פנטזיה של מילואים

פנטזיה של מילואים

לפני 3 חודשים קיבלתי צו מילואים, פעם ראשונה מאז שהשתחררתי משירות קבע ארוך ומייגע. פתחתי את המעטפה וחשכו עיניי, במקום מילואים בקריה קיבלתי צו לאבטחת ישובים בשטחים. לא שיש לי בעייה עם מתנחלים, להפך, אני דתי ואישתי במקור מהתנחלות...אבל למי יש כוח לזה. לפני חודש התייצבתי ביחידה, ולאחר 3 ימי אימון, נסענו להתנחלות. עשיתי חפיפה בגיזרה עם הקצין שהחלפתי, הצבתי את החיילים בעמדות ויצאתי לסיור על הגדר ההיקפית בג`יפ שהועמד לרשותי. בתי ההתנחלות היו מרוכזים במרכז הישוב, אבל השטח היה די גדול. נסעתי על הגדר, עצרתי בנקודה שמשקיפה לכפר הסמוך, לקחתי את המשקפת ובחנתי את הגבעות. לפתע קלטו עיניי מתחת לעץ גדול בפאתי הישוב, בחורה צעירה נשענת על העץ ומנגנת בגיטרה. עליתי על הג`יפ ונסעתי לעברה. עצרתי והצגתי את עצמי כקצין החדש בגיזרה, היא חייכה אלי והציגה את עצמה כשירה, תושבת המקום. הרגשתי שהיא בוחנת אותי בעייניה, מבט שלא ציפיתי מבחורה דתייה צנועה וחסודה. לא יכולתי שלא לבחון אותה, גבוהה, רזה, עיניים מיוחדות ושיער מתולתל. שני שדיה הזדקרו להם מבעד לחולצה הצמודה שלבשה, והחצאית שהגיעה קצת מעל לברך גרמה להיסתקרן מה יש מתחתיה. היא הרגישה במבטים שלי, וכנראה גם בזיקפה שהתחילה לצמוח במדים שלבשתי. אתה יודע, היא אמרה,ההורים שלי נוהגים לארח לשבתות חיילים וקצינים דתיים, אולי תצטרף אלינו? מאחר והייתי באמת מתוכנן להישאר בשבת בישוב, קפצתי על המציאה. מי כמוני יודע שעדיף אוכל ביתי על קופסאות שימורים... ערב שבת, סיימתי לסייר בין כל העמדות ולהביא אוכל ואספקה לחיילים, וחיפשתי את ביתה של שירה, מצאתי אותו לפי הכיוון שנתנה לי ונקשתי על הדלת. היא פתחה את הדלת, לבושה בחלוק ורוד, שיערה היה עוד רטוב ומייד ראיתי שהיא אחרי מקלחת. הריח שנדף משערה היה מעורר במיוחד והחיוך שלה כבש אותי. היא הזמינה אותי להיכנס, הושיבה אותי בסלון וקראה לאביה. אביה נכנס לחץ את ידי והציג את עצמו. אני נכנס להתקלח ומייד לאחר מכן נלך לבית הכנסת, הוא אמר. ישבתי לי בניחותא ולקחתי את העיתון של יום שישי. שירה נכנסה לחדרה, מגניבה מדי פעם מבטים לעברי, היא סגרה את הדלת רק למחצה, ויכולתי לראות שהיא מסתכלת עלי, התסכלתי מייד לתוך העיתון שלא תראה שאני בוהה בה. היא נעלמה מטווח ראייתי ולפתע ראיתי אותה שוב, עומדת בתחתונים וחזייה ומחייכת לעצמה ( או אולי אלי...). לא האמנתי למראה עיני והשפלתי מייד את מבטי. אביה בדיוק יצא והיא טרקה את דלת חדרה. הלכנו לבית הכנסת, התפללנו לבורא עולם, וחזרנו לארוחת שבת חגיגית. במהלך הסעודה שוחחנו והבנתי ששירה היא הצעירה מבין אחיה וכולם כבר נשואים ועזבו את הבית. הארוחה הסתיימה ואני קמתי לצאת. אביה של שירה תפס אותי בידי ואמר לי- תישאר לישון כאן, נדאג לך למיטה חמה ולכל מה שתצטרך. גם ככה תיכננתי ללכת לישון במגורי החיילים, חשבתי לעצמי, אז לא יקרה כלום אם אשאר. ישבתי בסלון ושבתי לעיין בעיתון. אחרי שעה בערך ההורים פרשו לישון ואני ושירה נשארנו לבד. היא התיישבה על הספה לידי, ואמרה לי : נו, מה אתה אומר עלי? אהבת את מה שראית? נהייתי אדום כמו סלק ואמרתי לה שהסתכלתי בלי כוונה. היא חייכה ואמרה: עם כוונה או בלי כוונה, אהבת מה שראית?! הנמכתי את קולי ואמרתי שכן. תודה קצין חמוד, היא אמרה, קמה והלכה לכיוון חדרה. עם כוונה או בלי כוונה היא התחככה בי והאטה את תנועתה כשרגלה נוגעת ברגליי. כבר היה קשה לי להסתיר את הזין שלי שדחף לצאת החוצה מהמדים. היא הראתה לי איפה החדר שהו הייתי אמור לישון ופרשה לחדרה. אחרי כמה דקות הרגשתי שעיניי נעצמות וקמתי מהספה צועד לכיוון החדר. כשהגעתי לחדר של שירה שמעתי אנחות חרישיות, הצמדתי את האוזן לדלת ושמעתי גניחות. הסתכלתי שאין אף אחד שיכול לראות אותי והצצתי מחור המנעול. המראה היה מדהים: שירה שכבה על השטיח במרכז החדר, עירומה כביום היולדה, כרית הייתה דחופה בין רגליה והיא עשתה תנועות משגל ארוכות וחושניות.לא יכולתי להוריד עיניי ממנה, היא התגלגלה על הריצפה, בשלב מסוים העיפה את הכרית והחדירה אצבעות לתוך הכוס שלה. כוס חלק ומגולח שכזה לא ראיתי הרבה זמן. שירה סיפקה את עצמה כמו שאישה אמיתית יודעת לעשות, הצלחתי לראות את אצבעותיה הרטובות. גבה התקמר ואגנה החל לעלות ולרדת במהירות, ראיתי שהיא מאבדת שליטה על גופה, לא היה ספק שהיא חוותה אורגזמה אדירה.

