. היא הרימה את החצאית ונגלו אלי רגליה הלבנות, החטובות, המדהימות. חבוקות בגרביונים שחורים שמסתיימים במעלה הירך ותחתונים שחורות עדינות. היא אחזה בראשי והצמידה אותי לערוותה. ככה עם הפנים שלי דבוקות לתחתונים שלה מרגיש את הלחות ומריח את הריח הכי מגרה ומטריף שהרחתי בחיים שלי היא תפסה לי את הראש והתחילה להזיז את עצמה, מתחככת בי, משפשפת את ראשי על ערוותה, בקושי יכולתי לנשום היא הצמידה אותי חזק אליה והתחילה לזוז מהר יותר ומהר עד שהרגשתי אותה תופסת אותי חזק מצמידה ורעדות עוברות בכל גופה. לאט לאט גופה התרפה והיא עזבה את ראשי וחזרה לשבת על הכסא והסדירה את נשימתה. אני המשכתי להיות באותו מקום עם זין כואב ועומד שכמעט פרץ החוצה ממכנסי הבד הקצרים שלבשתי. אחרי כמה דקות היא אמרה: בוא לפה, על הברכיים. זחלתי לעברה ועצרתי שהייתי ממש לפניה. תרים את הראש ותסתכל עליי, פקדה. הסתכלתי ישר לתוך עיניה האפורות והיא נשענה לאחור בכסא והרימה רגל אחת על עבר פניי. תלקק ! ציוותה. אחזתי את הנעל בעדינות והתחלתי מוציא ומכניס את העקב מפי, מלקק אותו ויונק אותו. לאחר כמה דקות כאלה היא הזיזה את רגלה השנייה והתחילה להעביר אותה על הזין המתוח שלי דרך המכנסיים. בהתחלה בעדינות ולאט לאט יותר בכוח, מוחצת אותו בחרטום נעלה, נועצת את העקב עמוק בין רגלי. בדיוק כשהרגשתי שאני לא יכול יותר ועומד להתפוצץ היא הפסיקה והורידה את רגליה, יכולתי לראות שזה מרגש אותה. היא קמה ואמרה לי לקום גם. עמדתי מולה. היא שלחה יד וליטפה את הזין הקשה ואמרה: עכשיו לך הביתה ובפעם הבאה שתבוא נמשיך, יש לי הרבה תוכניות אלייך......

