פנטזיה של איש אחר

פנטזיה של איש אחר

אני קוראת פנטזיה של איש אחר, והגוף שלי מגיב כאילו היה זה שלי.

יד של איש אחר, בדמיונו של איש אחר, מלטפת שדיים ופטמות, פיו מוצץ ומלקק - והפה שלי נמלא ברוק, הלשון רוצה להשתתף וולהתפתל גם היא - חמה ורטובה.

אני סוגרת את דלת המשרד ויוצרת לעצמי אשליית פרטיות.

ידו השניה של האיש האחר אוחזת תחת מוצק וחלק, מצמידה אל גופו את גופה של אישה אחרת, ואצלי בין הרגליים מתעורר הדגדגן, ושולח זרמים ותחושות עדינות למקומות אחרים בגופי.

הזין שלו זקור ומלא, הוא מתאר תחושת משיכה ותשוקה וערגה - הוא כל כך רוצה להיכנס אליה - אך הוא מתאפק - ואני רטובה - מדמיינת איבר חלק ומתוח מתקרב אל בין רגליי, חומו קורן וקרבתו מורגשת עוד לפני שהוא נוגע ממש.

האיש שולח שתי אצבעות ללטף דגדגן מגורה ונרגש והיא נאנחת, נפתחת אליו, רוצה אותו בתוכה, ואני מזדהה, שולחת יד משלי - רטובה ומגורה וכמעט מחכה באמת - התיאור החי מעורר את הדמיון ויוצר תמונות בראשי ותחושות חדות בגופי.

פטמותיה זקורות, רטובות מנשיקותיו - האויר הקריר מגרה אותן עוד, ואני חשה מבעד לבד החזיה את פטמותיי שלי - רגישות, נרגשות, מבקשות מגע, אני מלטפת אותן - עוברת בין שני השדיים, נרגשת, צובטת, נשימתי כבדה, מהירה, אני קוראת התרגשותו של אחר וכאילו היא שלי - מייחלת לשפתיו על חזי, לחוש אותו יונק ומוצץ ומקל על הפטמות המגורות כל כך, נותן מענה לכמיהתן.

עכשיו הוא חודר אליה - והיא רטובה כל כך. ואני - מתחת לחצאית הקצרה - מסיטה תחתוני תחרה - ומלטפת עצמי, נכנסת עמם לקצב: הוא חודר אליה ואני מאוננת, הוא נצמד ונכנס עוד ועוד, ואני איתם - נעה על הכסא בקצב גובר והולך, ואצבעותיי מלטפות בין רגליי מחליקות ברטיבות החמה, נותנות מענה לדגדגן הנע לקראתן, מתרפק עליהן, והאגן כולו בקצב מהיר יותר ומהיר יותר.

אני רוצה לקרוא את סופו של התיאור, אך המילים מתערבבות לנגד עיני, וכל נסיון להתמקד נדון לכשלון, הקצב גובר ואני מרגישה את השיא מתקרב, עיני נעצמות, שתי אצבעות ביחד - בקצב מהיר ואחיד - נעות סביב הדגדגן עוד ועוד, איש אחר מזיין בכח אישה אחרת - ואני מגיעה לפורקן, עוצרת צעקה שרוצה לבקוע ולהתפרץ, מרגישה את השרירים מתכווצים לשניות ארוכות ואת פעימות האורגזמה ממלאות אותי, ואז הכל נרגע.

פנטזיה של איש אחר.

giligil55

Member
הפנטזיה שלו

הפלאת לתאר את הפנטזיה של מישהו אחר

yame1212

New member
ממש כך

רק נראה לי שהתכוונת כשכתבת להישחף = להסחף !

למעלה