פנטזיה נשית

shaib100

New member
פנטזיה נשית

שאלה לנשים האם סקס עם שני גברים היא פנטזיה נשית

Logen AA

New member
לא בשבילי

בינתיים, לא ממש. אני נהנת לעשות סקס עם גבר אחד. אבל עם תהיה לי ההזדמנות- מי יודע? אבל אני עדיין לא חושבת שבנות רוצות סקס עם שני גברים יותר מאשר בנים עם שתי נשים.

בנות רוצות גם שלישיה ועוד

כן בנות אוהבות להרגיש מלכה ליום או לתקופה זא שכמה כלי זיןם יפנקו ומסג בכמה כלים וידים זה מרגש נכון שאנ יבן אוהב הרבה נשים סביבי אך גם בנות כאלו ולכן זה הדדי הכל תלוי בפתיחות של האדם ורצונו להתנסות בחויות

ferdinand

New member
שאלה נפלאה../images/Emo94.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif

"שתיים על אחד" מעבר לבנאליות, נתפס כפנטזיה גברית ברורה מאליה, ליגיטימית ואפילו נשית. ב-"פורמאט" הזה מתבקש כאילו שהשתיים נועדו לא רק אל האחד, אלא גם אחת לשנייה. וגם זה נתפס כלגיטימי, מושך, ולא כקטע הומוסקסואלי. לעומת זאת "שניים על אחת" נתפס יותר נועז. האם זו באמת פנטזיה נשית? האם הייתן רוצות להתענג ע"י שניים? בכל מקרה, במצב הזה (בד"כ) לא יעלה על הדעת שהשניים, יתעניינו אחד בשני, אלא יתרכזו בעינוג "כפול" של האחת. נראה לי באופן כללי שהפנטזיה הזו היא גברית, לא יודע להסביר, לעומת הרכות הנתינה, וכו´ שב-"שתיים-על-אחד" יש בזה משהו כוחני, שוביניסטי, כאילו ההנאה היאמזה שהאחת "מקבלת מכל החורים", או חזקה מספיק או חרמנית מספיק בשביל לענג שניים וכו´ ב-"פורמט" הזה, אם יש קשר בין שני הגברים, זה כבר נכנס לתחום של ההומוסקסואליות. בעוד שמגע בין שתי נשים מתקבל כלגיטימי, סקסי "באופן סטרייטי" ובכלל כל מה שקשור במיניות נשית, נתפס כסקסי גם בעיני נשים. מגע כלשהו בין שני גברים, אוטומטית קופץ כאמור לתחום ההומוסקסואלי, ולא מקבל לגיטימיות בתחום ה-איך לקרוא לזה? ה-נורמטיבי, סטרייטי... כך גם בחילופי זוגות, המגע הוא בין הגברים והנשים בנפרד (גם אם שני הגברים, או כולם מתרכזים בעינוג אחת הנשים) או בין הנשים, ואין אינטראקציה ישירה בין שני הגברים. אז אפשר להרחיב (אולי זה בעצם לצמצם?) את השאלה: סקס עם שני גברים, כאשר מתרחשת אינטראקציה בין שני הגברים... ושוב הכוונה היא לא לקטע הומוסקסואלי, וגם לא לקטע דו-מיני, אלא סטרייטי לחלוטין, כמו שב-"שתיים על אחד" או חילופי זוגות, אינטראקציה בין הנשים היא כמעט מובנת מעליה.

אולי זה בגלל

שלנשים יש יותר קיבולת להתענג, אם כי באופן אישי לא היה אכפת לי שהגבר יתעסק גם איתי

yafit75

New member
כן, כן, כן , כן , כן , כן , כןןןןןן

כן, זה הפנטזייה של הנשים, וגם הפנטזייה שלי...

CHUCHU

New member
בבדאי!!!!!!!!!!!!!!!!!1

אין לבחורה הנאה יותר גדולה מזה כשהיא עם שני בנים!!!!!!!!!! מניסיון!!!!!!!!!!

yuval70

New member
אני מסוגל לנחש...

השאלה היא מה את עושה כדי להגשים את החלום ....

פנדה 100

New member
פנטזיה נשית

לא ניסיתי אבל ממה ששמעתי מבעלות נסיון זו חוויה חלומית נדירה.....

SLOW HAND

New member
THE BEST PUMP../images/Emo47.gif

אישה שלא חוותה סקס עם שני גברים כאילו עדיין בתולה במובן כלשהו,על כן נסי או נסו לדמיין את הפינוק (כמובן תלוי בטיב הגברים)שמוענק לאשה שלא כמו גבר עם שתי נשים שבו לרוב הוא מנסה לפנק או כדי לראות אישה עם אישה. הנה לכם על רגל(אמצעית)קצת מתורתו של הדלאי שמה......היינו כבר חחחחחחחח

גם של גברים

כשבת זוגתי היהתה ורוצה עוד כלי זין יחד ואני רוצה לרגש אותה ולשמח אכן כן שחקנו משחקי חברה אין ביני ובינו שום קשר אך הבת זוג קבלה תשומי מלאהוהכונה שכדאי לממש עם מי שבאמת מתאים ולהגדיר תפקידים פחות או יותר

natali 231

New member
שלום

שלום. אני חושבת שכן.אבל למה פנטזיה? אם את רוצה לנסות עז קדימה ולא לחשוב פעמיים. את תגלי שכל גבר תרצה להיות יותר טוב ויותר מקורי מהשני והעונג הוא רק שלך. תנסי נטלי

גדי ש

New member
פנטזיה נשית

הייתי שותף לשלישייה כזו...זו הייתה חוייה אדירה עבורי. האשה הייתה בשמיים.

למעלה