פנטזיה מהחיים

פרהשמנה

New member
פנטזיה מהחיים

אתמול כשהגעתי הביתה הוא חיכה לי עם בגד ים חוטיני שהוא בחר לי. כשניסיתי לנשק אותו, כמו שאני עושה כל יום ולפעמים מצליחה, הוא לא נישק חזרה. רק נתן לי את החלקים ואמר, 'תלבשי את זה'. התחלתי להוריד חולצה והסתכלתי עליו לאישור, כי כבר קרה שהוא אמר בדיוק את אותו הדבר והתכוון שאני אלבש את זה על הבגדים, כדי לגרום לי להרגיש מטומטמת. מי מכם שכבר קרא את ההודעות שלי יודע מה עושה לי להרגיש מטומטמת, מושפלת. כל הדם עולה לי לפנים וזורם לי בעורקים. אבל לא, הפעם הוא התכוון שאני אלבש את זה בלי בגדים. לא לקח הרבה זמן להבין שגם זה היה אמור לגרום לי להראות די מטומטמת. הבגד ים היה קטן מדי, החזה שלי ברח ממנו לכל הכיוונים והוא לא הצליח לעלות לי על התחת, ונתקע כשהחלק העליון שלו בחוץ. הבטן שלי נשפכה מקדימה, וגרמה לי להראות שמנה ומגונה.. התקרבתי אליו, ולרגע חשבתי שהוא שולח יד בין הרגליים שלי ושנתחיל לשחק. אבל היד הגיעה, נכנסה לתוך הבגד ים, והשאירה שם ויברטור, רוטט בעדינות, לא מספיק כדי להשתגע אבל מספיק כדי להרגיש אותו. ואז היד עלתה אל הפנים שלי, ליטפה אותי בעדינות, באהבה, והלכה. חצי ערב עבר עד שהוא נגע בי, וכשהוא סוף סוף הואיל, כבר הייתי כל כך צריכה את זה. ייללתי והתפתלתי.. אני עדיין מרגישה את הדם זורם לי לפנים כשאני כותבת את זה, חיה, מגורה, מושפלת. כל כך מושפלת. נסיך שלי, אתה מדהים. אני אוהבת אותך. אוהבת אוהבת אוהבת.

jeyleno

New member
לא נתת לאהבה למחוק את אישיותך?

נראה לי מצויין להיות שולט נשלט כל זמן שאין לך אישיות של חסר חוליות אבל גם אם הוא היה מקריא לך את מדריך התקלות למיקסר יד תוך שהוא טובל את אצבעו בין ירכייך לצורך דפדוף דפים היית מתמוגגת וגומרת בפראות , לא כן ?

פרהשמנה

New member
כן

רק שזה לא אהבה. האהבה זה מה שמחזיק עוד קצת אישיות במקום. זה נטו תשוקה.

Maja the Naked

New member
זו מדינה חופשית, אתה לא חייב להסביר שוםדבר

לאף אחד. ברשותך, לא אמחוק, כי התגובה שלי משורשרת לשם.

כל אחד ומה שעושה לו את זה

לא ככה?
בכל אופן, אני בתחום הבדסמ לא מעט... אין מה לדאוג. הקשרים הללו לא מחזיקים יותר מידי

פרהשמנה

New member
חלק מהם נגמרים בחתונה

למרות שפער הגילאים בינינו קצת פוסל את האפשרות הזאת. זה לא הוגן כלפיו. אבל בינתיים זה נמשך, וכל זמן שזה נמשך, טוב לי עם זה.

מצא הנבלה את הקורבן המתאים

לכל נבלה סרוחה ולכל חלאה יש את הפסיכי או הפסיכית עם השריטה בראש שיגיע אליו בשביל לקבל ממנו את מנת ההשפלה והסבל שלו. זה לא נסיך. זה זבל של בן אדם. ואת צריכה פסיכאטר ומטפל שיקומי דחוף. אין כאן שום אהבה ושום מיניות ושום אירוטיקה. יש בעולם אנשים שאם יחרבנו להם על הפנים ויגידו להם לאכול את הצואה הזאת בעינהם זאת אהבה. בעיניי הם חולי נפש. הם אומללים. והם לא מספיק ערים אפילו בשביל להפנים את זה. ולכן יהיה מי שימשיך לנצל את זה ולדחוף להם צואה לפה. את בדיוק כמוהם. להנות ולהתגרות מלהיות מושפלת בצורה שבה את מתארת זאת מחלת נפש. ויש שם נבלה אמיתית שמנצלת את זה. זאת דעתי האישית.

פרהשמנה

New member
דעתך מתקבלת בהערכה.

