פנטזיה של בוקר

dahanis

New member
פנטזיה של בוקר

הכרנו באינטרנט,בשיחת לילה מאוחרת באיסיקיו,משועממת-קראת לעצמך. מאהב קראתי לעצמי. את בת 28 אני בן 26. התחלנו לפטפט,השיחה התגלגלה לה כאילו הכרנו שנים... המרחק לטלפון היה קצר... פטפטנו על החיים,על אהבות,אכזבות,תשוקות,כאב ועל השעמום של הבודדים. רצינו קצת לצאת מהשיגרה המשעממת שאנחנו כ"כ שונאים…והחלטנו לעשות משהו מטורף….משהו שתמיד שניזכר בו יעלה חיוך נחמד על שפתינו…. את באה למחרת …. …קצת לפני חצות….בחוץ יורד גשם זלעפות… לבושה בחצאית שחורה עד הברכיים וחולצת כפתורים בהירה…. אני מכוון אותך בפלאפון אל הדירה, ,את עומדת מול הדלת הפתוחה,מתלבטת האם להכנס… את פוסעת פנימה..הדירה חשוכה,מוזיקה נעימה מתנגנת לה ברקע…את מסתובבת לסגור את הדלת אחרייך. שומעת אותי פוסע מאחורייך,נצמד אלייך,מריח את שיערך הרטוב והריחני…. ידי מחבקות אותך,את משעינה את צווארך על כתפי,מפקירה אותו ללשוני… הלשון מטיילת אל אוזנייך,נושף נשימות חמות אל אוזנייך,מלקק את קצות התנוכים העדינים… הלשון יורדת מטה,אל צווארך הרך,מלקק בליקוקים עדינים…מנשק..הנשיקות הופכות לנשיכות קטנות… את שולחת ידייך אחורנית,מלטפת אותי,נצמדת אליי,מרגישה את הבליטה המתחככת בטוסיק החמוד שלך… אנחנו נכנסים לחדר,על הרצפה מונח לו מזרון רחב… את נשכבת אני לצידך… שפתיי מחפשות את שלך,מגששות בחושך,עובר על עינייך,לחייך… שפתיי פוגשות בשלך.נשיקה קטנה מגששת,טועמים אחד את השני… את מרימה את ראשך,תופסת את שפתיי בין שינייך,מושכת אותי אלייך,אנחנו מתנשקים בטירוף… מתלקקים…אוהב להרגיש את הלשון החמה שלך בין שפתיי,מתערבבת עם לשוני… אני שולח יד,פותח כפתור בחולצתך,ועוד אחד…. הלשון יורדת בעקבות האצבעות..מלקק את הצוואר,יורד אל השסע העדין שבין שדייך… את לא לובשת חזיה,הלשון מטפסת בגבעות הרכות,סוגר בליקוקים מעגליים סביב הפטמה… מוצץ אותך,יונק אותך עמוק לתוכי,מרגיש את הפטמה מזדקרת בין שיני… אני מלקק ונושך…מוצץ ויונק אותך עוד ועוד….כמו תינוק רעב…. אני עובר משד למישנהו,מטפל בשניהם,חוזר לצווארך ומשם אל שפתייך הצמאות לנשיקות… אני יורד אל כפות רגלייך…מנשק כל אצבע ואצבע..מוצץ אותן בעדינות ,מעסה את כפות רגלייך… ידי מלטפות,מטפסות,אל הקרסוליים,אל הברכיים,והלשון בעקבותיהם…. החצאית מטפסת לה לאט למעלה…כשלשוני מלקקת את ברכייך החמות,ידי כבר מלטפות את ירכייך… אני ממשיך מעלה,אל ירכייך,מלקק אותן מבחוץ פנימה… את מפשקת רגלייך,עוצמת עיניים ומתמכרת להנאה… אפי מתחכך כאילו במקרה במפגש רגלייך…את נרעדת לשנייה,והנה לשוני כבר מלקקת את קו התחתונים… מרגיש את השפתיים הנפוחות שלך מבעד לתחתונים… אני הופך אותך על בטנך…מעסה את גבך…את הזרועות,את הצוואר….יורד לאט מטה… מסיר ממך את החצאית,ואת נשארת בתחתון שחור ודק…. מלטף את פלחי הטוסיק שלך,הם כ"כ רכים ונעימים,… אני מתחיל לנשק וללקק אותן,מגלגל בשיניי את תחתונייך למטה…. שולח לשון חמה ורטובה אל השסע ….מלקק בעדינות,יורד מטה..אל החור הצר וההדוק שלך… אוהב להרגיש אותך מתכווצת מהנאה כשלשוני מלקקת את החור השרירי…מלחך אותך…. דוחף פנימה את קצה הלשון,ידי לא מפסיקות ללטף אותך…. את כבר לא יכולה יותר….מתה להרגיש את הלשון בתוכך,את קופצת עלי,משכיבה אותי על גבי ומתיישבת על פני… אני שולח לשון לתוכך,מופתע לגלות כמה רטובה וחמה את בפנים…. אצבעותיי מחטטות בשפתייך,מוציא את הדגדגן ממקום מחבואו,קטן ורוד ומגורה…. שפתיי סוגרות עליו,אני מוצץ אותו לאט,לא בכח,מלקק אותו בקצה הלשון… שומע את קצב נשימותייך הולך ומתגבר….מרגיש את המיצים הנוזלים על פני…יאמי…. ממשיך ללקק בטירוף…ואז לפתע גופך מתכווץ כולו,ובצרחה חדה את גומרת לי על הלשון… אני ממשיך הלאה..עוד ועוד…גמירה ועוד גמירה…. אני שולח אצבע רטובה…מחכך אותה בחור התחת המתוק והמגורה שלך…מחדיר אותה לאט לאט פנימה… את מתפתלת בהנאה…מרגישה את לשוני בתוכך..ואת אצבעי בתוכך…מלקק ומעסה את תוכך… אני שולח אצבע,מחכך אותה בקצה דגדגנך…מחדיר אותה עמוק לתוכך,אוהב את הרגשת השפתיים הרטובות הלופתות את האצבע… מחדיר לתוכך עוד אצבע ועוד אחת,מגביר לאט לאט את הקצב… קצב נשימותייך גובר בהתאם,אנחנו מתגלגלים לנו על המיטה…מי שיעמוד מהצד לא יראה איפה אני מתחיל ואיפה את… פשוט אחד בתוך השני…לשון…אצבעות…על מה שרק אפשר וכמה שאפשר…. וכך בסוף,שנינו מחובקים,עייפים,סחוטים ומזיעים ונרדמים עם חיוך על הפנים…שומרים את המנה העיקרית לשבוע הבא…. תגובות למכתב אשמח לקבל לכתובת [email protected] אני }{

