פנטזיה...

fireballgames

New member
פנטזיה...

היי חברה.. אף פעם לא ביקרתי בפורום (מודה) אבל כתבתי היום לראשונה בחיי פנטזיה מינית/אירוטית. הסיפור יתפרסם באתר (המצויין) הבמה החדשה אך בינתיים, הנה הוא כאן להנאתכם. תגידו לי מה אתם/ן חושבים/ות. אם מצא חן בעיניכם , אצרף בסוף קישור לדפיוצר שלי. תודה , יונתן אני שומע את הקול שלה קורא לי – "יונתן , איך אני נראית?". אני מסובב את מבטי ובוחן אותה מכף רגל עד ראש. הפה שלי נפער קצת, הלב שלי מחסיר פעימה. איך שהוא אני מרגיש כאילו אני רואה אותה בפעם הראשונה. והיא כל כך יפה. כל כך סקסית. מסתכלת עליי במתח. כולה בציפייה, מחכה שאני אגיד לה כמה שהיא זוהרת. אני קם מהמיטה. היא עוקבת אחריי כל תנועה שלי. אני מכבה את הטלוויזיה. חיכיתי חצי שעה מאז שיצאנו מהמקלחת כדי שכבר תתלבש ונוכל לצאת. עכשיו, לא מעניין אותי הסרט שנאחר אליו. כל כולי אחוז תשוקה. אני מסתכל על השלמות המסנוורת שלה. אני כבר עומד כמה סנטימטרים ממנה. היא מתוחה, מהוססת. "נו? איך אני נראית???" – היא שואלת בחוסר סבלנות. אני מרים את כף ידה לשפתיי, מסתכל ישר לתוך עיניה המדהימות, מנשק את קצות אצבעותיה ועונה ברוגע – "מושלם.". זאת לא מחמאה, פטירה שכבר תפסיק להחליף בגדים או דבר זירוז. זאת האמת. אין כאן כל מניע. רק תיאור קר של מחשבותיי. אני מעביר את היד שלי לאורך הלחי שלה, אוסף שערות סוררות, ומחזיר אותם למקומם הראוי, מאחוריי האוזן. אחרי שפילסתי דרך, אני מעביר בעדינות את שפתיי בנשיקות קצרות לאורך הלחי, התנוך והצוואר. נשימתה עצורה ובאחת נפלטת אנחת הנאה שקטה. גופה נצמד אל שלי בעדינות נוקשה ודרשנית ועיניה נעצמות למחצה. היא תופסת את עצמה בזמן. "אנחנו נאחר, וזה יהיה באשמתך..." – היא צוחקת. אני לא עונה. האצבעות שלי עוברות ברכות על עורה החשוף, יוצרות גבעות עור ברווז אחריהן. האף שלי מלא ניחוח עדין מתוק ומוכר. משכר. העיניים שלי מתעמקות בעור צווארה החלק. בשערות עורפה, כמעט בלתי נראות, עומדות סמורות בהפגנתיות. קצת לשוני על צווארה, ממיס תחיליות זיעה מלוחות וסופח אותן כאילו היו נקטר אלים. וברקע צליל אנחותיה וגניחותיה, נשימותיה המכבידות, ממלאות אותי בתשוקה מתפרצת. ועכשיו, היא איתי בעולמי. ידיה, שהיו שמוטות ללא רוח חיים לצדי גופה, מטפסות אט, אט דרך האוויר, נוגעות, לא נוגעות. שפתיי מחפשות פרצים בבגדיה, רק למצוא עוד עור בתול, עור שעוד לא נישקתי מעולם. הידיים שלי מתחילות להרים את חולצתה. היא אינה סבלנית וכבר מרימה את זרועותיה מעל ראשה. ואני, באיטיות כואבת ממשיך את הפשטת החולצה בזמן שנשימותיה מתחזקות ומתקצרות מצפייה. באיטיות , אני מעביר את שפתיי וקצה הלשון ביניהן לאורך צווארה, חזה, שדיה ובטנה. מתיישר מהסיור הראשוני ומסתכל לתוך עיניה העמוקות. היא פוקחת את עיניה באיטיות, מורידה את ראשה כך שתוכל להסתכל את תוך עיני בחזרה, נצמדת אליי ודוחפת אותי בחוזקה לאחור. אני שוכב על המיטה, בתנוחה שמוטה מהדחיפה. היא עולה באיטיות על המיטה ומתקדמת אט, אט לכיווני מרימה את תחתית החולצה שלי ומתחילה לנשק את האזור החשוף. אני מופתע מכמה נעימות שפתיה ונאנח. שרירי הבטן שלי מתקשים למגע שפתיה והיא נושכת אותם בעדינות. היא ממשיכה לטפס באיטיות ומורידה ממני את החולצה. היא מצמידה את שפתיה לפטמה שלי ונושכת בעדינות. כל גופי קשה והיא בשתי ידיה דוחפת אותי למטה כמסמלת – "חכה, עוד לא". לסיום היא מנשקת בעדינות וברטיבות את השפתיים שלי, מניחה את ידיה על החזה שלי ודוחפת את עצמה לתנוחת ישיבה מעליי. מרוצה מעצמה, היא מסתכלת עליי בחיוך רחב. אני מרים את עצמי אליה, מנשק אותה בזמן שאני מעביר את ידי על בטנה ומרים בתנועת אסיפה את שדה לתוך ידי. בעזרת היד השנייה אני דוחף אותה מעט לאחור ומוריד את ראשי לגובה שדיה. בעדינות אני מכניס את פטמתה אל בין שפתיי ועם קצה לשוני נוגע, לא נוגע. נשימתה