פנטזיה עם טוויסט....

OpenMind2

New member
פנטזיה עם טוויסט....

היי... זו פנטזיה שיש לי כבר די הרבה זמן, אני חושב שהיא די נוגעת ביצר הבסיסי של כל אחד ואחד מאיתנו להבין איך הדברים נראים מהצד השני... מה גם שנראה לי שאין אחד שלא היה מוכן לראות את העולם דרך עיניים אחרות.... לפחות לכמה רגעים משוגעים.... ***** עוד לילה משביז של שמירות החל בשעת דמדומים מוקדמת, כאשר עליתי לעמדה ביחד עם מי שעתיד היה להיות בן זוגי לשמירה לשבת הקרובה. איך שהוא בא לעליית משמר מייד קלטתי עליו שהוא חייל בלאי - מדי הב' שלו היו קרועים ובלויים בצורה קיצונית אפילו לסטנדרטים צה"ליים, הוא היה לא מגולח בשיט וההליכה שלו הייתה חסרת ביטחון או סתם מרושלת, לא החלטתי. יופי, אמרתי לעצמי. לא רק שאני סוגר שבת על ליל הסדר, אלא שאני גם תקוע עם איזה סטייליסט שכל השבת ירים עליי פוזות ויישגע לי את השכל. הדמות הלא מחמיאה שהייתה לי על "אסף" כשהוא התקרב אליי רק התחזקה כשהוא התקרב אליי והרחתי אותו. היה לו מין ריח מיוחד כזה, תערובת של זיעה ומה שאני חושב היה גריז מנועים, ריח ששמור במיוחד לדפ"רים הכבדים שעובדים בסדנא. הוא הוריד את משקפי השמש שלו, הסתכל אליי וחייך. "אז מה מותק, אני שומר איתך השבת?" הוא אמר. חייכתי חיוך מאולץ, "כן אחי". אסף הוציא שקית של גרעיני אבטיח מהכיס הימני של הב' שלו, והתחיל לפצח אותם בעמדה. הוא הציע לי, אבל סירבתי בנימוס. "כוסעמו שבת.... מפסידים את ליל הסדר. דווקא היום אמא הכינה אחלה אוכל." הוא סינן בזמן שפיצח גרעינים..הנהנתי בהסכמה. "חברה שלי מה זה התאכזבה שאני לא בא אליה אחרי הסדר... תיכננו לחגוג יציאת מצרים משלנו, אתה מבין אותי ג'ינג'י?" הוא התחיל לעשות תנועות עם האגן שלא הותירו כלל מקום לספק. הסתכלתי בשעון. עברו חמש דקות. לאחר כשעה וחצי אסף גמר את שקית הגרעינים שלו והסתכל על הכיוון שלי. "ג'ינג'י, לא הוצאת מילה מהפה כל השמירה. מה איתך, אין לך מישהי שמחכה לך בבית?" הסתכלתי עליו במבט ארוך ואמרתי לעצמי שיהיה, אתה ממילא תקוע איתו לשלושה ימים של 4:8. "אין אחי. נפרדתי ממנה לפני חודשיים." -"שתזדיין, בטח הגיע לה." "באמת הגיע לה." עברה עוד שעה. "ג'ינג'י" -"מה?" "תאר לי אותה, אחי." -"את מי?" "האישה המושלמת שלך." -"מה הכוונה?" "לכל אחד יש את האחת המושלמת שלו אחי, הזו שרק מלחשוב עליה הוא גומר, שהוא היה מת לזיין. לי יש אחת אני מוכן לתת עבורה עיניים, רק לזיין ולמות." -"לי אין כזו אחי. לא מכיר." "לא צריך להכיר, גבר. תתאר לי אותה. תעצום עיניים ותרגיש אותה עלייך..." עצמתי עיניים ונתמלאתי בתחושה של שלווה, פתאום היה ריח של פרחים, משהו עדין וכמעט בלתי מורגש, אבל שם. היה אור נוגה, רך, ואז ראיתי אותה. -"יש לה עיניים ירוקות, אחי, ירוק אזמגרד. זה הירוק הכי עצבני שראיתי בחיים שלי. הפנים שלה, זה פסל. האף הדק שלה, השפתיים המושלמת שלה.... השפתיים שלה מלאות, יפות, אדומות, מזמינות..." התחלתי לשמוע רעשים של בד משתפשף, אבל לא יכולתי להפסיק. -"השיער שלה ג'ינג'י, מתולתל ויפה, אדום-כתום אש, הצבע הכי יפה שראיתי אי פעם על בחורה... קוראים לה נטלי, היא אומרת לי...." הרעשים התחזקו והמשיכו, אבל היא התקרבה אליי ולא יכולתי לעמוד בפניה. זה היה כאילו היא ממש שם. -"השדיים המושלמים שלה חשופים באויר, יוצרים שתי עיגולים קסומים, רכים.... אני רוצה לגעת.... אני חייב לגעת.... הבטן החלקה שלה מובילה אותי לכוס שלה.... הוא מגולח נקי, אין בו שערה אחת.... אני רק נוגע בכוס הלח והרטוב שלה ואני מתמלא באושר, היא גונחת וזועקת בהנאה..." מבלי להרגיש ולשמוע התחלתי גם אני להיאנח כשאני מתאר את הסקס הסוער שאני מקיים במוחי.... זה היה כל כך טוב! "אני נכנס בה, מזיין אותה יותר ויותר חזק, נוגע בחזה המושלם שלה, היא נאנחת מכאב אורגזמי, מההנאה שבזה שהזין שלי חודר בה, והיא צועקת, מבקשת עוד, ואני ממשיך! אני מזיין אותה עד שאני לא יכול! אני לא יכול!". הדבר הבא שידוע לי הוא שהתעוררתי בעמדה, ואסף ישב לידי עם כתם בולט על מכנס מדי הב' שלו. הוא חייך חיוך זדוני ושובב, אבל לא אמר מילה. כשהגיע הקצין לעמדה עם ההחלפה שלנו, נפרדתי מאסף וחזרתי למגורים. כשנכנסתי למגורי בנות, מפקדות השומרות הקריאה את השמות שלנו. כשהיא הגיעה אליי נרשמתי שאני נוכחת. הלכתי מייד בחזרה אל המיטה שלי בחדר 36. התחלתי להתפשט, להוריד את החולצה המגעילה הזו מעליי, ולהישאר רק עם החזייה ועם התחתונים. הדקרון המגעיל הזה בטח עושה לי פריחה על השדיים, אמרתי לעצמי, בזמן שבחנתי אותם יותר לעומק והתארגנתי לקראת שינה. כאשר חזיתי בגופי החצי עירום לא יכולתי להתאפק, התחלתי לחקור את עצמי. העברתי אצבעות בין השדיים, נוגעת-לא נוגעת בפטמות ונאנחת לי בהנאה מוחלטת מההרגשה המוזרה כל כך אך המוכרת לי היטב הזו, כאשר אני יורדת לאט לאט אל עבר הכוס שלי ומתחילה לאונן. בחיים שלי לא הרגשתי כל כך שלמה כמו באותו לילה, כל כך בחיים. רק אז קלטתי את הבחורה השנייה שאיתי בחדר מחייכת לעצמה. -"מה קרה?" שאלתי אותה. "בחיים לא ראית בחורה מביאה לעצמה ביד?" היא המשיכה עם החיוך המתגרה שלה. "שמירה ראשונה שלך עם אסף, אה?"

bugbuster

New member
../images/Emo142.gif שלום OpenMimd2 וברוכה

הבאה
איזה טוויסט עמוק וחושני.

למעלה