ונרשמת, אבל אתה לא אומר לי שום דבר חדש. אין לי שמץ של ספק שיש לי שריטה עמוקה כדי להנות ממה שאני נהנית ממנו. ואין לי ספק שלערן (שם בדוי) יש איזה תסביך אם עמוק ומעוות כדי להנות להתייחס אליי ככה. זה שאני מתרגמת השפלה לתחושות אירוטיות זה לגמרי לא מעיד על נפש בריאה ונורמלית, ואני לא עיוורת מספיק כדי לא לראות את זה. אבל זו אני, ואין לי שום רצון 'להבריא'. אני גם לא חושבת שהוא חרא של בן אדם כדי לנצל את זה. גם הוא חולה, כמוני, ורצה הגורל והשגעונות שלי והשגעונות שלו תואמים מספיק כדי שנוכל שנינו ליצור מערכת יחסים שנותנת לשנינו את מה שאנחנו צריכים. הוא מנצל אותי? כן, במובן מסוים ברור שכן. הוא חי על חשבוני, מוציא את הכסף שאני מביאה הביתה, משאיר לי לעשות את כל העבודות בבית כמו משרתת שלו, ובין לבין עוד מזיין אותי בצורה הכי פרועה שיש. ותוך כדי הוא מעליב אותי ויורד עליי, מכריח אותי להתחנן כדי לקבל ממנו כל דבר - כולל את הכסף שאני מרוויחה - דורך עליי (מטאפורית) ויורק עליי (לאו דווקא מטאפורית), ומתגרה כל הזמן בגבולות שלי. אבל גם אני מנצלת אותו. לא בצורה כל כך ברורה, אלא במובן שבו כל מערכת יחסים היא דו צדדית. וחוץ מכל זה, יש כאן אהבה, ובדרכנו שלנו גם אירוטיקה. האירוטיקה אולי לא נשמעת לך אירוטית, אבל עם האהבה אתה לא יכול להתווכח. אתה רק צריך לראות איך הוא מטפל בי אחרי סשן שדחק בי קצת יותר מדי, כשאני משלמת על התענוג והאקסטזה בבכי אחר כך, ולראות איך הוא דואג לי, איך הוא רוצה שנרגע ושנוריד הילוך, איך הוא מפנק אותי ומרגיע אותי ומסביר לי שאני בן אדם נהדר, כדי לראות שההשפלה והעלבונות הם רק חצי תמונה. וגם אני אוהבת אותו. מאוד. אם זו אהבה רומנטית? כנראה שלא. זו אהבה מעוותת. אני אוהבת אותו בהרבה צורות, ורק אחת מהן היא אהבה של אשה לגבר. וגם הוא אותי. אבל אנחנו אוהבים מאוד. אז את כל מה שאמרת אני מכירה. עם חלק אני גם מסכימה. ובגדול, אני חושבת שאתה טועה.

Maja the Naked

New member
מדוע את אומרת שזה "לא נורמלי",

ושזו "אהבה מעוותת"? זה "לא נורמלי" רק אם את רוצה להירפא מזה, וזה "מעוות" רק אם את רוצה להשתחרר מזה. אם בעיני מישהו (שלא מכיר אותך אפילו) זה נראה "איכסה" - אני לא חושבת שאת צריכה לתת לזה להשפיע עלייך. היו כאן גם דברים קשים יותר שהתפרסמו, ולא גררו תגובות, אני מניחה שמשתי סיבות, האחת היא - אנחנו רגילים לפוסטים על סשן בדס"מי "מקומי", מוגבל בזמן ובמקום... את זה לאנשים "נורמלים" נראה לי יותר קל לקבל. מערכת יחסים <שלמה> כזאת יותר קשה למסתכל מהצד שאינו בתוך העסק. הדבר השני הוא... כן היה משהו שמרמז על מצוקה בפוסט שלך. וחיזקת את זה שוב על ידי הביטויים ה"לא נורמלי", ה"מעוות". כאילו אינך הולכת עד הסוף עם הכניעה המודעת הזאת, אינך שלמה איתה. האם אני צודקת?

פרהשמנה

New member
לא, אני לא חושבת שאת צודקת.

אני מסכימה עם זה שאין ספק שזה נובע מתסביכים. שהקינקים שלי - שלנו - נובעים מתגובות פסיכולוגיות לאלוהים יודע מה. אבל כזו אני. כל השריטות הקטנות שלי הן מה שמגדיר אותי. אין לי ספק שסטודנט לפסיכולוגיה היה יכול לכתוב עבודת מסטרנט מרתקת עליי. אבל לא אכפת לי. אלה החיים שלי, ולא הייתי מאושרת בשום חיים אחרים.

Maja the Naked

New member
את יודעת, יש כל כך הרבה כמוך,

שאני כבר לא יודעת מי "פריק" ומי "נורמלי"...

