פנטזיה מעושנת משהו

alonx1

New member
פנטזיה מעושנת משהו

פטיש הוא פטיש...ככה כבר חשבתי לעצמי עוד מימי נערותי. ויש לי אחד כזה....נשים ועישון
תמיד הייתי פתוח..ליברלי...אחד כזה שמוכן לכל התנסות ובכל זאת מעל הכל צף לו הפטיש המשכר הזה של אישה מעשנת במיטה: לפני , אחרי , תוך כדי!! מאז ומתמיד המראה , הריח , הטעם שיכר אותי במבול של תחושות מטריפות ומגרות. ובכל זאת זכיתי עד היום לכל כך מעט מ]הטיש הממכר הזה. כל כולו תומצת במפגש מיני אחד עם סקסית מעשנת שהעניקה לי את התענוג של מציצת פלאים בעודה מעשנת בחושניות ובאירוטיות מושלמת עד לאורגזמה המדהימה שכיסתה את פניה לא רק בעשן מיתמר אלא גם בזרע שרק חיכה לרגע המתקתק הזה.... ואני...אני כל כך מגורה מנשים שמעשנות....גולש לי להנאתי ברשת ...צופה בתמונות ...מוריד סרטונים ...מפנטז לי על הפטיש הזה בהנאה ,בעודי משחק עם איברי הזקור על אישה סקסית וחושנית....שפשוט רוקדת לה צמוד אלי....בעודנו מתנשקים נשיקה לוהטת ויצרית....מחזיקה לה סיגריה ומציתה אותה מולי....מוצצת אותה בתנועה נשית ואירוטית מטרפת ומצמידה את שפתיה אלי....משתפת אותי בעשן שלה...נשיקה מעושנת מלאת טעם...שלה...של הסיגריה..של הריח שלה שמתערבב לו יחד....ובעודנו מתנשקים לנו כך כשהיא מעשנת לה....אני חש את ידה החמה על האיבר הזקור שלי....והיא יורדת לה בנשיקות קטנות להגיד לו שלום קטן...שואפת מהסיגריה ונוספת בחושניות על האיבר שלי תוך שהיא מכניסה מעט ממנו לאט לאט אל הפה הרטוב והמפנק שלה....ואני...אני מביט בה שיכור מהנאה..ממנה...מהמראה שלה....מהתחושה...מהרכות..הנשיות המתפרצת שמודגשת עם כל תנועה אירוטית אורלית של עישון הסיגריה המגרה... היא עומדת מולי ...מעבירה את ידה על הגוף המחוטב...ומלטפת את חמוקיה..בעודה מעשנת בשבילי...רק בשבילי...כאילו מזמינה אותי להתקרב...מפסקת את רגליה ומתיישבת ...מאוננת לאט לאט לאט ...וממשיכה למצוץ את הסיגריה בהנאה...ואני לא טומן ידי ...בעצם כן....טומן ידי בין תחתוני ומלטף את האיבר הזקור שלי מאונן מולה באותו הקצב מטורף מגירוי בלתי נשלט שמתפשט בכל כולי.... עיניה אומרות רק דבר אחד..בואי אלי ילד חם ומגורה שכמוך....תן לי לחוש את האיבר הזקור הזה בעודי מעשנת לי....טבול במיצי האהבה שלי... ואני...אני הרי לא מסוגל ולא רוצה לסרב להצעה מגברת סקסית וחושנית שכזו...אי משיל מעלי כל פיסת בגד...רוכן מעליה ...ומשחק עם האיבר התפוח שלי בין רגליה...מאונן לי ולה בחיכוך מחשמל בין רגליה....מרגיש את ידה...מלטפת את פני...את חזי....ואני מתקרב..עוד קצת..עוד קצת..אל שפתיה..מנשק אליהן...מלקק את פניה ..את אפה...את עיניה....מעביר לשון מלטפת בכל תנוך ובכל אוזן...לאט לאט לאט....מריח אותה....את גופה..את הסיגריה שמבושמת בבליל הריחות...והיא ממשיכה לה בזוית העין שלי להכניס את הסיגריה ....לאט לאט...לשאוף ממנה בנשיות מושלמת ולחכות לשפתי על מנת לשתף אותי בנשיפה הסקסית.... ידה יורדת לה במורד...מחזיקה את איברי ומעמידה אותו במקומו הטבעי...מול שער האהבה שלה....שמוצף כעת במיצי חשק ותשוקה....מניעה את ירכיה ואת אגנה ומחדירה אותו עמוק לתוכה....שנינו מתחלים במחול אהבים משכר נצמדים זה לזו....בעודי טועם את פיטמותיה הזקורות....מעסה את חזה...וחופן את ישבניה כדי להכניס כמה שיותר מהאיבר המגורה וזקור שלי....מחליפים תנוחות פעם מלמעלה ופעם מלמטה...פעם על ארבע...ופעם היא מחזיקה את הסיגריה הבאה ומרימה את שיערה....כל כך חושנית..כל כך יפה....ואני כל כך מלא...כל כך רוצה להעניק לה ממני....להראות לה כמה היא עושה לי טוב...מרוממת את כל כולי בכל מקום ובכל פינה....והיא חשה אותי כל כך...מרגישה את פעימות התורן המורם שלי.....יורדת אליו שוב....מעשנת עליו....מלטפת...ומוצצת את כל כולו ..כולל זוג החברים המלאים והמגורים שלו....עוד פעימה ועוד שתיים...וכל כולי זורם במעלה הכיפה מתפרץ כמו הר געש שרק חיכה....ומעטה לבן של נוזל תשוקה מכסה את חזה הרך ...ואני ..אני...רק מחייך...מסמן לה להתקרב רק כדי שאנשק אותה....לאמר לה...תודה על שהיא פשוט היא...הסקסית המעשנת שלי...!!!!

bugbuster

New member
כן akonx1 זו פנטזייה לכל דבר,

ואף לא שיגרתית, ותתקשה להגשימה במיסעדות בחלק האסור בעישון, במטוסים... פחחח
שלום, וברוך הבא

למעלה