נעצרת. אני מרחיב את לשוני ובתנועת מריחה מעביר אותה מלמטה למעלה על פני פטמתה. ירכיה מתכווצות סביבי ומגרונה בוקעת אנחה. לפתע, בין אנחותיה, ללא אתרעה, היא דוחפת אותי חזרה על גבי ומחייכת אליי בחצי חיוך שובב. היא מרימה את עצמה ממני על ארבע ומעבירה את ידה על ירכיי ומפשעתי הנפוחה מרוב תשוקה. היא ממשיכה להסתכל עליי במבט השובב המרגש ואני מרגיש צורך אז לקרוע ממנה את בגדיה. היא מתירה עם ידיה את כפתוריי מכנסיי ומורידה אותם ממני בתנועה חלקה. היא מרגישה את כל גופי מתוח ונוקשה. היא אוספת אותי בידה ומתחילה להניע אותה מעלה מטה. מעיניה אני מרגיש שהיא שואבת הנאה מלמתוח אותי. היא מתקרבת אל איברי הזקור ובעדינות כמעט ולא מורגשת מכניסה את קצהו אל בין שפתיה. כל גופי מתחנן לפורקן והאגן שלי נע לקצב פנימי בתחינה ליותר. היא מרימה מעט את ראשה, מוציאה את לשונה ומעבירה אותה מן הבסיס ועד הקצה. נפלטת ממנה זעקת הנאה, מופתע מגודל הגירוי הפתאומי. היא פולטת צליל סיפוק ומכניסה את כולי אל תוך פיה, מלפפת כמו נחש עם לשונה. בתנועות עלייה וירידה עם ראשה היא מכניסה ומוציאה אותי. בכל ירידה אני זועק אנחת הנאה ובכל עלייה נפלטת אכזבה. הגירוי עולה ועולה ואני מרגיש כמו רגע לפני פיצוץ. נלחם ביצרים האלימים שבי אני בעדינות תופס אותה וזורק אותה על פני גבה. היא מנסה להתרומם כדי לנשק אותי. אני בתקיפות מצמיד אותה למיטה ומוריד ממנה את מכנסיה. אני מנצל את ההפוגה בכדי לנשום עמוק ולהירגע. אני מרים את כף רגלה אל שפתי ומתחיל לטייל בנשיקות אל רגליה, מטפס מעלה אל בירכיה ומנשק את החלק הפנימי של ירכיה, נשימתה נעצרת כאשר אני מגיע אל ערוותה. היא מחכה. אני משהה נשיקה עדינה על שפתיה וממשיך אל הירך השניה. כל גופה מנסה להטות את ראשי חזרה אל בין ירכיה ואני ממשיך בעיקשות לרדת לאורך ירכה השני. ידיה , במסווה ליטוף מנסות למשוך אותי חזרה, ואני עולה אליה. בעדינות אני מנשק סביב שפתיה ומרגיש את כל גופה מנסה למשוך אותי פנימה. ריחה מושך אותי כמו אליה כמו זבוב אל האור. אני מעביר את לשוני על שפתיה והיא גונחת. אני מגיע עם לשוני לבליטת הדגדגן ותופס אותה בין שפתי. פורס את לשוני ומעביר אותה בחספוס על פניה. היא מזיזה אותי על פניה בעזרת אגנה וידיה וגונחת, מגבירה את הקצב. ככל שהקצב מתגבר כך היא מבקשת ממני להיכנס אליה. בתחילה , על יד סינון לחש –"אני רוצה אותך!". לאחר מכן, בעוצמה מתגברת ובתקיפות גדולה. אני נשכב עלייה, ירכיה כרוכות סביבי, נושק לה בעדינות ונכנס אליה באיטיות. היא כולה רטובה מערבוב נוזליה והרוק שלי ואני נכנס אליה בקלות. אני שומע אותה נושמת בהפתעה ומתכווצת סביבי. אני ממשיך להיכנס אליה באיטיות ובעדינות. כאשר בטנה נוגעת בבטני ואני לגמרי בתוכה, שנינו פולטים באחת אנחת הקלה אדירה. כאילו מחול תופים נותן קצב מתגבר, שנינו נעים אחד לתוך השנייה בקצב הולך וגובר. ריח זיעה וסקס ממלא את החדר. חום גופינו עולה וראשי מתחיל להסתחרר. אני מרגיש אותה מפנים. נכנס ויוצא. והיא כולה מחכה לי. מוכנה לקבל אותי. שנינו מתאחדים לאחד. שנינו מתחילים להתקרב לקראת שיא. היא הופכת אותי על גבי, מתיישבת עליי ומתחילה לנוע קדימה, אחורה. אנחותיה הופכות אט, אט לזעקות. צלילי הנאתה מטריפים את חושי. אני מרגיש אותה מתקרבת לשיא. עם כל תנועה שלה, אני מתקרב להתפרצות. היא מגיעה לגבהים וכל גופה מתקשה. אני כבר לא יכול לעמוד בעומס התחושות ובתועת דחיפה חזקה במיוחד, אני מתפרק לתוכה ומרים את כל גופה באוויר. היא מרגישה אותי ממלא אותה וכל גופה מתקשה,גווה נמתח לאחור, בזמן שהיא זועקת את פורקה. לאחר זמן קצר, גופה מתמוטט קדימה והיא נשכבת עליי. היא מנשקת בעדינות את צווארי ומזיזה את אגנה תנועות קטנות, שואבת הנאות אחרונות מאיברי הזקור אשר עדיין בתוכה. אני שוכב, רגוע ומאושר. מלטף את כל גופה המזיע. ריח זיעה נפלא ממלא אותי. אני מאושר.