אמממממממ

טוב טוב .. אהבתי

dahanis

New member
הנה עוד אחד בשבילך..מכתב שכתבתי

היי הייתי בכייף כותב לך מה הייתי נורא שמח לעשות לך עכשיו אם היית לידי,אבל לצערי השפה העברית לא נותנת לי מגוון רחב של תמרון עם מעט המילים שאליעזר בן יהודה הקדיש לנושא הנעים והמרגש הזה…. אני נורא אוהב לקרוא סיפורים באנגלית,שם יש הרבה יותר מילים וביטויים מענינים,כך שנורא קשה לחזור על עצמך,אבל פה אני מפחד לכתוב לך מכתב שיהיה זהה למכתבים הקודמים שקיבלת ממני. כלומר,אולי הרעיון יהיה שונה,אבל בגדול זו אותה גברת בשינוי אדרת….הייתי יכול לתאר פנטזיה על מפגש על חוף הים,אבל אחרי ארבע שורות זה היה דומה למה שהיינו עושים גם על מכונת כביסה רוטטת וסוחטת…. ופה בא הקטע של הפנטזיה…. למרות שהשימוש במילים הוא דומה למדי,לרוב,בפנטזיות זה שונה מהמקובל,כלומר,לרוב פנטזיה תהיה על משהו מיוחד,על קטע עם עוד אשה למשל,על שלשות,רביעיות,וכל מיני סיטואציות ומשחקים שונים ומשונים,ופה כבר יש הרבה יותר מרחב תמרון…. אני מנסה להתעמק ולחשוב איך אפשר בלי פנטזיות,הרי חלומות,פנטזיות ושאיפות הן לרוב המטרה לשמה אנו חיים,כלומר אני מציב לעצמי יעד אליו הייתי רוצה להגיע,לאו דווקא בתחום המיני אלא בכל דבר,עבודה,לימודים,קרירה,הצלחה…וכד'. אז יש לך פנטזיה אחת והיא שיהיה לך משרד פרסום,ואני בטוח שאת תתאמצי המון להגיע לשלב הזה,לבוקר בו תפתחי את דלתות הזכוכית של משרד הפרסום שלך,תביטי מסביב ותסמני וי דימיוני ברשימת החלומות שלך. גם בסקס זה כייף…אולי יש לך פנטזיה ואת לא מודעת אליה? אני אהיה בוטה וישיר,אבל,למשל כשאת מאוננת על מה את חושבת? מה עולה לך בראש? מה גורם לך סתם פתאום באמצע היום להיות מגורה בטירוף? אני מנסה לדמיין אותך עכשיו קוראת את המכתב הזה…סביר להניח שזה יהיה מאוחר בערב,שתחזרי מליל הבישולים שלך…אחרי מקלחת טובה…הכל חשוך,ורק הטלויזיה על MTV יושבת לך על הכסא,עם כותונת קצרה…ברכיים חשופות…העיניים קצת עייפות..את מתחילה לקרוא…ואני מזיין לך את המוח בכל מיני תיאוריות וקונספציות שונות ומשונות על חלומות…. את בטח קיוית וחיכית למכתב לוהט…למכתב שכשתקראי אותו העיניים ירוצו קדימה…קוראות את המכתב בתשוקה…יד אחת גוללת את הדף מטה,והיד השניה מלטפת בעדינות את הירכיים פנימה… בטח חיכית לפרפרים שיתעופפו לך בבן כשתקראי על הנשיקות הלוהטות והרטובות שלנו…מנסה לדמיין את צורת הנשיקה…את טעם השפתיים ומגע הלשון החמה…. יהיה קשה לי נורא לאכזב אותך….אז אני גם לא אעשה זאת…. אני פשוט אכתוב לך ….