פנטזיה שלי....

Giant20

New member
פנטזיה שלי....

הפנטזיה הכי חזקה שלי היא זיון עם תאומות. ומאחר ואני אינני בעל כשרון כתיבה הייתי רוצה שמישהו יכתוב פה פנטזיה על תאומות...

בת מלכה

New member
אני אנסה

אכתוב בלשון זכר, למענך... "נו? אז מתי ניפגש?" שאלתי את דפנה דרך המסנג'ר. "אני נוחתת ביום חמישי בשבע בערב. יום שישי בעשר מתאים לך?" היא ענתה "כן, אני אבוא לאסוף אותך", כתבתי לה בחזרה. דפנה ואני מתכתבים במסנג'ר כבר יותר משנה. הכרנו דרך אחד הפורומים. היא נסעה לארה"ב ללמוד רפואה. עכשיו היא מסיימת את השנה השלישית ובאה לחופשת מולדת לשבועיים. שנינו תכננו להיפגש. לא ידענו מה יהיה. לא פעם עשינו סקס וירטואלי, אך מעולם לא הדלקנו מצלמות. לה היתה תמונה של מיני מאוס ולי היתה תמונה של תנין. תיארנו אחד לשני את עצמינו לפרטי פרטים (היא מגלחת את כל הגוף כל הגוף), ידענו אחד על השני הכל. לא הסתרנו כלום. היא הכירה כל פנטזיה שלי מלפנים ומאחור. היינו הכי כנים שיש. הגיע יום שישי בצהריים. הלכתי להסתפר, הלכתי לשחות, ישבתי בבית קפה עם חברים ו... הזמן לא זז! השתגעתי. בשבע נכנסתתי למקלחת. עשיתי מקלחת חמה וארוכה. מאונן עד כלות. אוננתי בלי סוף כל השבוע הזה. אני חושב שבחיים לא גמרתי כל כך הרבה פעמים. הבחורה הזאת הצליחה לחדור לכל תא במח שלי. בעשר בדיוק הייתי מתחת לבית שלה. היא ירדה. היא היתה יותר יפה מכל מה שהעליתי על דעתי. ילדה מוקה עם עיניים ירוקות גדולות, ישבן עגול ומוצק ולסיום - חזה מושלם עם פטמות בולטות. יצאתי מהאוטו, בחנו אחת את השניה לרגע קט ואז התחבקנו, כמו זוג שנפרד לתקופה. גיששתי את דרכי והגעתי אל שפתיה. הן היו רכות וטעימות כמו קצפת. לא רציתי להתנתק ממנה. הלכנו לבית הקפה הכי פופולרי בעיר ודיברנו. דיברנו והתלטפנו שעות... בסוף הערב עמדתי להחזיר אותה הביתה. "לא", היא אמרה לי, "יש לי הפתעה בשבילך. סע להילטון החדש". פקחתי עיניים, חייכתי ופניתי לכיוון. הגענו למלון, נכנסנו פנימה ונעמדנו ליד המעלית. "אתה יודע כמה אני אוהבת אותך נכון?" הנהנתי כתגובה. "אתה יודע כמה עזרת לי ברגעי המשבר הכי גדולים שהיו לי עד היום, נכון?" הנהנתי שוב, תוהה לאן השיחה הזו מובילה. ""אתה זוכר שכשהייתי צריכה כסף מיד שלחת לי ואמרת לי שזו מתנת היומולדת שלי?" "אז זו הדרך שלי להודות לך", היא חייכה ונאלמה. עלינו לקומה העשרים, היא פנתה ימינה, כמו מכירה את הדרך. "נראה שהיא כבר היתה פה", חשבתי ביני לביני. היא נעצרה מול חדר 2029, אמרה לי לעצום את העיניים ופתחה את הדלת. נכנסנו פנימה. היא הובילה אותי אל המיטה והשכיבה אותי על הגב. היא נשכבה לידי ואז, פתאום הרגשתי עוד מישהו נשכב בצידי השני. "תפקח את העיניים" היא פקדה עלי. פקחתי. "יש לך תאומה, אני לא מאמין"... "תכיר, זו יעל, אחותי וזו התודה שלנו על זה שהיית מקסים" הן אמרו והתחילו להפשיט אותי. הן