פנטזיה מטריפה

פנטזיה מטריפה

את מתעוררת בדירה שלך עירומה לגמרי... אחרי לילה מטריף. את קמה ואת עדיין קשורה מליל אמש. את לבד בדירה. המחשבה על אתמול עושה אותך שוב רטובה... את שומעת קולות בכניסה. את קוראת לי ואני מגיע אליך . את שואלת אותי מי שם ואני לוחש לך בכל סקסי שאני מגשים לך פנטזיה נוספת שלך ושתסמכי עלי . אני קושר לך את העינים... ואת שומעת אדם נכנס לחדר את שומעת קול של בגדים יורדים . ואת מרגישה שמישהו מתקדם לעברך . את אוחזת בי חזק קצת מהוססת אני מתפשט שוב ואנחנו מתנשקים ואז את מרגישה לשון עדינה על הרגל שלך... את מרגישה שיער ארוך וגלוש על גופך, את מרגישב יד נעימה עוברת על גופך וכן את מרגישה זוג שדיים מתחכך בשלך... את לוחשת לי בהתלהבות - יש... הבאתי לי בחורה כמו שפינטזתי ולא העזתי עדיין את נרטבת עוד יותר מהמגע שלה.. את לוחשת לי שבא לך שהיא תלקק לך בזמן שאת תינקי לי מהזין שלי.... אנחנו עושים את זה לכמה דקות היא מלקקת לך בעדינות לאט לאט את נאנחת מהלשון שלה. אני גונח מהיניקה שלך... אחרי כמה דקות את לוחשת לי אני רוצה שתזיין אותה בתחת בזמן שהיא תרד לי... אז אני עובר לאחוריה ומזיין אותה בתחת , דוחף אותה כל הזמן קרוב יותר ועמוק יותר לכוס שלך... בסוף אחרי כמה שעות של ליקוקים וזיונים את מתה לזין שלי בכוס שלך כאשר היא מלקקת את הדגדגן תוך כדי... ואז את גומרת שוב פעם אחרונה להיום.. אנחנו מתחבקים יחד שלותינו מזיעים ושפוכים...

התכוונתי לכתוב כאילו...

קר לי וחם לי בעקבות מה שקראתי עכשיו. אחחחחחחחחחחחחחח זה היה טוב! (חתיכת פתוח אתה,הא??
)

swater

New member
מודה ועוזבת...

יש לך את זה אחותי :) אני מבין שאת...

אני רוצה להבין משהו-

מידי פעם אתה משחרר אותה לעשות פיפי? או שהיא קשורה ככה כל היום? רק רציתי לבדוק אם אני נורמלית שחלק מהפנטזיה שלי זה ניתוח לחיבור האהוב לצוואר. לצוואר הרחם כמובן.

למעלה