פנטזיה... מישהו\מישהי .. הצליח לעשות את זה בבריכה ? והדגש הוא על בריכה ולא ים ..
R reality25 New member 21/10/03 #1 פנטזיה... מישהו\מישהי .. הצליח לעשות את זה בבריכה ? והדגש הוא על בריכה ולא ים ..
R reality25 New member 21/10/03 #3 לאא אני מדבר על בריכה בידר כושר .. קאנטרי ובאלו .. משהו לפני שעות הסגירה ..
R reality25 New member 21/10/03 #5 הריגוש ... זה לא חוכמה לעשות את זה בידר סגור .. אלא הפחד שיתפסו אותך ...
S Sefy New member 21/10/03 #6 מי אמר שזה היה סגור ? זה היה בחוץ! זו לא הייתה בריכה פנימית, וגם כל החלונות של המלון פנו לכיוון הבריכה.
מי אמר שזה היה סגור ? זה היה בחוץ! זו לא הייתה בריכה פנימית, וגם כל החלונות של המלון פנו לכיוון הבריכה.
מ מפנק כפות רגליי אשה New member 22/10/03 #8 לי לי לי!!!!! לי זה קרה, בחדר כושר די חדש איפה שאני גר. מקום ברמה, אבלל זה היה בג'קוזי, לא בבריכה מכיוון שיש שם מציל. ותאמינו או לא.. הכל התחיל ממסאג' בכפות הרגליים. אז מי אמר שמסאג' כזה לא מחרמן???
לי לי לי!!!!! לי זה קרה, בחדר כושר די חדש איפה שאני גר. מקום ברמה, אבלל זה היה בג'קוזי, לא בבריכה מכיוון שיש שם מציל. ותאמינו או לא.. הכל התחיל ממסאג' בכפות הרגליים. אז מי אמר שמסאג' כזה לא מחרמן???