פנטזיה?

melish

New member
פנטזיה?

לפני כמה חודשים היה לי חלום: אני חוזר הביתה ותופס את אישתי עם גבר אחר במיטה, אבל במקום לפוצץ את המסיבה מייד אני מחכה עוד כמה שניות ורואה את הגבר הזר גומר על אישתי ומרסס את זרעו על בטנה ושדיה. באופן מוזר הדבר הזה מגרה אותי בטירוף ואני מעיף אותו ועולה על אישתי ככה כמו שהיא : מלוכלכת ורטובה. מאז אני לא מפסיק לפנטז על לצפות באשתי שוכבת עם גבר אחר (ואפילו העזתי להציע לה את זה אבל היא לא הסכימה כי היא חוששת...) מה דעתכם? האם יש מישהו שזו גם הפנטזיה שלו? זוג שאולי ניסה משהו דומה? ותחסכו ממני את התגובות של סוטה סוטה אני כבר יודע את זה...

tt1999

New member
כל עוד תיתן לי לגמור אין לי בעיה

לשכב עם אישתך וברגע שהיא תסכים תכתוב לי מסר

Black Scorpio

New member
לך על זה בלי להתבייש

ואתה לא סוטה, זה אמנם משהו לא רגיל אבל ברמת הסטיות שיצא לקרוא אתה איפה שהוא ברמות של החריג בלבד! העבודה על אשתך צריכה להיות בעדינות, אולי תכתוב סיפור מגרה על הפנטזיה הזאת שלך תיתן לאשתך לקרוא (כמובן בשם אחר ולא שלך) תראה שאתה לא לבד כמובן תכתוב סוף טוב "היא גמרה במוליטי אורגזמה רק מהריגוש שבעלה צופה בה עכשיו והוא עם הזין ביד מאונן על מה שהוא רואה ......... " ובעדינות תוביל אותה לשם? רק לפני הכל יש דברים שרצוי שישארו בגדר פנטזיה תחשוב אם אתה תוכל להתמודד עם זה שגבר אחר שוכב אם אשתך הוא הולך ואתה נשאר איתה לישון אח"כ שלא יפגע לכם ביחסים בהצלחה

תן לי להגיד לך משהו קטן

יש להרבה גברים את הפנטטיזה הזו ואני יעז ויגיד ש-20 אחוז מגשימים אותה, אבל הנותרים משאירים זאת כפנטזיה, וזה כי במודע הם לא היו מסוגלים ממש לראות זאת. לדמיין זה נחמ למימוש זה אחרת. וזה כמה גברים אמרו לי. אבל אם נגיע לתכלס, זאת לא סטייה ואל תרגי שמוז\ר לכל אחת ואחד הפנטזיה שלו מלאכית כחולה

melish

New member
תודה על התגובות

החשש מפני היום שאחרי הוא בדיוק הסיבה שאישתי לא כל כך מעוניינת. אני היתי מוכן לנסות, אבל היתי עושה את זה כמה שפחות אישי - בטח שלא עם חבר שלנו בטח שלא מישהו מהעבודה, אולי מישהו שנשלם לו בשביל זה שיבוא יעשה מה שאנחנו אומרים לו וילך (מעין ויברטור אנושי כי את אלה מפלסטיק היא לא ממש אוהבת). מלאכית - תודה על הזוית הנשית.

אין בעד מה. ויש לי שאלה

למה שלא תנסו קודם בחורה? זו זווית שונה ומגוונת.... אבל אני מבינה את אישתך, היום שאחרי זהו יום בלתי צפוי, ובאמת צריך להיות מאוד עם ראש פתוח לזה.... מלאכית כחולה

melish

New member
לא אפשרי

אישתי לא רוצה לראות אותי שוכב עם מישהי אחרת, אז האופציה הזאת לא על הפרק (כל העניין עלה בכלל בגלל שאני התחלתי לפנטז עליה שוכבת עם מישהו אחר... ואני יודע שאם היא היתה חושבת שלא יהיו לזה השלכות עלינו היא כן היתה מעוניינת, ואז זה למעשה היה מימוש של פנטזיה של שנינו).

לא הבנת אותי חומד

התכוונתי אישה שצטרף אלייכם, שתקדיש זמן יותר לאישה, ואתה תצפה.....
למה מיהרת לחשוב שאמרתי אישה בכדי שאתה תשכב איתה?
הרי דיברנו על אישתך לא?! אבל הרי אתה יודע שלגבר במיטה יהיו השלכות, אולי מצידה ואפילו מצידך. לעמים עדיף לא לסכן בשביל פנטזיה.... מלאכית כחולה

melish

New member
זה לא משנה

אישה זה לא ממש הקטע של אישתי (מה לעשות האישה אוהבת זין) ככה שזה לא מעניין אותה. את חושבת ששתף אישה זה פחות מסוכן מלשתף גבר? דרך אגב - אם זה היה מתממש לא היתה לי שום כוונה לשבת בצד ולאונן - רק לצפות...

והנה מה שקרה לחבר שלי.

הבן אדם ראה בעיתון מודעה, לא יודע בדיוק איפה.. היתה שמה "אישה מעוניננת בקשר לא רציני, הנאות מיניות בלבד" או משהו כזה. היא הבהירה לו בטלפון במה מדובר. בעלה מאוד נהנה לראות מישהו זר מזיין את אשתו, וזה מה שהיא מחפשת הם קבעו. החבר הגיע לאיפה שהוא, חור חשוך ושחור ליד פארק הירקון.. האוטו היה מסחרי, הוא התיישב מקדימה, זיין את האישה - והבעל אונן וגנח מאחורה. הבעל עודד אותו ב"כן, זיין אותה.." וכו´. סיפור אמיתי שקרה לחבר שלי לפני חצי שנה.

tt1999

New member
רק טוב וכל עוד לבעל אין בעיה אז למה

לא מניסיון אחרי שברחתי דרך חלון בגלל בעל זועם אני ממש משתדל לא להתקרב לנשים נשואות לא משנה עד כמה היא מגרה אותי

למעלה