איזו פנטזיה חמודה...

ממש אהבתי את ההתחלה. ואת התאורים שלך... לפעמים צריך להשאיר (טיפה) מקום לדימיון...

נחמד אבל ...

למה לזרוק שאפשר להניח על המיטה קראתי נהנתי , נשמע משהו מרגש אהבה וחושניות בין גבר לאשה

fireballgames

New member
תודה רבה...

יש לJANES ADDICTION שיר שקוראים TED ADMIT IT, ששם יש משפט מאוד דומיננטי "SEX IS VIOLENCE". אני מאמין שמין חייב לכלול משהו חייתי/אלים בתוכו , השאלה היא רק המידה שבני הזוג מעדיפים... אני יחסית עדין :) שלך יונתן

באמת עדין יחסית...

סקס לא חייב להיות אלים... אבל ככה הוא יכול להיות יותר מעניין

../images/Emo140.gifחשתי בעדינות הסיפור../images/Emo9.gif

יונתן
תודה על התגובה תרשה לי לפתח את ההסבר שלי קראתי את הספור ואהבתי כי הוא היה עדין,אהבה בין גבר לאשה חושני ונאה. המשפט היחיד שצרם לי ולכן שאלתי למה זרקתי ולא הנחתי ההבדל כולו במילה, לא יותר . לא מסכימה לאלימות בשום מצב, האהבה המפרגנת ,לא מחייבת אלימות. מותר האדם מין הבהמה, מאמינה שהחדירה העדינה גורמת להתרגשות גבוהה יותר ממין אלים וחייתי . ראה את הקטע של הטנטרה , כמה היא מפיקים הנאה מנגיעה במקומות המתאימים תשאל את ספי , הוא יעיד על כך , הטנטרה שכיום לומדים אותה היא הדרך. היא

fireballgames

New member
אין טעם ללכת לקיצוניות

אני אישית בנאדם שמאמין בפשרנות לגבי רב התחומים (חוץ מכמובן מוסיקה). לגבי עניין העדינות שאת מציעה, אני רואה בזה בתור קיצוניות הפוכה לסאדו מאזו. אני נהנה לטעום מכל העולמות... קצת אלימות מדגישה את העדינות ולהפך... אבל כל אחד ומה שהוא אוהב... שלך (בעדינות) יונתן

יונתן...../images/Emo140.gif../images/Emo6.gif

הסיפור יפה, אהבה לשמה. אך היכן הפנטזיה??? או שזאת לך הפעם הראשונה??? לילה טוב. מכורה לאהבה.

fireballgames

New member
אני חושב שמדובר כאן בפנטזיה...

פשוט ההתמקדות היא יותר על ההיבטים הרגשיים... שלך יונתן

*g99

New member
יפה יפה..

אהבתי את הפנטזיה שלך..הכי כייף לקרא את הסוף,האושר הזה.לא הרבה מתארים אותו בפנטזיות שלהם ואם כבר הם מתארים,זה לא בכזו כנות אלא בעקיפין,שלא יהיה כ"כ שקוף. יש לי רק בקשה אחת,להבא לא לפרסם אתרים אחרים,זה אחד מכללי הפורום ומי שמכיר אותי יודע שאני לא מרחמת בעניין מחיקות הודעות שעברו על כלל אחד או יותר.

למעלה