פנטזיה ....

egozim

New member
פנטזיה ....

טוב, אז זו הפעם הראשונה שלי פה בפרט ובפורומים בכלל. עד היום הייתי בתול. עכשיו (ממש ברגעים אלו) נפרץ הקרום. הפנטזיה שלי (לפחות אחת מהן) היא: להיות בחנות בגדים, בגלל כושר התאמת הצבעים (הרע) שלי, לבקש את עזרת המוכרת בהירת העור הגבוה ממני עם חזה בינוני עומד זקוף (גם ללא חזיה). תוך כדי מדידה, להזמין את המוכרת לתוך תא ההלבשה, שם לשאול את דעתה. בזמן שהיא עוזרת לי לרכוס את הרוכסן, להתקרב ולנשק את שפתיה הרכות וברגע אחד לחפש את רוכסן מכנסיה הצמודות, את סוגר החזייה, את תחתוניה. בסערת גוף ונפש, לכבוש את גופה ונפשה לגמרי. מחר אני הולך לקנות בגדים .....

bugbuster

New member
../images/Emo61.gif פרה פרה.. ../images/Emo22.gif

נראה לי שהחופן גדול מידי.
גם להכניסה לתא.. דיינו, גם שתירכוס לך... דיינו., גם לנשק, גם לפרום את רכיסתה היא.. וסוגר החזייה..! אההמממ... לא מהיר מידי? לא מאבד אפקט? ועם זוג ידיים אחד..? או אולי אחרי שהיא תיפרום.. אההממ המה שמו יוכל להיסתדר עם הרוכסן שלה?
ובינינו, לו ניכנסה לתא, היתר כבר היסטוריה.. לא?

egozim

New member
אולי כך ....

אז אחרי שנכנסה לתא המדידה, בלהט ההרפתקה שלא חוותה בעבר, פשטה את חולצתה בהינף יד, לפני שהספקתי לאמר שרציתי רק להגיד, שהמכנס שלי בתא השני, אם את יכולה ... , היא כבר הייתה חצי עירומה. הדקות שחלפו להן לאחר כניסתה לתא שלי, עברו בהרגשה חדשה. תחושות עונג עברו בכל גופי אדרנלין מהול בהתרגשות הציפו אותי עד ליצירת הרגע המושלם. אחרי שהסתדרנו, הלבשנו וניקינו... עשינו הכרה. ברגע שעמדה לצאת מהתא, ביקשתי את מכנסי שהיו בתא השכן.

למעלה