מקווה שתהני… רעיון ספציפי אין לי כרגע בראש,אבל אני בקטע של לזרום,אז נראה כבר לאן נגיע… מה שכן נורא בא לי זה לעשות לך מסאז מעניין…. להשכיב אותך בעדינות על מיטה נעימה,כרית מתחת לראש…את שוכבת על הבטן…עירומה לגמרי…אנחנו אחרי לילה של סקס מטורף…את סחוטה…ולוחשת לי באוזן שלא יזיק לך איזה מסאז קטן לסיום…. אני שופך מעט שמן ריחני בין כפות ידי ומשפשף אותן אחת בשניה,אני מתיישב לצידך,שופך מעט שמן על כתפייך..ובתנועות עדינות מתחיל לעסות אותך…את מרגישה את אצבעות ידי מחליקות על כתפייך בעדינות,משחררות את כל השרירים העייפים מהלילה הסוער… את עוצמת עיניים..מתמכרת לפינוק… אני מעסה את זרועותייך…מעסה את עורפך..רוכן מפעם לפעם,מרפרף לך נשיקה על הגב או על העורף…מעביר לק זריז על האוזן… ידי גולשות אל גבך…אוב לשלוח ידיים אל צידי הגב..להרגיש את שדייך הלחוצות אל המיטה…ללטף את קצותיהן…את מתרוממת מעט..נותנת לאצבעותיי לעסות את שדייך..הפטמות מתעוררות למגע השמן הנעים…אוהבת את ההרגשה של השדיים הרכות המתחככות אחת בשניה…. אני ממשיך לעסות את גבך…יורד אל הטוסיק המוצק והמתוק שלך… נזכר בתחילת הערב באותה צמרמורת נעימה שעברה עלייך שלשוני ליקקה לראשונה את הטוסיק המתוק שלך….זוכר איך דחקת את הטוסיק שלך אל מול פניי…מתה להרגיש את לשוני הרטובה והמלקקת…. אני מעסה את ישבנך….אוהב להביט בו מבריק משמן….אני שופך שמן במורד גבך..אוהב לראות אותו נבלע בשסע של הטוסיק שלך…זורם לו למטה..ומתערבב עם מיצי תשוקתך… אני נשכב מעלייך..מחכך את החזה שלי בגבך…אני גם נספג בשמן… וגופי מחליק מעלייך…את מרימה את רגלייך ומשלבת אותן עם רגליי אני מתחכך בך באיטיות…אוהב את זה בטירוף… את מרגישה אותו מתעורר שם מאחורה…. מרגישה אותו נגרר על גבך…בהתחלה רך ונעים…ולאט לאט את מרגישה איך הוא מתקשה…והנה הוא כמו שאת אוהבת אותו…חם וקשה…. הוא מחליק מטה…אל בין ישבנייך…את סוגרת אותן בחוזקה…אוהבת להרגיש אותו מחליק החוצה ופנימה…. את מרגישה אותו מתחכך בחור התחת הצר והדוק שלך….ופתאום הפחד שהיה לך עד כה מהמחשבה על כך עוברת לך…. את רותחת…לוהטת…מתה להרגיש אותו בתוך הטוסיק שלך…. אני מרגיש את אצבעותייך אוחזות בו…הוא מחליק לך שוב ושוב מבין האצבעות בגלל השמן שעוטף אותו…וזה מוצא חן בעינייך…את משחקת איתו חתול ועכבר… וזה מגרה אותי בטירוף…. ואז את אוחזת בו בכוח…מביאה אותו אל מול הטוסיק המתוק שלך…ואז את לוחשת לי "נכון שלא תכאיב לי מתוק?" "כמובן שלא" אני לוחש לך חזרה…. את משפשפת אותו בעדינות בחור התחת הרגיש שלך…. ראשו מחליק פנימה באיטיות…את מרגישה את הטוסיק שלך מתרחב…. מרגישה אותי חודר פנימה…. בהתחלה את קצת מפחדת….אני מרגיש אותך מכווצת ולחוצה…. ואני ממשיך תוך כדי את המסאז …. את נרגעת ומשתחררת….אני מניח כרית גדולה בין רגלייך..