פנטזיה שלי ושלך

פנטזיה שלי ושלך

שעת לילה מאוחרת באיזור תעשיה ריק מאדם, אני מחכה לך במכונית שלי...לא יודעת איך אתה נראה וגם לא יודעת כל פרט מזהה אחר עליך. אתה מאחר, אני באוטו... בינתיים מאזינה למוסיקה של אניגמה בעוצמה ...אוויר קר נושב מבעד לחלון הפתוח, בלי להרגיש אני נשענת לאחור ....היד שלי גולשת מתחת לשמלה ....נוגעת בירכיים ואחר כך עוברת ללטף את עצמי מבעד לבד התחתונים הסקסיים שלבשתי לכבודך הלילה ......מסיטה את התחתונים ונוגעת בשפתיי הערווה שלי.....חלק כל כך....נעים כל כך, אני לא שומעת אותך מגיע ...אבל אתה כבר כאן ...לא שמעתי גם את הדלת נפתחת ...אתה לידי....אני מפסיקה מסתכלת עליך נבוכה....אתה לא מדבר ופניך חתומות...אתה מנשק אותי בלהט לאורך הצוואר היד שלך על הראש שלי....מלטפת ברכות את שיערי.....אני רוצה אותך אבל לך יש זמן, אתה מוריד לי את התחתונים במשיכה חזקה אחת.....כמעט קורע אותם מעליי, מלטף אותי נוגע בדגדגן שלי ודוחף אצבע אחת לתוכי........היד שעל הראש שלי מכוונת אותי לכוון הזין שלך.....אתה אומר "בואי" וזו המילה היחידה שאשמע ממך הלילה...ואני מנשקת אותך מבעד למכנסי הג´ינס שלך....פותחת לך את הרוכסן ומוציאה את הזין שלך ...אני מלקקת אותך לאט....מנשקת את העטרה ....אתה טעים....מוצצת לך ....היד שלך חוקרת את גופי עדיין ואני מתה להרגיש אותך בתוכי.....אבל פוחדת להגיד משהו שלא תפסיק......אני מריחה את ריח האפטרשייב שלך...שומעת את נשימותיך הכבדות.....אתה יוצא מהדלת ובא לדלת שלי, פותח אותה ובתנועה חדה מושך אותי לכוון שלך אתה מסובב אותי כך שאני מתכופפת מעט והישבן שלי נמצא בדיוק בגובה שאתה רוצה אותו...בלי להזהיר אתה כבר בתוכי........ אתה נע בכיוון שלי, בתוכי, ממני והחוצה בתנועות איטיות וחדות ....יד אחת על שערי יד שנייה על השד שלי .......קצב מטורף של זיון מטורף ......אני רוצה לגמור........ כן,אני גומרת בקול אדיר........גם אתה אחרי דקה גומר.....מסדר את עצמך והולך. פנטזיה מדליקה..ממש אבל הייתי ממשיך אותה.....עומד מאחורי הרכב....רואה אותך מאוננת....מסתכל בך כמה דקות...את נוגעת בעצמך...מלטפת על התחתון הסקסי שלך....ומיד מסיטה את התחתון חושפת כוס חלק ורטוב.....י ניגש, פותח את הדלת....את נבוכה....בלי מילה, ניכנס מתיישב לידך...את מנסה להוציא את היד....תופס לך את היד..ומחדיר לך אצבע שלך...לכוס.....דוחף ומלטף את הדגדגן.........את גונחת...מסתכל לך לתוך העיניים, את מנסה להסתכל לצד השני, מסובב לך את הראש.....לאחר מספר שניות, מוריד לך את הראש ככה שאת מתסכלת ישר לכוס שלך...רואה איך האצבעות שלי ושלך חודרות אותך....מפשק לך את הרגליים די בכח.....רוצה אותך מפושקת לגמרי.......היד שלא בכוס שלך...עוברת על החזה.....מסיטה את החזיה ומגלה את הפטמות הזקורות......מלטף את החזה.....את הפיטמה........אחרי כמה דקות.....תופס לך בשיער ומוריד אותך אלי.....רוצה שתרגישי את הזיין, עד כמה זקור, עד כמה אני מלא....והכל הולך להתרוקן בתוכך.......... שולף את הזיין דרך הכפתור שבמכנס ......."תלקקי ".... רוצה להרגיש איך את רוצה אותו.... ממשיך תוך כדי לענג לך את הדגדגן......את רטובה לגמרי.... פתאום מזיז אותך בעדינות ממני, יוצא מהדלת, פותח את הדלת שלך, מוציא אותך מהרכב, משכיב אותך על המכסה מנוע.....מרים את השמלה שלך......התחת שלך מולי......מכה בו קלות......מפשק לך את הרגליים.....וחודר לך לכוס......ניכנס בך בכח...כל כניסה את גונחת יותר.....בכל כניסה מכה לך בתחת עם הבטן...חודר אותך כמו סכין לוהטת בחמאה רכה........ את מתה לגמור, מתחננת לגמור........נותן לך, ובאותו הרגע ממלא אותך ...מרגיש איך מתרוקן לך לתוך הכוס...מרגיש איך השפיך שלי ממלא אותך.......תחושה של כח, של חוזק ממלאת אותי......את שלי, את עושה כל מה שאני דורש.....את שלי!!!

תודה

אני כתבתי אליו מייל עם הפנטזיה שלי, הוא קרא והחזיר מייל עם הפנטזיה מהצד שלו.

למעלה