פנטזיה רטובה

moshayov

New member
פנטזיה רטובה

כל זה התחיל שאני וחברה שלי שהכרנו ממש לא מזמן חזרנו מהים התרחצנו ביחד כמובן שאני מסתכל על הגוף הערום וברטוב שלה אני שמח על מזלי הטוב שפגשתי אותה. שיצאנו מהמקלחת אני שם לב שמתוך התיק שלה מבצבץ לו וויברטור לא קטן בכלל אני שאלתי אותה מה זה. והיא קצת במבוכה אומרת שזה היה חבר טוב שאין גבר בסביבה. אז שאלתי אותה מה דעתך שאני והוא ביחד נענג אותך. למה לא. לקחתי את הוויברטור והתחלתי להכניס אותו לכוס שלה תוך כדי שאני מלקק לה מסביב הכנסתי אותו לאט מכיוון שהוא היה די גדול ולא רציתי להכאיב לה בסוף הוא נכנס ראיתי שזה וויברטור רוטט ואז הפעלתי אותו ראיתי את ההנאה על הפנים שלה שיחקתי איתו קצת יותר עמוק קצת החוצה כל הזמן גם הפעלתי את הלשון מסביב על הדגדגן וכן גם בחור של התחת שהתחלתי ממש לאהוב אותו בזמן האחרון. ואז בה לי רעיון אמרתי בו נראה אם אפשר להכניס אותו גם לשם. התחלתי להוציא אותו מהכוס שלה למרות שראיתי שהיא ממש נהנית וכל האזור נעשה רטוב וחם. שהוצאתי אותו לגמרי פתאום יצא שפריץ כזה מכיוון הכוס שלה ישר לפנים שלי. ואו זה הגמירה! הכי רצינית שראיתי בחיים שלי אפילו היא לא האמנה למה שראתה. ואז שנינו את התנוחה למשהו בדומה ל-69 שאני שוכב על הגב היא מעלי מתחילה למצוץ לי והתחת שלה לכיווני אז התחלתי להכניס לך את הוויברטור ישר בחור של התחת בהתחלה היה קשה אבל הסוף הכנסתי את כולו. כמה שהכנסתי יותר כך גם היא מצצה לי עמוק יותר וחזק יותר . ואחשב תדמינו את הסיטואציה היא מוצצת לי עמוק כמו שלא מצצה לי בחיים בתחת שלה תקוע וויברטור רוטט ואני יורד ומלקק לה את הכוס. אוי זה היה כל כך טוב אני לא יודע מי נהנה יותר אבל שנינו הינו בחלום כל אחד מנסה לענג את השני יותר ויתר. ואז רצתי לזיין אותה שוב סבבתי אותה אם בפנים אלי את הוויברטור השארתי בתחת שלה והתחלתי לזיין אותה בכוס. בשלב זה ראיתי אותה כבר ברקיע השביעי כאשר הזין שלי היה בכוס שלה ובתחת שלה תקוע וויברטור גדול. לא יודע כמה פעמים היא גמרה אבל הרגשתי את הרטיבות טוב מאוד על הזין שלי. ואז היא אמרה אני רוצה את הזין שלך שוב בתחת שלי. גם אני רצתי מאוד להכניס אותו לשם. להרגיש איך התחת שלך נפתח וסוגר לי על הזין. הוצאתי משם את הוויברטור והתחלתי להכניס לשם את הזין שלי. הפעם זה היה קל התחת שלה היה פתוח לגמרי והכנסתי אותו בקלות. התחלתי לזיין אותה בתחת והיא כמו נימפומנית חסרת גבולות אומרת לי תפסיק לרחם אלי תזיין אותי חזק כמו שאתה יודע. איך אני אוהבת זין בתחת במיוחד גדול כמו שלך. ואני זיינתי אותה כל כך חזק ראיתי על הפנים שלה קצת כאב אבל הרבה מאוד הנאה. אחרי כמה דקות כבר לא יכולתי יותר וגמרתי. ישר ועמוק בתוך התחת שלה.

bugbuster

New member
תשמע,, המילה נימפומנית, לא מקובלת

כאן. וזה עוד בהמעטה.

moshayov

New member
לא מבין למה.

אם יש ליך בעיה עם המילה אני לא ירשום אותה שוב. אבל באמת שאין לי מושג למה.

למעלה