פנטזיה

ילד24

New member
פנטזיה

אני בן 25 מטר שבעים בעל גוף בריא והדבר שאני הכי אוהב בעולם זה לעשות מסג' לאחרים למזלי התברכתי בשתי ידי זהב יש לי זוג ידיים יחסית מאוד גדולות עם אצבעות ארוכות ועבות וכפות ידי קצת מחוספסות... יום אחד אני מגיע לדירה של ידידה שלי קבענו לנו כמו תמיד לשבת על קפה ולהתלונן על מר גורלנו כמו תמיד אף פעם לא היה בנינו משהו מיני חוץ ממתח.... באותו יום היא נראתה לי מתוחה מאוד היא הייתה לפני מבחן גדול בסיום המסטר שלה אני הצעתי לעשות לה מסג' היא שמחה מאוד והלכה למחשב שלה שמה אוסף שירים שקטים וישנים ועברנו מהסלון לחדר שלה בחדר שלה היה רק מזרון זוגי שמונח על הרצפה היא נשכבה על הבטן על המזרון אני התיישבתי לצידה והתחלתי לעסות את כתפה תחילה הם היו תפוסות נורא עיסתי תחילה את שניים יחד משנה הצדדים מפעיל לא מעט כוח עם האגודלים על שרירי הטרפז שלה ומעט על העורף ואז עובר עם שני הידיים לצד אחד ומעסה מהעורף ועד הכתף עצמה לש אותה כאילו הייתה בצק בידי ואני שומע את דנה נאנחת קלות עם כל לחיצה שלי ואז אני מפסיק מעט והיא מסתובבת אליי ושואלת מה? אני עונה אי אפשר כך עם החולצה זה נורא מפריע וגם צריך שמן או קרם כי אני מרגיש שאני קורע מעליך את העור... היא לא מהססת לרגע ומורידה את החולצה ונשכבת שוב ואמרתי לי לך לאמבטיה יש שם כל מיני שמנים תביא משהו אני נגש לאמבטיה ומביאי את הבקבוק הראשון שאני מוצא אני מסתכל וראה שכתוב עליו שמן וניל ואומר לעצמי לפחות יש לזה ריח טוב... כשאני חוזר לחדרה אני מבין שאני עם חצי זקפה במכנסים ומודה על מזלי שהיא עם הראש במזרון ולא שמה לב אני חוזר אילה ומתיישב מעלה בין הישבן לירכיים שלה עם רגלים בצדדים פותח את השמן ושופך ממנו כמות נדיבה על גבה החדר כולו מתמלא בריח מתוק של וניל אני מורח את שתי ידי ומתחיל לעסות לה את הגב התחתון עם שתי ידי כך שהאצבעות שלי מטילות על צדי הגוף והאגודלים שלי לחצים על השרירים משני צידי עמוד השדרה וכך אני עולה ולחוץ מקו הישבן שלה ועד החזייה ואז חוזר למטה כך אני עושה מספר פעמים ובכל פעם אני שומע אותה נאנחת מחדש ואז בפעם האחרונה אני עולה נתקל בפס של החזייה משחרר אותה ושממשיך בתנועה מעגלית על שתי השכמות בהתחלה בשני הצדדים ואז כל צד עם שתי ידיים יחד היא כבר נמצאת בעולם אחר היא נותנת לי לעשות בגופה ככל העולה על רוחי אני ממשיך ללוש לה את צדי הגב מבית השחי ולמטה נוגע עם קצות אצבעותיי בחזה לש ולש כל צד עם שתי הידיים טוב טוב אני נעמד מעלה מעביר רגל יחפה על גב כל פעם רגל אחרת שלוחצת על השקע של עמוד השדרה מבין השכמות ועד הישבן פתאום אני שם לב שהזין שלי מאיים כבר לפרוץ החוצה אני שולח יד ופותח את כפתור מכנסי והרוכסן כבר נפתח מאליו אני מנצל את זה שאני עומד ומוריד את מכנסי ביחד עם התחתונים ואני מתיישב שוב עלה רק הפוך אני