פנטזיה מינית מאד

פנטזיה מינית מאד

כשאני חושבת על הטעם של הזין שלך אני מתחילה להזות ריח של קינמון וניל ואגוזים זה הדמיון שיש לי רוצה להרגיש את לשונך על הכוס שלי רוצה שיפתח לי את השפתיים ויגע נגיעה עדינה, כמעט בלתי מורגשת בכפתור הקטן שלי, יטעם את החמיצות והמתיקות שלו אני אלך לאיבוד וארחף בענן של תענוג ואתמסר ללשון שלך ולידיים שלך ואחכה שזין שלך יחדור כמו להב לתוך גופי ונשמתי נעצרת רגע אבל אתה הרי לא מתכוון להכניס לי את הזין אתה נותן לי להשתגע אתה נוגע בי לאט , לא בטרוף של תשוקה באהבה אין סופית אתה נושם אותי לתוכך כמו שנושמים סיגריה של גראס, עמוק לתוך ריאות ומרגיש איך מסתחרר לך הראש והרגשה של סם מתפשטת בכל הגוף מהראש למטה אתה מאבד תחישה של מקום וזמן אתה נותן לזה לקרות אתה מכניס את כפות הידיים מתחת לגב התקשת גופי חזק ומתוח כמו קפיץ אתה מרגיש את הרעידות ואת כיווץ הישבן אתה מרגיש את הבטן אתה מתנתק מהדגדגן ומנשק את כרית הכוס החלקה כך, שהסנטר משתפשף בשפתי הכוס ונוגע רק קצת אני רוצה אותך חזק עם הרבה כח, באלימות כמעט אבל אתה מסרב לעשות את מה שאני רוצה אתה מושך את התענוג עד הקצה והגוף שלי לא עומד בזה יותר הפיצוץ מגיע מעצמו ומותר, כן מותר לצעוק

bugbuster

New member
../images/Emo39.gif שלום דולפיו 11

שלום והרגישי נוח לפנטז עודדדדדדד. וחםםםםםםםםם

למעלה