מגביה את הטוסיק שלך אלי… אני לא ממשיך להחדיר אותו פנימה..רק חלקו בתוכך….אני מתחכך בך באיטיות…מוציא אותו לאט לאט…ומחדיר חזרה… את מתרגלת למגע...ומתחילה להנות ממנו…. אני שולח יד אל מתחתייך….מניח אותה בין רגלייך…מחכך אותה בשפתייך….דוחף אצבע פנימה…ועוד אחת…. אני מלטף אותך מבפנים….ובמקביל חודר אלייך עוד קצת…עמוק יותר…. אני מגורה בטירוף….המגע הלוחץ של שרירי התחת המתוק שלך פשוט משגע אותי…. אצבעותיי ממשיכות לחפור בתוכך….את מתפוצצת….מרגישה אותי היטב בתוכך… מקדימה ומאחורה…את דוחקת את הטוסיק שלך אלי…מחדירה אותו עד סופו לתוכך… מרגישה אותי נצמד אלייך….שנינו גונחים בטירוף…. אנחנו מגבירים את הקצב…אני אוהב להסתכל…לראות אותו מחליק החוצה מהטוסיק שלך…אוהב לראות אותו מחליק פנימה..לראות את הטוסיק שלך מקבל אותו בחזרה עד הסוף….אני מרגיש איך את שולחת אצבעות מטה…אוהבת לגעת בו שהוא מחליק ממך החוצה…מלטפת אותו…חם קשה וחלק משמן…. אני מחליק אותו החוצה ממך….ומחדיר אותו בין שפתייך….הוא מחליק פנימה בעוצמה…. מפלח אותך…אני מרטיב אותו בתוכך….שפתייך סוגרות עליו….אני מוציא את האצבעות מתוכך…נותן לו לעשות את העבודה בתוכך….אצבעותיי עדיין רטובות ממיציך…אני מוצץ אותן…יאמי…. את מביטה אחורנית…מתגרה בטירוף שרואה אותי מלקק את אצבעותיי הרטובות ממיציך… את שולחת אצבעות לתוכך….מרטיבה אותו היטב היטב במיציך..וללא מילים מושיטה את היד מאחורי גבך,אל בין שפתיי…ואני מוצץ בעדינות אצבע אצבע…. ידיד ממשיכות ללטף את גופך…מלטף את ישבנייך…מפסק את רגלייך…מביט בו סגור בין שפתייך הרטובות והנפוחות…. האצבע מתחככת בחור התחת שלך….מחליקה אף היא פנימה….אוהב לסובב את האצבע בתוכך….את מרגישה אותי…אני מגביר את הקצב….מביא אותך לעוד גמירה ועוד אחת…. אוהב את הגניחות שלך…את נשימותייך המהירות,את שפתייך הנסגרות בחוזקה סביבו..לופתות אותו…סוחטות אותו… "תגמור לי מאחורה" את לוחשת לי …. אני מוציא אותו מתוכך רטוב וקשה….ומוציא את האצבע שלי מהטוסיק שלך….. אני מחזיר אותו לתוך ישבנך….את כבר עייפה…ראשך צונח על הכרית….מרגישה אותי חודר לתוכך….חיוך עולה על פנייך שאת מרגישה אותו מחליק ללא בעיה אל תוך הטוסיק שלך…. אני כבר מת לגמור…ורק מחכה להיות בתוכך…. אני נושך בעדינות את כתפייך…מתחכך בך בחוזקה…גונח בטירוף…. ואז את מרגישה אותי גומר בתוכך…..חם רטוב ונעים……. אני צונח מעלייך…מוציא אותו בעדינות…כדי שלא יכאב….. נשכב לצידך…מתנשף….ומסופק…. את מרימה את ראשך,מניחה אותו על החזה שלי,מחבקת אותי חזק….אנחנו משלבים רגליים יחד…ונרדמים רגועים ומחובקים אל תוך הלילה…. וכרגיל..תגובות ל... [email protected]