כבר היו עירומות. הן נישקו וליקקו אותי בכל נקודה שקיימת בגוף. הן חדרו לי עם הלשונות שלהן לכל החורים בגוף. בשלב כל שהוא תפסתי את דפנה, משכתי אותה מעלי והתחלתי ללקק אותה, עד שהגעתי למשולש המושלם שלה. היא גנחה ונאנחה בקול עדין. יעל הגיעה לאיברי והתחילה ללקק אותו כמו סוכריה על מקל. כמו מציצה... גמעתי את נוזליה של דפנה. פניי התמלאו בנוזל המבריק מבריק הזה, שכל כך אהבתי לטעום ממנו. דפנה התרוממה והסתובבה אלי. היא התחילה לגלוש מעלי הפוך, כך שערוותה היתה מול פני ופניה התקרבו ליעל. התרוממתי על אמותיי והתחלתי למצוץ לה את הנשמה. היא הניעה את האגן בקצב מהיר יותר ויותר ופניה התקרבו אל יעל. יעל הפסיקה למצוץ לי, נעמדה על ברכיה והתחילה להתנשק עם דפנה. התחלתי למצוץ לדפנה יותר ויותר מהר. הן התנשקו, התמזמזו, שיחקו אחת לשניה בפטמות, ליטפו וליקקו כל מה שאפשר. הזין שלי עמד כמו תותח. אם אחת מהן רק היתה נוגעת בו בקצה האצבע הוא היה יורה לכל הכיוונים. הן ראו מה זה עושה לי, התרוממו ונעמדו מולי. דפנה חייכה אלי ושתיהן צללו לתת לי את מציצת חיי. גמרתי לשתיהן על הפנים, כמו שלא גמרתי מעולם! הן התחילו ללקק את נוזל חיי אחת מהשניה ואני הוטרפתי עוד יותר. הסתובבתי אליהן והתחלתי גם אני ללקק אותן, לנקות אותן ממטח הכבוד... יעל ואני התנשקנו ארוכות ודפנה עלתה אל המיטה. "תראה מה יש לי בשבילך" היא אמרה בקול מתוק מדבש. הסתובבתי וראיתי דילדו-דו-כיווני. החלום שלי... גלשתי אליה ולקחתי אותו בידי. התחלתי ללטף לה את הכוס איתו. זה שיגע אותה. היא נשכבה אחורה ופתחה עוד את ירכיה. החדרתי אותו בבת אחת! היא גמרה בצעקה אדירה. המשכתי להכניס ולהוציא לה אותו. יעל התקרבה אלינו ונשכבה מולה. "אני רוצה גם" אמרה בקול שכמעט הוציא אותי מדעתי במתיקותו. החדרתי לה את הקצה השני וסובבתי אותו, ביד אחת, כמו חבל קפיצה. הן התפתלו על המיטה, גנחו וצעקו. הפסקתי לסובב אותו, אז הן התחילו להתקרב ולהתרחק , כך שזה חדר ויצא מתוכן. עליתי מעל פניה של דפנה והגשתי לה את הזין שלי. היא לקחה אותו לפה שלה ומצצה אותו, כמו מנסה לסחוט ממנו עוד זרע. אחרי כמה דקות היא קמה, שלפה מתוכה את הדילדו, משאירה את יעל לאונן לבדה. "בוא, תעמוד פה" הורידה אותי מהמיטה, כשהיא עומדת עליה על ארבע "ותזיין אותי חזק". חדרתי לישבנה לאט בעדינות כשאני מאיץ את הקצב כל הזמן. יעל באה, נשכבה מתחתיה והתחילה ללקק את דגדגנה של דפנה. דפנה צעקה עד לב השמים מעונג! גמרתי לה עמוק בתוך התחת, בשאגת אדירים. יצאתי מממנה, מסתכל על החור שגדל ונשאר פתוח. נוזל לבן התחיל לטפטף ממנו. יעל באה, כמו אחות רחמניה, והתחילה לנקות את תאומתה עם הלשון. נשכבתי על המיטה. מותש ומאושר. דפנה ויעל נשכבו משני צדדים, מחבקות אותי ואת עצמן. "תישן קצת, תאזור כוחות ונמשיך בבוקר" אמרה דפנה בחיוך. "ברוכה הבאה", לחשתי לתוך אזנהּ ונרדמתי.

למעלה