HAPPY HOUR

עוד יום עבודה עמוס הסתיים, החלטתי בדרך הבייתה לעצור לאיזה משקה טוב בפאב הסמוך. התיישבתי על הכיסא ליד הבר, הזמנתי כוס בירה והטבעתי את יגוני בכוסית ( למרות שזאת לא הייתה בדיוק כוסית...). לפתע קלטתי אותך, יושבת כמה כיסאות משמאלי. גבוהה, יפה, מתולתלת, עיני נץ ירוקות. חייכתי אלייך וחייכת בחזרה. סימנתי לך לבוא לשבת לידי ואת קמת ובאת. הושטתי לך יד, נעים מאוד אני עובד לא רחוק מכאן במשרד רואי החשבון. ואת אמרת לי שאת עובדת בפקליטות כתובעת. ראיתי שאת בוחנת את טבעת הנישואין שענדתי. מפריע לך? שאלתי, ואת אמרת: מה פתאום! גם לי יש אחת... סיימתי לשתות ושאלתי אם סיימת כאן. אמרת שכן וקמת ביחד איתי. כשקמת ראיתי עד כמה את חטובה, וכמה הבגדים מחמיאים לגופך הסקסי. איפה את גרה, שאלתי. ר"ג, ענית. וואלה גם אני. ואיך את נוסעת? באוטובוס עד הבית. מה דעתך בטרמפ עד הבית שאלתי? ראיתי שאת חושבת לרגע וכמעט שחזרתי בי כי לא רציתי להביך אותך. אני אשמח לטרמפ אמרת לפתע. נכנסנו לרכז, הנעתי והתחלתי לנסוע. החצאית שלך עלתה למעלה וראיתי זוג רגליים שזופות וחלקות. קשה היה לי להסתיר שאני מסתכל עלייך. תגיד לי, שאלת, אתה מאושר? בלי לחשוב אמרתי לך שלא. אני לא מאושר...החיים שלי לא ממש טובים. גם שלי לא, אמרת. הנחתי ידי על ברכך ורציתי לעודד אותך. הרגשתי איך היד שלי יורדת לכיוון החלק החשוף, ואת ממש לא התנגדת. התחלתי ללטף את הברך, וללאט לאט עליתי במעלה הרגל , ליטפתי את הירך והרגשתי את החום שלך. התקדמתי לכיוון התחתונים והתחלתי להרגיש את הרטיבות שמילאה אותך. אחזת בידי ואמרת לי להמשיך. הסטתי באצבעותיי את התחתונים הצידה והחדרתי אצבע אחת לתוך הכוס החם. נשענת אחורה וגירגרת בהנאה. אני לא יודע איך הצלחתי להתרכז בנסיעה אבל כשהגענו לבית שלך כל המושב היה ספוג במיציי התאווה שלך. מוקדש לזאת שאני חושבת עליה 25 שעות ביממה...

המשך...

