פנטזיה שלי...

• פותח הנושא sr71
  • פורסם בתאריך

sr71

New member
פנטזיה שלי...

יום פיקניק אביבי,ואני ואהובתי בקרחת יער עם יין מצויין,ומיני מטבלים וגבינות,בל נשכח גם את הקאוויאר הרוסי המצויין BELUGA הנותן טעם טוב לכל היום הזה.... וגולת הכותרת של הפקניק,סלט חסה מצויין,מלא רטבים וקרוטונים,ומיני ירקות,קצוצים עד דק,סלט מושקע מאוד בלי שום ספק.ואחרי הנישנושים,והשקת הכוסות לחיים טובים ומחרמנים ביותר,ולאחר שכבר שבענו,ובאה עלינו הברכה,חברתי כורעת למרגלותיי,ולקינוח גם,בפה מלא קוויאר,לוקקת,ומלחכת את איברי התפוח זה מכבר...השקט מסביב מדהים,וציוץ הציפורים בלבד מסביב בא להעיד כאלף עדים על הנעשה בקרחת היער הקטנה והציורית... זו האביונה כבר קרבה,ונשמתי כבר נעתקת,עת פרץ הגעש הראשון עומד לבקוע לאויר העולם,ממש קשה לעצרו כבר...ממש...ממש...לקראת המטח המיוחל,חברתי בידה השנייה,מביאה את אותו הסלט המהולל,באותה קערית גדולה מדושנת ומריחה כל כך טוב מירקות העונה,אותו סלט שכה עמלה עליו לפני שהגענו לפיקניק ועליו גאוותה,וקירבה אותו צמוד צמוד לאגני,בתנועה חדה ומהירה,כוונה אותו לתוך הסלט..........בנוסף לרוטב הויניגרד,ואלף האיים,ורוטב היגורט המעודנים לתפארת,היה לי הכבוד להוסיף את רוטב החיים,צף לו שם מעדנות,בכמויות לא מעטות,כאותו ציפוי זגוגי ומתוק לעוגה מצויינת....אכן,סיום מדהים לפקניק מדהים...

bugbuster

New member
../images/Emo186.gif בקבוק קטשופפפ, ריק, לאיכסון

|היתרות ולשימוש חוזר,ומאוחר יותר. ניתן להקפיא.. לא?
ואולי חם במידבר.. אצא לי מוגבר לשוטט במאורות נוטפות... (קטשופפפ.)

למעלה