אוףףףףףףףףףףףףףףףףף

זה המכתב הכי מדהים שקראתי.. ומיצידי תתעצבן אני גונבת לך את הרעיון עכשיו תביא נשיקה מהר!!

dahanis

New member
והפעם בשלישיה..סיפור חדש

אנחנו קובעים הלילה בסביבות תשע בערב... אני יוצא מוקדם מהעבודה...נוסע למלון ....עולה לחדר אותו שכרנו... עדיין מוקדם..יש זמן לנוח ולארגן את הדברים... אני מפזר נרות בחדר,טייפ קטן עם מוזיקת רקע שקטה אך קצבית... לובש בוקסר קצר וחולצת טריקו נחמדה... דפיקות בדלת...אני קצת מתרגש...ניגש ופותח.. את עומדת שם...נבוכה ומהוססת...אני מושך אותך פנימה...בחדר מוזיקה שקטה ומרגיעה... את מניחה את התיק שלך על הרצפה ומתיישבת על קצה המיטה... אני ניגש אליך עם כוס יין צונן...את שותה באיטיות.. את מבקשת עוד קצת ואני מוזג לך בכייף... שוב דפיקה בדלת,אני מביט בך,רואה אותך דרוכה וסקרנית... אני ניגש לפתוח..מיכל בכניסה... נשיקה על הלחי..מוריד ממנה את המעיל ומכיר בניכן... לחיצת יד מטופשת....כולנו ביישנים מדי מכדי להציע להכנס ישר למיטה... אנחנו שותים עוד כוס יין..מרגישים את ההשפעה... הראש זורם לאט ובכייף... בואו נשחק אמת או חובה אני מציע... ננסה קצת לשבור את הקרח והמתח האדיר... אנחנו מתיישבים על השטיח...רחוקים אחד מהשני... אני מסובב את הבקבוק... צוואר הבקבוק מופנה לכיוון מיכל... אני מהסס..קצת מתבייש...אבל כדאי שהכל יקרה לאט לאט אחרת הכל יהרס... "חובה עלייך להוריד את הנעליים"...אני אומר לה... היא נושמת לרווחה... "של שירי",אני מוסיף..... היא מתכופפת לכיוונך...את מקרבת את רגלייך... היא מורידה לך את הנעליים... מלטפת כבדרך אגב את כף רגלך העדינה... היא מתיישבת חזרה,הפעם קרוב יותר..ומסובבת את הבקבוק... הבקבוק מופנה אלייך... אמת או חובה? היא שואלת אותך... חובה את לוחשת... מיכל לא דופקת חשבון..."אני רוצה שתנשקי אותי" היא אומרת.... את רוכנת לעברה...היא מקרבת את פניה... שקט מתוח בחדר... את מקרבת את שפתייך לשלה....נוגעת והיא מתרחקת... היא מתקרבת...נוגעת ומתרחקת..את מבינה את המשחק... חתול ועכבר עדין של נשיקה... כל פעם מרגישים קצת יותר שפתיים... היא מניחה יד על לחייך מלטפת אותה...יד עדינה חמה ונעימה... השפתיים נצמדות...העיניים עצומות...את מתמכרת לטעם החדש.. השפתיים שלה גומעות אותך בעדינות..בדיוק כמו שאת אוהבת...מוצצת את שפתייך.... ידייך נכרכות סביבה...מלטפת את גופה.... את מרגישה את לשונה מגששת דרך לתוך פיך..ואת מקבלת אותה בשמחה לתוכך... מלקקת את הלשון הרטובה שלה... הנשיקה הולכת ונעשית פראית יותר...... ואופס..אתן נופלות למצב שכיבה....כשהיא מעלייך... מנשקת אותך...וידיה מלטפות את שדייך דרך החולצה.... את תופסת את הבקבוק ומסובבת אותו תוך כדי הנשיקה... מכוונת אותו אליי... ועם האצבע מסמנת לי להצטרף... אני לא חושב יותר מדי... מתקרב...