פנטזיה מהחיים

פרהשמנה

New member
פנטזיה מהחיים

אתמול כשהגעתי הביתה הוא חיכה לי עם בגד ים חוטיני שהוא בחר לי. כשניסיתי לנשק אותו, כמו שאני עושה כל יום ולפעמים מצליחה, הוא לא נישק חזרה. רק נתן לי את החלקים ואמר, 'תלבשי את זה'. התחלתי להוריד חולצה והסתכלתי עליו לאישור, כי כבר קרה שהוא אמר בדיוק את אותו הדבר והתכוון שאני אלבש את זה על הבגדים, כדי לגרום לי להרגיש מטומטמת. מי מכם שכבר קרא את ההודעות שלי יודע מה עושה לי להרגיש מטומטמת, מושפלת. כל הדם עולה לי לפנים וזורם לי בעורקים. אבל לא, הפעם הוא התכוון שאני אלבש את זה בלי בגדים. לא לקח הרבה זמן להבין שגם זה היה אמור לגרום לי להראות די מטומטמת. הבגד ים היה קטן מדי, החזה שלי ברח ממנו לכל הכיוונים והוא לא הצליח לעלות לי על התחת, ונתקע כשהחלק העליון שלו בחוץ. הבטן שלי נשפכה מקדימה, וגרמה לי להראות שמנה ומגונה.. התקרבתי אליו, ולרגע חשבתי שהוא שולח יד בין הרגליים שלי ושנתחיל לשחק. אבל היד הגיעה, נכנסה לתוך הבגד ים, והשאירה שם ויברטור, רוטט בעדינות, לא מספיק כדי להשתגע אבל מספיק כדי להרגיש אותו. ואז היד עלתה אל הפנים שלי, ליטפה אותי בעדינות, באהבה, והלכה. חצי ערב עבר עד שהוא נגע בי, וכשהוא סוף סוף הואיל, כבר הייתי כל כך צריכה את זה. ייללתי והתפתלתי.. אני עדיין מרגישה את הדם זורם לי לפנים כשאני כותבת את זה, חיה, מגורה, מושפלת. כל כך מושפלת. נסיך שלי, אתה מדהים. אני אוהבת אותך. אוהבת אוהבת אוהבת.

פרהשמנה

New member
תודה

לא הייתי בטוחה איך ה'קינק' הקיצוני שלי יתקבל בפורום הזה, שלא מתמחה דווקא בשליטה. אני שמחה שאתם אוהבים (או לפחות, מישהו אחד). אני באמת מאוהבת מעל הראש באדון שלי. ובאמת מאוהבת במה שהוא גורם לי להרגיש.

פרהשמנה

New member
תשהה מספיק ואני בכיס שלך

אני מרגישה הרבה יותר כנועה כשמשאירים אותי ככה.....

annie13

New member

עכשיו אזיקים שמחוברים לראש המיטה, כשאני שרועה חסרת אונים ומחכה שפשוט יקח מה שהוא רוצה...

למעלה