יושב לה על המותן עם הפנים כלפי הרגלים והרגלים בצד הגוף אני תוהה עם עצמי אם היא שמה לב לכך שגופי הערום נוגע בה אבל אני לא מתמהמה וממשיך בעיסוי אני מעסה את הגב התחתון ומכניס אצבעות מתחת למכנס ומתחיל לעסות את החלק העליון של התחת אני מעסה עם קצות האצבעות את תחילת החריץ של התחת אני שומע אותה נאנחות קלות ואני מפשל את מכנסה עם התחתון כלפי מטה (מזל שהיא עם טרנינג) ומתחיל לעסות את כל התחת אני לש אותו עם שתי ידי יד על כל ישבן מעסה אותה ותוך כדי מפסק מעט את ישבנה ומעביר את קצות אצבעותיי בחריץ של התחת ואז נוגע קלות בפי הטבעת ושומע אות נאחות שוב ואני גולש לעבר הירכיים שלה ולש גם אותם מהחלק הפנימי החוצה ומלמעלה עד לקפל שמאחורי הברך ומשיך הלאה לשוקיים אני מעסה אותם גם עד לקרסול וכל פעם שאני נמתח עד הקרסול אברי משפשף קלות את חריץ התחת אני מרגיש שאם אני ממשיך עוד פעם אחת אני גומר עלה ואז אני קם ומתיישב על הברכיים בין רגלה עם הפנים אלה אני אוחז בידיי את כף רגל ומעסה אותה עם שתי ידי ודווקא אז אני שומע אותה שוב נאנחת ואני עובר לרגל השניה וגם בה משקיע ומפנק והיא נאנחת שוב אני מתחיל לעסות שוב את שוקה הפעם הפוך מלמטה למעלה ואז את ירכיה מהקפל שמאחורי הברך ועד הישבן אני מעסה את הירכיים הפנמיות שלה וכשאני מגיע למעלה אני מעביר ליטוף כל עם האצבע על הכוס שלה וכל פעם אני נוגע קצת יותר ואז אני עולה ומחדיר את אצבע קלות ואני מרגיש שהיא רטובה מאוד אני מעביר את ידי על מותנה מעמיד אותה על ארבע ואז ברגע אחד אני חודר אלה ומתחיל לנוע קדימה ואחורה מכניס ומוצאי את הזין שלי מתוכה ועם היד מקדימה מעסה לה במרץ את הדגדגן אני מרגיש שאני כל כולי עומד להתפוצץ ואז אני מוריד טיפה את הקצב וממשיך לעסות את הדגדגן שלה במרץ אני שומע אותה נאנחת בכבדות ולאט לאט מעלה את הטונים ואני מבין שגם היא קרובה לשיאה ואז אני מגביר את הקצב גם של הזין וגם של היד ואני מתחיל להרגיש התכווצויות של הכוס של על הזין שלי ותוך שניות יורה לתוכה מטח של זרע והיא צועקת ככן כן כן אני גומרת ושנינו מתמוטטים על המזרון אני נשכב לידה והיא שמה את הראש על החזה שלי אני מלטף את שיערה שנינו מתנשמים בכבדות ואז היא אומרת לי איפה לעזאזל הייתה עד היום ....ואני עונה לה ואיפה את היית....

taltal0n

New member
תאמין לי, יש לך את זה בגדול ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מדליק ברמות ואפילו עשית לי חשק ללמוד עיסוי !

ילד24

New member
תודה.

ולא צריך ללמוד פשוט צריך לרצות לתת אני לא למדתי מעולם תפעל הרבה דמיון ותתן כל מה שיש לך למי שאתה עושה לו עיסוי ותראה שזה די פשוט....

בייסיק 1

New member
האהבות הכי גדולות הן ממש לידינו

כתוב יפה ומגרה

מממממ....יפה ומגרה .

יודעת שבקרוב גם אני אקבל עיסוי כזה .... מחכה כבר עם הלשון בחוץ .

למעלה