פנטזיה...

פנטזיה...../images/Emo6.gif

כתב לי אחד הקוראים, שעסוק גם הוא בפינטוזים, לא מוגשמים, פינטוזים שעושים חור בתחתונים, פינטוזים כשרואים אותם כתובים, לפעמים קצת מסמיקים, פינטוזים שגורמים לנו לפעמים לחיוכים, זה נותן לנו את הדרייב להמשיך בשיגרת החיים, הוא ביקש שאספר לו פנטזיה, ואקדיש אותה רק לו, שאספר לו כמה אני חושקת, כמה אליו עורגת, שרוצה אותו בתוכי, והוא מיד יבוא אצלי... ואני ממש מהססת, ואת ציפורני כוססת, איך אוכל לפנטז עליו, מי יודע מה יש מעליו, אולי עין פוזלת, אולי גיבנת, אולי כרס לו מלפנים, או זקן על הפנים, או אולי מכוסה הוא בפרווה, שתשמש לי לשמיכה. מה דעתכם?? האם אכתוב לו פנטזיה, והקדיש אותה רק לו... ערב טוב, מכורה לאהבה.

בעקבות הרגש.......

למכורה היקרה אז מה שם בדיוק קרה?? האם באמת הבחור שהיה בדבריו דיי ברור החליט שאת האחת שנמאס לו מרינת וענת שאיתך הוא רוצה לפנטז וזמן איתך לא לבזבז כי אז פתאום את תתאכזבי כאשר תצפי למלאך אלוהי ולפתא פתאום יבוא איזה "בום" מכוער ושפל ומלא בטימטום - ויבוא אצלך בדלת ולך יחייך ואת תחשבי "אוי רק שיילך" אך אולי פתאום ללא הסבר יבוא זה שאת עולמך יסדר ולך הוא ילחש מילות אהבה ואת כבר תצפי לבוקר הבא כשתקומו ביחד שניכם עירומים ותראי כמה הוא יפה ומדהים או כמו שאמר אביב גפן שהוא לפי דעתי מלא בחן (חרוז בעייתי - צר לי) "והיה ומשהו בא אל תסתובב - כי זה תמיד יכול להיות זה שידליק לך את הלב!!" אז זהו יקירה זאתי עיצתי יש לי הרגשה שיהיה לך ערב פראי וחייתי שלך סנייפר

ועוד דבר קטן...../images/Emo8.gif

אנחנו מדברים על המראה, וזה לא כל כך נאה, אלה הם דברים בטלים, וממש לא חשובים, העיקר הוא... מה שיש בתחתונים, האם הם גדולים, וצרים, או קטנים, ועבים. חחחחחחחח... שבת שלום. מכורה לאהבה.

../images/Emo13.gif../images/Emo8.gif

אז מה רצינית זה מה שמשנה מזה ההבדל מזה אנו נהנה? טוב , אולי , מי פה יחליט? הרי כל העניין פה זה משחקי מעלית שלפעמים היא למעלה בלי שום היסוס אך כאשר היא למטה על זה הביסוס ואני רק יושב , פה עלייך חושב האם את נאה האם מוחך הוא ערב? האם כבר מיציתי את נעוריי ואישה זאת תהייה טובה אלי? אחת שתגיד לי מראש מה היא רוצה ולא תחשוש מקצת משחקי אהבה !! ואני אגשים לך כל פנטזייה אפשרית כל מצב כל תמונה כל מה שהיא רק תחליט אז אצלי או אצלך ???

bar666xp

New member
סתם להיות רע או אולי לא

למה רק לו ? אם כבר אז כבר בפורום בגדול והריי אמרת שבפינטוז מדובר אז למה לפנטז אל מכוער (או אולי זה מה שבא לך שיהיה מכוער) אבל ביתר רצינות אם מדובר בהגשמת פנטזיה בקשי תמונה של הפנים. ותראי אם זה נראה תעים? אם כן נפגשים.

למעלה