מצד אחד לא רוצה להפריע באמצע הנשיקה... מצד שני מת להצטרף למחול הלשונות הלוהטות.... אני נשכב לצידך...מתחיל ללקק את צווארך.... את מותחת אותו מעלה...משחררת לי הרבה שטח לליקוק.... ידי מלטפות את מיכל...אוהב להעביר את היד שלי על הטוסיק שלה..להרגיש אותו רך ועסיסי..מופתע פתאום לגלות שם את ידך...גם מלטפת לה את הטוסיק.... הלשון שלי מטפסת מעלה..אוזניים...אני כבר לא יודע של מי האוזניים הללו...שלך..של מיכל..מלקק הכל... מתקרב לאט אל השפתיים הצמודות בנשיקה.. מתחיל ללקק את שולי השפתיים הצמודות.... אוי כמה שאני חם...אני מרגיש את השפתיים נפתחות קצת לקראתי...ועכשיו גם הלשון שלי בפנים... מלקק לשתיכן את הלשון... אני חולה על נשיקות רטובות במיוחד..ואתן לא מאכזבות... אנחנו מתנשקים..ומתלטפים..מתחבקים... אני פותח את כפתורי חולצתך...ומיכל דוחפת יד עוטפת את השד החם שלך בכף ידה ומעסה אותו... אני מטפל בשני... מיכל נפרדת מנשיקת גן העדן שלנו...ויורדת אל פטמותייך.... הן כבר זקורות ומגורות...והיא מוצצת לך אותן באיטיות ובהנאה... אני ואת מתנשקים..כמה חיכיתי לנשיקה איתך... עכשיו השפתיים שלך רק שלי...ואני עושה בהן כרצוני... אני פוזל מטה...רואה איך מיכל מטפלת לך בפטמות.. אני מצטרף אליה.... אני מוריד כרית מהמיטה..ומניח אותה מתחת לראשך.. אנחנו נפנק אותך יקירתי,אני לוחש לך באוזן.. ויורד אל הפטמה הפנוייה... אוהב להרגיש אותה בפה שלי....למצוץ אותה...להשאיר אותה רטובה...להתחלף עם מיכל.. היא מלקקת את הפטמה שהרטבתי...היא פותחת את כפתורי חולצתה..היא בלי חזייה..והחזה שלה מתפרץ החוצה... היא מגיעה מאחורייך...מניחה את החזה שלה על פנייך... מתחילה לחכך את הפטמות שלך בלחיים הבוערות שלך... את שולחת לשון מנסה להגיע לפטמה... היא תופסת את הפטמה המגורה בין האצבעות ומעבירה לך אותה על השפתיים....השד השני מונח על הלחי שלך..ואת מרגישה אותו חם ופועם... אני מלקק את הדרך מטה...אוהב להניח את הראש שלי על הבטן החמה שלך...לפתוח את כפתורי המכנס..ולהוריד אותו.... את שוכבת על הגב...עם הפטמות של מיכל בפה שלך..את מוצצת אותן בהתלהבות...והיא גונחת מעלייך... את שולחת יד אל בין רגליה...היא לבושה במיני סקסי.. את מלטפת לה את הירכיים...ממשיכה עם האצבעות פנימה... מגלה שמיכל ללא תחתונים.....חלקה ורטובה שם.... את מלטפת אותה שם...מפשקת את השפתיים הרטובות... מעסה קצת את הדגדגן.....מחדירה אצבע זהירה פנימה... אני נשכב על ירכייך...מלקק אותן...מטפס אל התחתונים המגרים שלך... מתחיל ללקק אותם...מריח את הריח של המיצים המגרים שלך.... אני לא מתאפק....קורע ממך את התחתונים ודוחף את הראש שלי עמוק לתוכך... הלשון חודרת עמוק פנימה ללא שום הקדמות ואזהרות..... את כ"כ רטובה וטעימה.... אני משתולל לך שם בין הרגליים....כולם נכנסים לאקסטזה....