פנטזיה מיוחדת

avi 39

New member
פנטזיה מיוחדת

פגישה כביכול מקרית בתחנת רכבת , סימנים מזהים בלבד ללא יכולת להתקשר האחד עם השני . המתנה לבואה של הרכבת ולצפירה להכנסה לתחומי התחנה .
הסתכלות האחד על השני , החלפת מבטים , מין ערגה שכביכול לא יכולה לבוא לידי מימוש .
הגיעה הרכבת , כולם בדוחק מנסים לעלות יותר מהר -לתפוס מקום , כסא עדיף ואם אין לפחות שיהיה במה להחזיק .
ואת , את כל הזמן מתגרה ומגרה , מתקרבת ושוב מתרחקת . טיזריות מופלאה-כזו שגורמת לי לחשוב שאני מתבקע בתוכי , להיות על סף השיגעון , תופסת מקום קרוב כלכך , מביטה לתוך עיניי -נו המבט הזה שאי אפשר לעמוד בפניו .מתחכחת ומתרחקת שלוחת יד ונעצרת ,מבליטה את חמוקייך שדייך נוגעים לא נוגעים , לפתע מסתובבת -אגנך נע עם תנועת הרכבת קדימה ואת מוסיפה לו גם אחורה .
כמובן שאין שום קשר ביננו -אין יכולת לדבר אין יכולת להגיד לך שלום או היי אלא רק להאנח בתוכי .
עצירה -ירידה מהרכבת -כל אותו הזמן את ממשיכה להתגרות -ממשיכה לגרות-ואני איני יכול לפנות אלייך לשאול להתעניין אלא רק להמשיך להשתגע ולהיות מוקסם . מונית -יחד -יושבים מאחור אין החלפת מילים אלא רק מבטים -אולי גם שם תמשיכי אותי לטמטם ואני איני יכול לדבר או לגעת לחוש אפילו ללטף .
מגיעים ליעד שנקבע מראש נכנסית לתוכו ואז רק אז את מוציאה לי פתק ועליו רשום - קדימה הסתער .
את ההמשך לפנטזיה הזו מן הסתם אפשר יהיה לכתוב רק לאחר מימושה .

נכון , אין לי את יכולת הכתיבה שיש כאן לאנשים -והיא מופלאה בעיניי - אך רוצה אני לממש את הפנטזיה הזו . אם את רואה עצמך כבעלת יכולת רצון וטיזריות לממש לי אותה את מוזמנת להגיב , לשלוח הודעה ואפילו לשכתב את הפנטזיה .
ציניקנים מוזמנים לדלג
מחכה בתקווה

avi 39

New member

ממש המון תגובות

avi 39

New member
אני

לא נעלב . סתם קיוויתי לדריסת רגל וליותר תגובות .

אולי מגיבים יותר לניקים מוכרים

ואולי הפנטזיה הזו פשוט לא עושה את זה לרוב

ובאמת לא נעלב--יש לי הרי מסרים

avi 39

New member
קראתי

את הפנטזיה שלך
לא הבנתי -למה את צריכה להסביר לו שאת בלי ? כאילו -הוא בודק ?
, אהבתי -גם רעיון מוצלח וגם כתיבה נעימה .

Maja the Naked

New member
ברוך הבא!

אכן, הפורום הזה קצת מוזר במובן הזה...
כמו קרחון, ורובו "מתחת לפני המים".
עכשיו, שיש את מערכת "האח הגדול", אתה יכול להתנחם במספר הצפיות! שהוא בהחלט מרשים, וזה נכון, רוב הפעילות כאן סמויה, לטוב ולרע.
אשר לסיפור שלך,
הוא כתוב יפה מאוד למישהו שרק מתחיל לכתוב, באמת!
אתה משכיל להימנע מילים ריקות מתוכן שמתחפשות ל"תיאורים" כמו "ישבניה המדהימים", "שדיה המושלמים", "רגליה החטובות",
ושלא נזכיר בכלל את "כמו שאני אוהב".
הדבר היחיד שציער אותי זה ה"מקום שהוסכם מראש" - הנה כתם לבן של שום-כלום בתמונה שציירת...
וכמובן, כמובן!
שאת המשך הפנטזיה אפשר, רצוי, שלא להגיד - חובה! לכתוב ללא שום קשר ל"מימוש" (ואני עדיין מחכה לאחד מחברי הפורום שיקיים את הבטחתו ויפרסם כאן מאמר בדבר אי-היכולת, באופן עקרוני "לממש פנטזיה"...)

avi 39

New member
ברוכה המברכת

אני מסכים לפעילות סמויה -כל עוד זה יהיה לטוב
את המילים ההם -תיאורים --קיוויתי ועדיין לגלות בזמן ההגשמה
אני מוכן שלא יהיה מקום מוסכם אלא שניכנס בצורה ספונטנית לאנשהו
אני מבטיח שיהיה המשך , אם יהיה מימוש ההמשך יהיה טיפה מתובל יותר

Maja the Naked

New member
חחח לא התכוונתי שזה לא בסדר "מקום מוסכם"

התכוונתי שעדיף לתאר את המקום אליו הגעתם שנוכל "לראות" אותו, לדמיין,
ככה זה עובד מלאכת הסיפור.
לגבי התיאורים, אני שוב ושוב אומרת:
עדיף טקסט "יבש" ללא מילות תיאור כלל, על פני מילה שרק מתחפשת לתיאור, ואינה מתארת כלל, כגון:
"יפה", "מדהים", "מושלם", בקיצור הבנתם.
כמובן שהכי טוב זה תיאור "אמיתי", וממש לא חייבים לחכות ל-"מימוש",
אבל איך שנוח לך.

למעלה