אותי מעניינים 2 דברים בהקשר לזה:

1. מה היה קורה אם היינו מביאים לכאן להתארח איזה ארגון נשים אחד או שניים.. כמה ארגוני נשים שהיו קוראים את מה שאת כותבת על המערכת היחסים שלך איתו... ומה הם היו חושבות אודות כך.... 2. מה היה קורה אם הפוסטים האלה היו נכתבים ע"י גבר שמדבר ומתייחס ככה לאישה, וטוען שזה מרצונם החופשי של שניהם, וארגון נשים אחד או שניים היה "מתלבש" על המקרה הזה בטענה שהאישה כאן היא קורבן של התעללות נפשית שאפילו לא מבין שהוא כזה.... איפה האמת היתה בכל זה ?

פרהשמנה

New member
תקשיב, אני לא ילדה

אני אשה מבוגרת, מיושבת. אני בת 47 , עורכת דין. אפשר להגיד שערן (שן בדוי) מנצל אותי ומנצל את המוזרויות שלי, אבל אי אפשר להגיד שאני קורבן שלו. הוא בחור צעיר, ועם כל הכבוד והאהבה שיש לי אליו, הוא לא היה מצליח לתמרן אותי למקום שלא הייתי רוצה בו. אפשר להגיד שאני לא נורמלית, אפשר להגיד שאני חולנית. אבל אי אפשר להגיד שאני לא נמצאת איפה שאני נמצאת בעיניים פקוחות.

את עורכת דין ???אז למה לא אמרת מההתחלה ?!!!!!

שישפיל אותך עד עפר ! אינשאללה ! ואני חשבתי שמדובר בסתם אישה אדם רגיל מהישוב שמנצלים את הדפיקות שלו להתעללות נפשית ופיזית... אז את עורכת דין !!! היית אומרת מההתחלה !! כל הגישה שלי היתה אחרת לגמרי מהרגע הראשון !!! עורכת דין ? הא ? מותק - אני מברך כל רגע ורגע שהוא מתעלל בך ומנצל ומשפיל אותך. ברור שאת נהנהת מיזה. עכשיו זה מסביר הכול. עם מקצוע כזה - גם אני הייתי מצטרף להתעללויות שלו. את נהנת מיזה ? ברור ! סוג של תגמול פנימי על מה שאת עושה במסגרת המקצוע שלך ! הכרתי מספיק עורכות דין בחיי, גם במסגרת הפלילית גם במסגרת האזרחית (לענייני משפחה). ומה אומר ומה אגיד: הבחור עושה עבודת קודש ! ההצלפות, ההשפלות, הכאב, העונשים, הכול - בשמי ובשם כל עם ישראל ישר כוח ! יעלה ויצליח ! ושימשיך בדרכו ויתעלל בך עד צאת הנשמה או עד שתתפטרי מהקצוע. אני מאחוריו.... אוףףףףףףףףףףף אם הייתי יודע שאת עורכת דין.. הייתי מצטרף להצלפות עם השוט וההשפלות בעצמי. אם זה היה תלוי בי הייתי ממליץ לכמעט כל עורכי/ות הדין לעבור לפחות פעמיים בשבוע סשן מהסוג שאת חיה בו. אולי יעזור להם קצת עם ניקוי המצפון כעת אני בעד ! תמשיכו !!!

מה שבכל זאת מטריד אותי

לא שזה ענייני אבל את משתפת מאוד בחופשיות אז אני מתפתה לשאול.... אני בעצמי חובבת קטנה של משחקי שליטה, כך שמבינה את סוד הקסם במה שאת עושה ואת נשמעת לי אשה אינטיליגנטית ומודעת, שמבינה היטב מה היא עושה ונותנת לזה להוביל אותה בכיף. אני גם את זה מאוד מבינה ואפילו מקנאה. בכל זאת, בכל מה שקשור לילדים, זה נראה לי כמו משהו שאת צריכה לשים לב אליו. אם את אומרת שהוא חי על חשבונך ומבזבז את הכספים שלך....זה משהו בלתי הפיך על חשבונך וחשבון הילדים שלך, שייתכן ותצטערי עליו מתישהו, גם אם עכשיו זה נראה לך הצעד ההגיוני לעשות (אלא אם את מאוד מאוד עשירה). אם את מספרת שהילדים שלך קולטים את אופי היחסים בינכם, גם אם בקטנה, תחשבי איזה מסר את משדרת להם על יחסים בין גבר ואישה....במיוחד אם יש לך בנות, לא נראה לי כמו משהו שהיית מאחלת להן במערכות חייהן הקרובות, כשהן עדיין צעירות ולא מבושלות. וגם בנים - לא זה המסר שהייתי רוצה להעביר להן לגבי איך להתנהג לאשה. אישית אני חושבת שהחיים יכולים להיות מאוד מחרמנים עם מערכת יחסים כזאת, מהנה עד הסוף, עם לילות, עם סופי שבוע, סוער ומרגש ממש כמו שאת מתארת, אבל כשענייני ילדים וכסף מחוץ לתחום. כמובן...זאת רק דעתי...כי עוררת אצלי איזושהי הזדהות ואיזושהי אכפתיות

למעלה