"פנטזיה של בתולה".

sandwichtown

New member
"פנטזיה של בתולה".

אנחנו חוזרים לדירתך מחובקים, צוחקים... אחרי שאתה סוגר את הדלת אני מחבקת אותך ומסתכלת בעינייך. המבט בהן אומר לי בדיוק מה אתה רוצה עכשיו... אני מתחילה לנשק אותך, ואנחנו מתקדמים לאט לאט לכיוון חדר השינה שלך... מורידים בדרך את הבגדים, תוך כדי חיכוך לשונות, משאירים מאחורינו שביל של בגדים. אנחנו מגיעים לחדר השינה המעומעם שלך עירומים לגמרי ונשכבים ביחד, אתה צמוד מעליי, על המיטה. אנחנו עדיין מצחקקים, אני עדיין מנשקת אותך... אבל אתה מפסיק, אני מרימה את הראש, משתוקקת לעוד מהלשון המדהימה שלך... אנחנו מסתכלים אחד לשני בעיניים כמה שניות ארוכות, הזין שלך עומד וקשה, מתחכך לי בין הרגליים, אבל עוד לא נכנס... "אל תכאיב לי..." אני לוחשת לך. אתה לוקח את הזין שלך בידיים ומחדיר, לאט לאט... אני מייד מתפתלת, לא יודעת אם זה מכאב או מהנאה... שנינו צמודים מאוד, אתה מלקק לי את הצוואר... אתה מזיין אותי לאט, אני נעה בקצב שלך, אבל אתה מגביר את הקצב, מכניס ומוציא, מכניס ומוציא, אני פולטת אנחות פה ושם. אתה מרוכז, כל כמה שניות מגביר את הקצב, נושם בכבדות... ולבסוף אתה גומר בתוכי, נותן לי מין נשיקה של תודה ומחייך... מוקדש לא´.

אני מעדיפה את הראשונה../images/Emo8.gif

אחחחחחחח הפעם הראשונה, לא תמחק מזכרוני לעולם. לא קשור אם היה מהנה או לא, אבל הפעם הראשונה היאראשונה

הפעם הבאה

אני עכשיו הולכת בשמחה עם בעלי לפעם המי יודע כמה. לילה טוב. (על החתום - מכשף ופי)

jacobf1

New member
אחרי הפעם הראשונה ברור שבאה

הפעם השניה והשלי............

למעלה