פנטזיה על גשם

פנטזיה על גשם

שריטה עמוקה וברורה של יד נשית חרצה את גבו ונשיכות סימנו את צווארה וגבה. מתחבאים בתוך בגדים ארוכים וצעיפים . זכר לעוד לילה גשום וגנוב על פח לוהט של מכסה המנוע . במעבה היער שם איש לא שומע איש לא רואה עומדים בחוץ בחסות החשיכה הוא חזק והיא נענית לו רכה ומתמסרת. נלחצת לגוף הרכב מתחככים וריח של חום גוף עוטף כמו בועה בתוך צינת הלילה . טיפות גשם קטנות קרות מטפטפות ומרטיבות נשיקות לוהטות וקול גניחות אובד לתוך רעמים רחוקים המבשרים על הגשם הקרוב. בידיו מצייר את גופה מטביע נשיקות ונשיכות לתוך צווארה ויונק את שדיה מתוך כפתורים פרומים. היא אוהבת לנעוץ בגבו ציפורניה לפשק ירכיה ולהצמיד אותו אליה בוער וחם בתוך ג´ינס שכפתוריו מאיימים להיקרע מהלחץ . העור שלה חלק ריחני ומזמין. העור שלו בוער . גשם התחיל לרדת . כלום לא קיים . לא הזמן לא המקום לא האנשים האחרים בבית . רק הוא היא והגשם . מנשקים נושכים מלקקים אוהבים סוגדים לרגע הגנוב סוגדים אחד לשנייה . הפך אותה על מכסה המנוע החם ידיה שרטו את המתכת ואנקה נבלעה כשנלחץ אליה מאחור קורע מעליה תחתוניה מפשיל מעליו מכנסיו. נושך את גבה היא מזמינה מפתה מתפתלת מבקשת אותו לתוכה רטובה מתשוקתה רטובה מהגשם מחליק לתוכה אוחז במותניה מצמיד אותה אליו קולות ולחישות התערבבו אחד בשני. תופס את ידיה כמו קושר אותן שולט בה בתנועותיה בתנועותיו חודר אליה איטי ארוך ואז לוחץ אותה אל הרכב יותר ויותר חזק ומהיר . רטובים מסומנים בשריטות ונשיכות זכר לעוד ליל אוהבים גנוב .

*g99

New member
אך...

איזו כתיבה מדהימה! קצר וקולע... אני אוהבת יערות,אני אוהבת סקס בחוץ כשקר ויורד גשם...זה מדליק אותי כ"כ. אהבתי את הסיפור והתאוים הקצרים והקולעים. g99...

למעלה