neurostory

New member
המשך - חלק 3

לא יודע איך הגעתי הביתה, הרגליים שלי רעדו וכל הגוף שלי בער. הזין היה קשה כמו אבן וסירב להירגע. נכנסתי לחדר, נשכבתי על המיטה והורדתי את המכנסיים. עמד לי כל כך חזק שזה ממש כאב. עצמתי את העיניים וראיתי אותה עומדת מולי, את הרגליים שלה, הרגשתי את הריח שלה על לחיי. לא הספקתי לגעת בעצמי והכול התפרץ החוצה בעוצמה מטורפת, על הסדינים, עליי, על הרצפה, בחיים לא גמרתי ככה. שכבתי על המיטה מנסה לחשוב, מעביר במוחי את התמונות מהיום המטורף הזה מרגיש שמשהו השתנה ולא יהיה יותר אותו הדבר אף פעם. חיכיתי כבר לחזור אליה. אחרי יומיים היה הזמן לחזור, כרגיל כמה דקות לפני שמונה נקשתי על הדלת. גברת ברקוביץ' פתחה לי את הדלת ולשם שינוי הייתה לבושה בחלוק משי בצבע קרם, כמובן עם כפכפי עקב עדינות ותואמות. היא סימנה לי להיכנס, סגרה את הדלת אחרי ופשוט עמדה שם והסתכלה עליי. התחלתי שוב פעם להסמיק ולהתגרות. טוב, היא אמרה. יש כמה חוקים חדשים. מהיום איך שאתה בא לפה אתה מתפשט ונשאר רק במכנסי ספורט קצרים ללא תחתונים. לאחר מכן אתה כורע על הברכיים, לא מרים את הראש ומחכה להוראות. מובן ? אמרתי שכן. אז למה אתה מחכה ? היא אמרה, קדימה ותעשה את זה מהר ציוותה והלכה לעבר הסלון. לא ידעתי מה לעשות אז התפשטתי לגמרי, לבשתי רק את המכנס בלי תחתונים וכרעתי על הברכיים והידיים וחיכיתי. לאחר כמה דקות היא חזרה ונעמדה מעליי. יש לך חמש דקות לסגוד לרגליי ולנעליי אמרה. לא בזבזתי זמן ומייד ירדתי לעבר הכפכף, נישקתי וליקקתי כשהפעם גם אצבעות רגליה היו גלויות אלי ונישקתי וליקקתי גם אותן. היה נדמה לי ששמעתי גרגור של הנאה מצדה. אחרי כמה דקות היא הפסיקה אותי ואמרה לי לקום ולבוא אחריה. היא הוליכה אותי לחדר השינה. היום, אמרה גברת ברקוביץ' נשאר ביחד פה בבית ואני אלמד אותך כיצד עובדים באמת וברצינות. אתה מוכן ? שאלה, לא נותר לי אלא להשפיל את מבטי ולהנהן בראשי. היה לי לא נוח עם העירום החלקי במיוחד שכבר התחלתי להתקשות שם למטה. דבר ראשון, אמרה גברת ברקוביץ' אתה צריך ללמוד איך ללקק ולענג אישה. ליקקת פעם למישהי ? אממ. לא... עניתי בביישנות. כן, חשבתי ככה היא אמרה. בוא נראה אם אתה טוב באמת או אם אתה רק שווה בתור מצחצח נעליים. היא ישבה על קצה המיטה וסימנה לי על הרצפה לידה: בוא לכאן, על הברכיים. התקדמתי לעברה, היא פישקה מעט את רגליה ואמרה: עכשיו אתה תתחיל מחדש ללקק את כפות רגליי כאשר כל פעם אני אתן לך אישור לעלות קצת יותר למעלה לאורך הרגל, ברור ? לא עניתי לה אלא ישר ירדתי לכיוון רגליה והתחלתי מלקק ומוצץ כל אצבע. אחרי כמה דקות כאלה היא אמרה: עכשיו אתה יכול לאט לאט לעלות אבל בשום פנים ואופן לא לעבור את הקו של הברך. התחלתי לנשק וללקק את הרגל המלכותית שלה, כל כך לבנה חלקה ומושלמת עם ריח בושם נעים שהתערבב בריחה המיוחד שכבר התחלתי להכיר. בזוית העין ראיתי אותה מעבירה את ידה מדי פעם בתנועה מרפרפת בין רגליה. ככה זה המשיך ואז היא הרחיבה את הפישוק ופשוט תפסה את הראש שלי והצמידה אותו אל בין רגליה, הפעם היא לא טרחה ללבוש תחתונים ופניי נצמדו אל המקדש החם הרטוב הריחני, פסגת כל תאוותי. היא נשכבה אחורה על המיטה, רגליה פשוקות אוחזת בראשי ומצמידה אותי אליה, בקול קצת צרוד אמרה: ככה לאט לאט, אל תמהר, אני רוצה שתלקק אותי מלמעלה עד למטה, כן ככה, תעביר את הלשון, כן תלקק אותי.... הריח שלה פשוט הטריף אותי... ליקקתי וניסיתי להחדיר את הלשון עמוק לתוכה... היא תפסה את ראשי וכיוונה אותי לכל מקום שבו רצתה שאלקק, בינתיים את הניחה רגל אחת