המילואים המשיכו ולא יצא לי לראות את שירה ביומיים הקרובים. ביום שלישי פירגנתי לעצמי אפטר ודאגתי שקצין אחר יחליף אותי ל- 24 שעות. יצאתי משער הישוב בריכבי הפרטי ובטרמפיאדה ראיתי דמות מוכרת עוצרת טרמפים. לא הייתה זאת אחרת מאשר שירה הסקסית. התפללתי שהיא לא תהיה לבד בתחנה, כי ידעתי מה יקרה אם אקח אותה לבד ברכב. לצערי ( או שלא...) היא הייתה לבד. היא ראתה אותי וחייכה. לאיפה את צריכה? שאלתי. לאיפה שתיקח אותי יהיה טוב, קצין יקר, היא אמרה. היא נכנסה לרכב והתיישבה במושב האחורי. לאיפה את נוסעת? שאלתי. לפגוש חברות בת"א, לצאת קצת לנקות את הראש. אמרתי לה שאני אקח אותה כמעט עד לשם כי אני עובר דרך המשרד לקחת כמה נירות. נסעתי לי ושירה הייתה שקטה מאחורה, אחרי 20 דקות כשעברנו את המחסום בדרך למרכז, ראיתי שהיא מפשפשת בתיק שלה. איבדת משהו? שאלתי. היא גיכחה...לא איבדתי, אני פשוט צריכה להחליף בגדים, לעבור למשהו יותר נוח... לא חלפו כמה שניות והיא הרימה את חולצתה, וחשפה גוף חלק, שחמחם וזוג שדיים מתוקים בתוך חזיה כחולה. מזל שלא היה רכב לידי כי בטוח הייתי מתנגש בו. היא שמה על עצמה גופיה לבנה שלא הסתירה יותר מדי. היא שאלה אותי אם אהבתי מה שראיתי במראה, חייכתי ואמרתי שכן.להפתעתי היא הרימה את רגליה, הניחה אותן על שתי משענות הראש של המושבים הקידמיים והורידה את החצאית הארוכה שעטפה את רגליה. היא נשארה עם חוטיני קטנטן וכחול תואם בדיוק לחזיה שלה. לא יכולתי להתאפק ושאלתי אותה: תגידי לי שירה, את לא חושבת שזה לא צנוע? שירה התגלגלה מצחוק. מה אתה חושב, שאני בתולה? אני עושים גברים כמוך לארוחת בוקר! כאן כבר לא יכולתי להתאפק, ושלחתי אליה יד אחת, מנסה עם השניה להתרכז בהגה ובנהיגה. הרגליים שלה היו חלקות ונעימות. זהיתי חורשה גדולה בדרך ועצרתי את הרכב בחריקת בלמים בין העצים מוסתר מכל עין. יצאתי החוצה והיא יצאה ביחד איתי, תופסת אותי וזורקת אותי על מכסה המנוע. בלי להתבייש ניגשה אלי פורמת את כפתורי המדים ומשאירה אותי חשוף חזה, היא ירדה על ברכיה ושלפה את הזין שלי שהיה זקוף וחם מתוך המכנסיים, ממש במקצועניות הייתי אומר. היא התחילה ללקק אותו מכל הכיוונים, לעבור על הביצים, ללקק את הכיפה, יונקת אותו ומלטפת אותו תוך כדי. היא שיגעה אותי לגמרי, תפסתי בשערה המתולתל והצמדתי את פניה לזין שלי. הרגשתי שאני עומד לגמור ושאלתי אותה אם זה בסדר, היא הנהנה בראשה לא ממש יכלה לדבר. שיחררתי זרע לתוך פיה ושיחררתי אנחת רווחה. היא שיחררה את הזין שלי מפיה, לא לפני שדאגה ללקק ולאסוף כל פיסת זרע שעוד נשארה עליו. הקמתי אותה ועכשיו היה תורה להיות תמודה לרכב. הסטתי את תחתוניה הקטנים הצידה, פישקתי את רגליה, ירדתי על הברכיים והתחלתי ללקק את הכוס החם והרטוב שנתגלה לנגד עיניי. היא הייתה כל כך טעימה, ואני כמו שאני יודע, עשיתי לה את החיים טובים, ליקקתי, נישקתי ומצצתי כל נקודה, דחפתי אצבעות לתוך הכוס החם עד שהיא לא יכלה יותר וצעקה שהיא רוצה אותי בפנים. הקמתי אותה והשענתי אותה על הבגאז עם הישבן מופנה אלי ובתנועה חדה ומהירה חדרתי אליה מאחורה לתוך כוסה הורדרד. היא גנחה והתחילה לנוע יחד איתי בקצב, שולחת יד אחורה ונועצת ציפורניה בישבני. זה היה זיון מעולה ומטריף ושנינו גמרנו ביחד בקול תרועה.

נראה לי שאני חוזרת בתשובה ../images/Emo6.gif

ועוברת להתנחלות אם הייתי יודעת שבצה"ל שומרים כל כך טוב על האזרחיות, הייתי ישנה יותר טוב בלילה...

למעלה