פנטזיה של בוקר

פנטזיה של בוקר

בוקר עלה ואותך מחפשת לצידי, היום לא עובדת , אז קמתי מאוחר איש מקסים שכמוך אותך לאהוב מבקשת הבוקר, אותך רוצה עמי, בתוכי, מעלי . רוצה לנשק את עיניך ואת לשפתייך החושניות האדומות כדובדן ללטף את גופך הגברי המלא, ללטף את הקפלים , את הגוף שאותי מענג להצמד אליך ולחוש את חום גופך מחמם את גופי המתעורר ללטף אותך עד שתתעורר,מלטפת ונוגעת וההזדקרות בגופך עם שחר,אותי מדליקה האצבעות שלך הלוטפות את גופי מעבירות בי זרמים מעוררים בעיניים עצומות מנשק לי, ונצמד אלי לחיבוק חזק , מהדק את האגן אלי מצמיד את ההזדקרות שלך אלי,מתחכך בגופי,חצי רדום מלטף את שדיי הגדולות פייך נע על הפטמות שלי, יונק אותם בעדינות , הן מתחילות להזדקר מעיינות נסתרים מתחילים לנבוע , מקומות נסתרים מתחילים להטרטב אצבעותיך נשלחות ללטף את המקומות הלחים , אצבע אחת ,ואחר כך גם השניה אני נאנחת מתענוג , התנועה אותי מרגשת , אני נעה שאצבעותיך יתחפדו בי האצבעות המענגות אותי עם בוקר מחליפות את הדבר האמיתי במשחק רוצה לקום לאהבה ,התשוקה אילך אהוב היא חזקה ממני , רוצה אותך בתוכי מבקשת אותך בתוך גופי , נצמדת אליך , אתה חודר לתוכי ,נדחק בעדינות נכנס ויוצא בעדינות , מושך את התנועה, אני נאנחנת נעה מתחתיך אתה ממלא אותי בנוכחות הזקורה שלך , מענג אותי בתשוקה של בוקר זה הבוקר אותו אני מבקשת הבוקר לצידך לשכב, איתך לעשות אהבה איש חושני שאת גופי מכיר ואוהב, האחד והיחיד שאיתי מיטה חולק אהוב ואוהב שאת חיי האיר והלב מילא בהמון אהבת אמת

פ123

New member
ג'ייייי את ענקית... איך קמים מהכסא-

עם זקפה כזו????

בקלות עומדים הולכים לשרותים

עומדים על הרגלים וזהו לך לשרותים במשרד כאילו לא קרה כלום שם את יודע מה לעשות בכדי שלא יבלוט מה שגדלת במכנס חוץ מזה אני לא אחראית למחשבות שלך מתרוצצות בדאש

Rנבוני

New member
מזל שאני בבית עכשיו

כי גם לי עומד....
Rנבוני

ארנבוני ../images/Emo140.gif

אז אולי תמצא ארנבת מתוקה שתשמח לגלות שהארנב יודע לעשות אהבה איתה תשמח שהוא עומד, כי יהיה מה לעשות עם זה בעיקר שקמים בבוקר זה מתוק יותר מגזר טרי

Rנבוני

New member
תודה ../images/Emo39.gif

הארנבת הקבועה שלי שמחה מאד לגלות בבוקר גזר
Rנבוני

vaselius

New member
נסיכה../images/Emo47.gif איזה עונג לקרוא אותך

מצליחה להכניס לכל סיפור אוירה של חושניות ואהבה תשוקה ורוך כתוב יפה מגרה מאד אך לא בוטה אולי לא אחראית על מחשבותי אך מצליחה להשפיע עלהן בדרכים מענגות

תודה ../images/Emo140.gif

תמיד זה קוסם לכתוב מה הייתי רוצה לחוות, אוהבת את האהבה , המיניות רק חלק ממנה ,ושנים על שנים היה חבוי בתוכי ומאחר את הנסיך שעושה לי את זה, טרם פגשתי כותבת ספורים ושירים, וחלק מהם נכתבו בפורום לא אחראית למחשבותיך אך מודעת למה שהמילים שלי עושות לא, אין לי בעיה עם ההזדקרות שנוצרת במוח ובגוף בתנאי שלא מובלים מזה , הנה אצרף משהו נוסף רצה ואצה בין המשימות בין יקיצה לשינה , רוצה לישון ונוח בידייך, שאתה אותי עוטף באהבה, איתי עושה אהבה כל הליל , עש שיוצא עשן לבן אם הייתי פוגשת איש , גבר שלי מתאים ,מאמינה שהייתי מאושרת מאד אך החיים לבד לא לי נועדו לכן עליו חולמת וכותבת אם תשאל מה היה אם הייתי פוגשת באהוב ואהוב? מה הוא היה לוחש לי , כיצד הייתי לוחשת לו , אוהבת אותו מתעלסת עמו ומה אענה לו לאיש האהוב עלי , שראשי על חזהו מונח , מקשיבה לדופק לבו האיש שבו אני אחשוק, ובידיו החושניות אלוטף, בזעקת האורגזמה שתצא מפי ,שכעת סגור על בריח,מגופי החושני שצמא לאהבה כי הליטוף והחשק האהבה כרגע הם במילה לא יותר מזה רוצה לחוש אותו בתוכי , כמו שהוא ירצה להתעטף בי , להמריא לשחקים חולמת את האהבה , מחכה לרגע שהיא תכנס לחיי

Rנבוני

New member
מאחל לך שהנסיך יגיע

וישא אותך על גלי התשוקה החושנית שאת כה ראויה לה.
Rנבוני

למעלה