על גבי ועם הרגל השנייה ליטפה לי את הזין בעדינות דרך המכנס. המשכתי ללקק כאשר היא מצמידה את ראשי יותר חזק אליה עד שהרגשתי את הרעד המוכר ואז היא פשוט שמטה אותי ונתנה לי דחיפה קטנה עם הרגל שפשוט אעזוב אותה. המשכתי לכרוע ליד המיטה בעוד היא שכבה על המיטה מתנשפת. לאחר כמה דקות היא קמה והסתכלה עליי ואמרה: זה היה לא רע בשביל פעם ראשונה. שוב הסמקתי. היא התיישבה והסתכלה עליי במבט משועשע. אני הייתי על ברכיי לפניה. היא הושיטה רגל אחת נעולה בכפכף עקב עדין אליי והתחילה ללטף אותי, את הבטן, את הזין הקשה... אתה אוהב את זה נכון ? אמרה בחיוך, כן... עניתי משתדל לא לגמור. היא המשיכה ללטף אותי ומדי פעם ללחוץ לי על בסיס הזין עם העקב. אתה מוכן לעשות הכל בשביל שאמשיך ? כן... אמרתי. אז עכשיו אני רוצה שתתפשט לגמרי ותעמוד על ארבע, אמרה. קצת חששתי אבל היא מייד הפסיקה עם הליטופים ואני לא יכולתי לסבול את זה, מייד התפשטתי ונעמדתי על ארבע. אל תזוז, פקדה, אני כבר חוזרת. היא יצאה מהחדר וחזרה לאחר כמה דקות, מחזיקה משהו מאחורי גבה, נעמדה מאחורי וכרעה על הרצפה כך שהייתה ממש קרובה אליי. אל תזוז עכשיו, פקדה. הרגשתי את ידה מתחילה ללטף את הישבנים שלי ומדי פעם שלחה יד ותפסה את הזין הקשה שלי. היא לקחה זוג נעלי עקב והעמידה אותן מולי על השטיח. תתחיל ללקק את הנעליים, כמו שהיית עושה פה כל יום אמרה. כופפתי את ראשי והתחלתי ללקק בעוד ידיה מלטפות אותי מאחור. לרגע הרגשתי תחושה קרירה וחלקה של קרם ולפני שהספקתי להבין מה קורה משהו התחיל לחדור לפי הטבעת שלי. ניסיתי לזוז ולצעוק אבל היא מייד תפסה אותי וציוותה בקול מקפיא: אל תזוז, אתה עכשיו שלי, תמשיך ללקק את הנעליים שלי בשקט כמו שאתה אוהב. תחושת הכאב התחלפה לעונג, הרגשתי משהו ממלא אותי והזין נהיה רק יותר קשה. היא קמה ממקומה והסתכלה עליי. מה ששמתי לך שם נקרא פלאג, הסבירה. מהיום כל פעם שאתה בא לכאן אתה נמצא עם הפלאג בתוכך כל הזמן, ברור ? כן אמרתי לה, מתנשף. ועכשיו בוא נמשיך, אמרה. היא נגשה אל שולחן האיפור ובגבה אליי נשענה עליו כשהיא מפנה אלי את ישבנה. היא השילה את החלוק ועמדה ערומה רק עם כפכפי העקב שלה. בוא לכאן, אמרה בקול צרוד, ותתחיל ללקק אותי מאחור. התקרבתי אליה לאט, היא נשענה על השולחן והגביהה את הישבן שלה באוויר לקראתי. הוא היה מוצק ועגול, פשוט מושלם. התקרבתי עוד קצת ופשוט הצמדתי את הפנים שלי לישבן שלה, בעדינות ספגתי את הריחות שלה ולאט לאט התחלתי ללקק את החריץ מלמעלה עד למטה. היא דחפה את הישבן אחורה לקראתי ושלחה יד אחת שתפסה בראשי והצמידה אותי אליה חזק. לקק עמוק יותר, פקדה ואני השתחררתי, דחפתי את הלשון כמה שיותר עמוק מרגיש כל קפל וכל נקודה עובר עם הלשון למעלה ולמטה ומרגיש את הפלאג תקוע בתוכי גורם לי לתחושה של מלאות וחרמנות. היא התחילה להתנועע ואני התחלתי ללקק יותר מהר. כשהתקרבה לשיא, שלחה רגל אחת אחורה והתחילה למעוך לי את הזין והביצים תוך כדי שהיא מצמידה את ראשי יותר חזק לישבן שלה ואז זה קרה, היא גמרה ואני התחלתי לראות זיקוקים ולהשפריץ על נעליה ועל רגליה. היא נרגעה, הסתובבה אלי בחזרה, הצביעה על רגליה הרטובות ואמרה: תתחיל לנקות ! לאחר שסיימתי לשביעות רצונה היא חזרה לשכב על המיטה. הסתכלה עליי איזו דקה או שניים ואמרה: זהו להיום, אתה יכול ללכת, אל תשכח להוציא את הפלאג. מחר תהיה פה על הבוקר, אני מארחת כמה חברות שלי ואנחנו בהחלט נרצה שתשרת אותנו יפה.....

neurostory

New member
ועוד משהו קטן....

מחפש עם מי להשלים פנטזיה של ליקוקים ו foot fetish פרטים במסרים

למעלה