מיכל מרימה את החצאית שלה ומתיישבת על הפנים שלך... את מצמידה את שפתייך לשפתייה הרטובות...נהנת מהמגע החם והרטוב על פנייך..לא מבינה איך פיספסת את זה עד היום... אני שולח יד מתחתייך...מפשק את הישבנים שלך..מגשש אחר החור הקטן....ודוחף אצבע לתוכו..... גופך מתקמר...כואב אבל טוב...את נושכת קלות את הדגדגן של מיכל בתשוקה....והיא תוך שניות גומרת לך על הפנים....... אני מזנק אל פנייך..מלקק ממך את המיצים שלה...והיא תופסת את מקומי בין רגלייך....מלקקת ממך את הנשמה... היא יורדת עוד מטה...מלקקת את הטוסיק שלך..ואת מתפתלת... אני שולף את הזין החם והקשה שלי דרך החריץ של הבוקסר ונעמד מעלייך... את שולחת את לשונך החוצה..ואני מחליק אותו על לשונך הרטובה..נהנה להרגיש את הלשון שלך..אוהב לראות אותו מבריק לאור הנרות... אני מכניס אותו לתוך פיך,שפתייך נסגרות סביב הבשר החם,יונקת אותו בתשוקה,אני מחכך אותו בדפנות לחייך וזה מטריף אותך...מוציא אותו..מעביר אותו על שפתייך..על פנייך...יורד אל השדיים,מעביר את כיפת המשי שלו על הפטמות המגורות שלך..סוגר את שדייך סביבו ומזיין לך בעדינות את השדיים כשבנתיים אני מנשק אותך בטירוף בנשיקות חמות ורטובות ולשונה של מיכל נעוצה בין רגלייך.... אני יורד עוד מטה...מיכל מרימה את ראשה מבין רגלייך...מפסיקה ללקק אותך אך דוחפת לתוכך 2 אצבעות שמחליקות פנימה בקלות וגורמות לך לגנוח בקול...היא קולטת לתוך הפה שלה את הזין שלי שרטוב עדיין מהרוק שלך...היא מוצצת אותו טוב טוב... מוציאה אותו רטוב ,אוחזת בו ומשפשפת אותו לאט בדגדגן שלך... זה משגע את שנינו...אנחנו מתפתלים באקסטזה..אני קופץ עלייך..ובבת אחת מחדיר אותו עמוק לתוכך.. אוהב להביט בעינייך הנפערות כשאת מרגישה אותו קודח בתוכך... אנחנו מזדיינים לנו בטרוף..כשמיכל עוברת לנשק אותך ואז אותי ושוב אלייך...נעמדת מעלייך על ארבע מנשקת אותך..מחככת את שדייה בשדייך...ישבנה נמצא מול פניי.ולשוני חופרת ומלקקת בתוכה.... אנחנו משתוללים..מחליפים תנוחות..זוויות..כיוונים..אני בתוכך..אני בתוכה..את בתוכה והיא בתוכך...האוויר כולו ספוג בריח המטריף של הסקס... אנחנו צונחים כולנו בערימה גדולה ומזיעה אחת... מותשים..גמורים...ומאושרים עד גג השמים... מתלטפים...מתנשקים..נרדמים.... מחכה לתגובות [email protected]

ואואואוווווווווווו

אתה כותב יותר טוב ממני . לא פייר אהבתי ענקקקקקקקקקקקק ושתדע לך יום אחד אני אכתוב איתך משהו

dahanis

New member
מממממממ..........

אני אשמח בשמחה לכתוב איתך יחד..... אבל אני חושב שזה יהיה קצת מסוכן..יהיה קצת קשה לך להתרכז בכתיבה כשאני מרוכז במשהו אחר.......

dahanis

New member
הנה אתגר לאנשים.....

תנו לי ולפראית באדום רעיונות לסיפור.... נסו להיות הכי לא שגרתיים....וננסה לא לאכזב אתכם..

dahanis

New member
נו באמת......

ציפיתי למשהו קצת יותר מאתגר ומעניין.........

למעלה