פנטזיה שנתממשה

פנטזיה שנתממשה

שלום ... ברצוני לשתף אתכם בפנטזיה שהתממשה לי השבוע...וכל פרט הוא אמיתי! שמי הוא תמרה ואני חיה בקיבוץ בדרום. לפני כשבוע בא לעבוד בקיבוץ גבר בשנות השלושים המוקדמות לחייו. בפעם הראשונה ראיתי אותו בברכה המחוממת כשיצא מהמים ומיד תפס את מבטי. הוא היה גבוה, שרירי קצת שחום ..אבל מה שהיה בולט אצלו מכל היה איזור חלציו. בכנות הגודל זה לא הדבר הכי חשוב לי אבל ממנו אי אפשר היה להתעלם, ורציתי להתנסות בזה זמן רב. הוא שם לב לעייניים המעושות שכוונתי אליו וניגש לדבר איתי...בשיחה זו נוכחתי לדעת גם שהוא נשוי..אך בכל זאת קבענו לצאת באותו הערב. לאחר ערב מהנה החלטתי להזמין אותו לחדרי(בקיבוץ אין בתים יש רק "חדרים") התיישבנו על הספה ובלי הרבה כחל ושרק התחלנו להתנשק... בינתיים הוא הוציא מכיסו קונדום..שהיה עבה בהרבה מקונדום רגיל.(לא ידעתי שמייצרים כאלו בכלל) אח"כ הוא נעמד מולי כדי שאלביש את הקונדום ..אז פתחתי לו את המכנסיים ..ואז הורדתי לו את התחתונים...וראיתי את הזיין הכי גדול שאני לבטח אראה בחיי..אם אתם מעונינים במידות הוא 24 ס"מ בזקפה ובעובי כזה שאני בקושי מקיפה אותו עם שתי ידיי ביחד!! הלבשתי עליו את הקונדום שגם זה לא היה קל...וויתרתי על מין אוראלי כמובן. אחכ הוא התיישב על הספה כשהזיין שלו ביד ..אני בינתיים הורדתי את התחתונים והחולצה ונשארתי רק עם חצאית קצרה ונעלי עקב..לפני שהספקתי להוריד אותם הוא לקח לי את היד וקרב אותי אליו...הלב שלי פעם בחוזקה... לפני שחדר אלי הוא הרים קצת את החצאית וליטף לי את הכוס שחוץ מכמה שיערות ג´ינג´יות בהירות הוא די חלק..וגם היה רטוב למדי . אז התקרבתי עליו והכובע של הזיין שלו היה בפתח של הכוס. קצת חששתי מזה כי הוא היה כמעט בגודל כדור טניס..וכשהוא חדר אלי חששותי התאמתו...צעקתי צעקת כאב למרות שהוא ניסה להיות עדין. כך הוא המשיך לזיין אותי בעדינות כשאני רוכבת עליו עם חצאית ונעלי עקב..לאחר זמן מה הכאב פחות או יותר פג אך עדיין הוא לא נכנס בקלות.לאחר כמה דקות התחלתי לרעוד בכל הגוף משכרון חושים ..האורגזמה היתה קרובה ופישקתי את רגלי החטובות והרזות כמה שיכלתי..ואז זה בא..לא היתה לי שרשרת אורגזמות כזו מעודי.. אמנם זאת לא היתה הפעם היחידה שעשינו את זה באותו לילה אבל אני לא אשעמם אתכם...תודה על ההקשבה.

ron19999

New member
תגובה

אני חדש פה. בתור קיבוצניק לשעבר אני מתגעגע לפתיחות המינית. אשמח לשוחח איתך במייל. ביי

RoboCoc

New member
שאני אבין...

את מסתובבת עם סרגל ומודדת לגברים בזמן המשגל? נשמעת סטייה מדליקה!!!

לא שיעממת אותנו

להיפך... אבל גרמת רגשי נחיתות קלים אצל אלה שיש להם קצת פחות מ-24 ס"מ

לך גינגית יקרה

אין כמו להגשים פנטזיה. זה מהנה ומענג. ונותן טעם של עוד ועוד ועוד. ועוד כתבת את זה בצורה מגרה וכחולה. מלאכית כחולה

תגובה../images/Emo6.gif

עם זה היה או לא זה לא משנה פשוט "סחטן " על התאור, הוא מרטיב את במסך בזמן הקריאה,תמשיכי לעשות דברים משוגעים תהני מכל רגע ואם ישאר לך עוד כח אז תספרי לנו. שלך הבונבון הכחול.

למעלה